![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Quote:
Quote:
Toata lumea stie cum se face mancarea de acolo si totusi sunt pline mereu Nu inteleg de ce atata valva asupra procedeurilor de preparare cand in toate fast food urile e la fel Nu spune nimic nou omu , si micii respectiv carnea de mici e facuta din aceleasi resturi si totusi o mare majoritate o mananca si nu plange nimeni Antireclama gratuita Nu mai pune nimeni botu Nu beti cola sa muriti , o da .....:lol: Nu mancati bla bla uri , o sa muriti, bla bla... etc etc Daca ii raspunzi bogdane la mail transmite i te rog urmatoarele : '' daca vrei sa faci lumea mai buna legati prietene o bomba la brau si arunca restaurantul in care lucrezi in aer asa scapam si de un prost si de mc donald's u care ne face atat rau'' :lol::lol::lol::lol: Si neaparat cu mute fete zambitoare la urma :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Multumesc pt urari, nu mananc de la ei si nu beau cola, era doar un exemplu :D
|
glumeam flow, sa nu te superi :)
|
stai relax ca mailu asta e un spam..cine stie prin cate casute de mail a trecut pana sa ajunga la mine...eu l-am copiat exact cum l-am primit si m-am gandit sa-l impartasesc cu voi;)
nu-s eu prea fan Mac...dar oricum mi-a ridicat un semn de intrebare:?: |
Corect...astea se stiu de mult. Astfel de discutii se purtau in Statele Unite cand noi inca eram condusi de un pantofar.
|
Nu zice nimeni ca face bine mancarea de acolo dar nici sa plangem in halul asta...
Parere personala evident :lol: |
De parca pe pachetele de tigari nu arata numai cadavre si pe astea mai si scrie ca daca fumezi o sa mori si tot degeaba asa ca sunt inofensive astfel de mesaje rasei umane
|
Quote:
|
aseara in jurul orelor 20.00 a fost sparta o masina pe calea bucuresti si s-a furat din ea o geanta mare neagra in care aveam toate actele masinii, actele sunt pe numele bratu ion marius, . numar de contact: 0727.866.244. multumesc!
|
Nu inteleg cum aveti curajul sa va tineti actele, genti, lucruri de valoare in masina. La cat de plina e strada de oameni care mor de foame, evident ca atunci cand vede o geanta in masina sparge geamul si o ia. Nu mai tineti fratilor in masini ca nu se merita..sa vezi acum cat o sa umbli sa iti refaci toate actele. Sper sa le gasesti totusi..
|
Sfatul lui Flow a fost chiar foarte bun....ati putea sa luati aminte :P
|
Care stie unde e sediul la firma de piese Elit Brasov?
Salut,
Care stie unde e sediul la firma de piese Elit Brasov? stiam ca e pe 13 decembrie dar sau facut banci si cred ca sa mutat de acolo...deci care stie ??? |
Re: Care stie unde e sediul la firma de piese Elit Brasov?
Suna la 0268/406407 si intrebi aici! :)
|
Cica ninge...
|
am auzit si eu da' nu cred :lol:
|
de-aia oare am facut 1ora si 20min pana in Halchiu?
|
Nu cred...
|
De la mine la intersectie (Intersectia Harmanului cu Vlahuta) e coada pana in Craiter :D:D ...Cauceoace de iarna din parti :| Care doneaza 6 mil ?
|
driftig time....:D
|
ce drifting frate ca mi-e o lene sa dau zapada jos de pe masina :))
|
e horror cum se circula pe strazi!!!iar i-a prins pe astia de la dezapezire iarna pe nepregatite!!!ce nesimtita,sa vina asa de repede!!!
|
Eu am vazut...o masina de dezapezire! Dar era cu lama sus! :lol::lol::lol: :lol: Ce e pe la Hidro...Dumnezeu cu mila... :rolleyes2
|
Quote:
pe toti prin europa i-a prins iarna pe nepregatite, sunt toate autostrazile necuratate, din ungaria pana in germania si inapoi in cehia, cred ca i-am molipsit de cand am intrat in selectul club :lol: |
Quote:
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
prea belea in poiana in seara asta....
|
Quote:
anul asta insa... cam subtire cu interventiile, si mi-a dat destul niste planuri peste cap... |
frumos in poiana aseara..:X:x:X
|
Si sambata noapte a fost belea... Multe masini...
|
dar aseara au fost masini mai marfa :P
|
Eu nu am gume de iarna ca as venii...se poate urca si fara? Cum e drumul?
|
pai drumul este f bun....eu nu am avut probleme...am gume de iarna dar nu cred k necesita ptr urcat...merge si fara .... oricum merita incercat :p dk e zici knd mergi si mergem mai multi :P
|
Eu am fost alaltaieri pana la Belvedere si nu vreti sa stiti cati erau blocati pe dreapta! :) Eu cu gumele de iarna..am urcat foarte bine! Sambata foarte greu/deloc urcai in Poiana cu gume de vara! :)
|
Sambata seara am urcat cu un 320 cu gume de vara, chiar dupa ce s-a oprit ninsoarea. Deci se poate. Cateodata mai conteaza si cine e la volan.
|
Quote:
sa ma lamuresti cu o chestie, te rog: cum "ai urcat" daca ai 17 ani? |
aleks poti sa "urci " si daca stai in dreapta..;)
|
stiu eu, numai ca nu zici eu am urcat, zici prietenul/pietena mea a urcat :)
ma rog, era doar o intrebare, retorica dealtfel, cine a avut deinteles unde bateam ori ma injura, ori ma aproba :) |
Limba asta a noastra... Are atatea intelesuri...
|
Quote:
|
nu-mi mai trebe asa ceva... :lol: pe temperaturile astea sigur raman fara degete :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning