Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

HAKU 12-04-13 18:10

Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Salut!
Cred ca stiti Bmw-ul e90 facelift IS 69 EXS..cu kit M.. Poate sa imi spuna cineva denumirea culorii sau codul de culoare? Gasisem mai demult dar am pierdut documentul respectiv..

aalex691 12-04-13 20:02

Atlantis blue:?::!:

HAKU 12-04-13 23:22

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 5437370)
Atlantis blue:?::!:

Mersi..chiar nu mai tineam minte.. :D

ASLAN 14-04-13 15:50

2 Attachment(s)
Salut
De curand am achizitionat un interior pt un passat b4.scaunul de la sofer are o descusura de circa 20cm,mentionez ca partea de jos este din stofa iar lateralele din piele ecologica,va rog sa-mi recomandati un tapiter auto din iasi.
multumesc

X.F.P 14-04-13 16:43

stie cineva un electrician bun in materie de casetofoane pentru o problema la un CD-30 de opel.

vinyl 14-04-13 18:03

ASLAN, frumos interiorul ! Daca gasesti totusi lasa si aici niste detalii ! Ma intereseaza si pe mine... !

cotto 14-04-13 18:20

Quote:

Originally Posted by ASLAN (Post 5439155)
Salut
De curand am achizitionat un interior pt un passat b4.scaunul de la sofer are o descusura de circa 20cm,mentionez ca partea de jos este din stofa iar lateralele din piele ecologica,va rog sa-mi recomandati un tapiter auto din iasi.
multumesc

Frumos interiorul...luat de la cluj ? ai fost cu baietii aia 2 veseli si alcoolisti ? :lol:

kain 15-04-13 03:50

Buna ziua si scuze de deranj

Pt un mercedes s w221 an 2006 ce maxim de ,j, ar merge montat fara sa atinga-n aripi?

Ma gandeam la o janta de maxim19inch,poate max 20.

Mi-ar placea mult un model concav...ma poate sfatui careva putin?

Multumesc anticipat si salutari membrilor activi in topic.:-)

kain 15-04-13 03:52

Evazari pt aripi face careva in iasi?

mituc 15-04-13 08:34

Ati fost careva de la Iasi la Bucuresti in ultimile 2-3 saptamini? Sint ceva gropi pe undeva de care ar trebui sa ma feresc, in afara de capcanele si gilmele dintre tg frumos si roman?
Masini de politie neinscriptionate sint pe undeva in afara de Iasi-Tg. Frumos?

cotto 15-04-13 12:49

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 5439943)
Ati fost careva de la Iasi la Bucuresti in ultimile 2-3 saptamini? Sint ceva gropi pe undeva de care ar trebui sa ma feresc, in afara de capcanele si gilmele dintre tg frumos si roman?
Masini de politie neinscriptionate sint pe undeva in afara de Iasi-Tg. Frumos?

Pe la intrare in Roman si Bacau mai stau mcv-uri, sa nu te duci pe centura de la Roman ca e mai ceva ca pe Luna, iar de la Bacau pana la Bucuresti drumul e ok, am fost acum 3-4 saptamani.

18.Marius.92 15-04-13 20:53

2 Attachment(s)
Are cineva piesa asta de vanzare ?

4green 18-04-13 16:18

caut 2 butoane scaune incalzite vectra b 2001

MihaiCsl 18-04-13 20:29

Am si eu nevoie de ajutor in rezolvarea unei enigme. Am pe masina cd player-ul original al masinii cu navigatie, magazie de cd-uri si se comporta ciudat, citeste doar vreo doua cd-uri care-s vai de capul lor, zgariate parca a mers cineva pe ele iar cd-urile noi pe care le fac, nici de al dracului nu le citeste, nici magazia nu le citeste. Tin sa precizez ca cd-urile zgariate sunt facute tot de mine, cu aceiasi marca de cd-uri, la aceiasi viteza.

18.Marius.92 19-04-13 19:22

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 5444665)
Am si eu nevoie de ajutor in rezolvarea unei enigme. Am pe masina cd player-ul original al masinii cu navigatie, magazie de cd-uri si se comporta ciudat, citeste doar vreo doua cd-uri care-s vai de capul lor, zgariate parca a mers cineva pe ele iar cd-urile noi pe care le fac, nici de al dracului nu le citeste, nici magazia nu le citeste. Tin sa precizez ca cd-urile zgariate sunt facute tot de mine, cu aceiasi marca de cd-uri, la aceiasi viteza.

Si la mine la fel face(CD navi 70 astra h). Azi fac cd-ul azi nu`l mai citeste :))) il da afara eroare cd . trebuie sa ma chinui cu el sa il scot si sa il bag de mai multe ori . Am facut si la viteza mica si viteza mare si tot un drac , nu stiu ce poate sa aiba . Eu ma gandeam ca la mine problema ar fi ca a incercat un prieten sa bage cd-ul dar deja era un cd inauntru .

N3n3a 19-04-13 22:07

Quote:

poti sa pui o poza cu cd playerul sau sa imi zici modelul ?

GAby645 20-04-13 14:36

Quote:

Originally Posted by 18.Marius.92 (Post 5440916)
Are cineva piesa asta de vanzare ?

de la ce masina e lampa aia?

18.Marius.92 20-04-13 18:53

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 5446285)
de la ce masina e lampa aia?

Astra H an `05

MihaiCsl 21-04-13 13:08

Quote:

Originally Posted by 18.Marius.92 (Post 5445661)
Si la mine la fel face(CD navi 70 astra h). Azi fac cd-ul azi nu`l mai citeste :smile:)) il da afara eroare cd . trebuie sa ma chinui cu el sa il scot si sa il bag de mai multe ori . Am facut si la viteza mica si viteza mare si tot un drac , nu stiu ce poate sa aiba . Eu ma gandeam ca la mine problema ar fi ca a incercat un prieten sa bage cd-ul dar deja era un cd inauntru .

Ideea ca la mine astea noi pe care le fac nu le citeste deloc. Inainte a incetat sa mearga cu cd-uri no name, i-am pus sony, acu nici asa...
Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 5445863)
poti sa pui o poza cu cd playerul sau sa imi zici modelul ?

Siemens ncdr 1100, am mai gasit zilele trecute un cd no name prin masina zgariat tot si-l citea si pe ala, Jesus...

N3n3a 22-04-13 14:05

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 5447089)
Ideea ca la mine astea noi pe care le fac nu le citeste deloc. Inainte a incetat sa mearga cu cd-uri no name, i-am pus sony, acu nici asa...

Siemens ncdr 1100, am mai gasit zilele trecute un cd no name prin masina zgariat tot si-l citea si pe ala, Jesus...

poti sa anulezi magazia de cd-uri si sa ii faci iesire AUX, eu am pe masina Siemens NCDC 2013 si exact lucrul asta l-am facut, e mult mai avantajos asa ca nu mai trebuie sa investesti in cd-uri si nu te mai enervezi cand sare cd-ul :))

CRyS` 22-04-13 15:21

Salut!

O statie CB de imprumut pt Vineri - Sambata - Duminica gasesc ... ma ajuta cineva de pe aici?

MihaiCsl 22-04-13 20:04

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 5448021)
poti sa anulezi magazia de cd-uri si sa ii faci iesire AUX, eu am pe masina Siemens NCDC 2013 si exact lucrul asta l-am facut, e mult mai avantajos asa ca nu mai trebuie sa investesti in cd-uri si nu te mai enervezi cand sare cd-ul :))

Am vorbit cu cateva persoane despre chestia asta si cica nu se poate face, desi dupa inteligenta mea palida, ar trebui sa se poata ca magazia nu trimite direct la boxe ci mai intai la cd player si dupa aia. Oricum, aparent masina va fi data spre "adoptie" .

N3n3a 22-04-13 21:29

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 5448469)
Am vorbit cu cateva persoane despre chestia asta si cica nu se poate face, desi dupa inteligenta mea palida, ar trebui sa se poata ca magazia nu trimite direct la boxe ci mai intai la cd player si dupa aia. Oricum, aparent masina va fi data spre "adoptie" .

se poate face.. pentru ca magazia trimite semnal audio prin cd player.. iar tu tot ce trebuie sa faci e sa tai cele 2 fire audio care duc de la magazie la cd player si sa legi jack-ul.. simplu ca buna ziua..

grg_92 23-04-13 12:07

am si eu o problema, o navigatie originala la un passat din 2000. O deschid si se vede alb, ce ar putea sa aiba?

vinyl 23-04-13 13:16

Ce fel de navigatie?

grg_92 23-04-13 14:30

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5449221)
Ce fel de navigatie?

pffff, sunt mai multe modele ? pt ca sincer nu stiu cum se cheama si nu-i nici masina mea

vinyl 23-04-13 15:10

MCD sau MFD.

grg_92 23-04-13 15:11

si oricare ar fi, ce problema ar putea fi faza cu ecranu alb ?

vinyl 23-04-13 15:58

Pai e o diferenta. MCD este monocrom iar MFD este color cu ecran reglabil. Daca e cel color...poate fi rupta folia care face legatura cu placa. Zic si eu..

grg_92 23-04-13 16:06

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5449377)
Pai e o diferenta. MCD este monocrom iar MFD este color cu ecran reglabil. Daca e cel color...poate fi rupta folia care face legatura cu placa. Zic si eu..

e MCD am aflat acum

18.Marius.92 24-04-13 08:11

3 Attachment(s)
Acestea sunt prezoane reglabile ? Si daca sunt , pot trece de la 5x110 la 5x108/112 fara nicio alta modificare ?

mituc 25-04-13 06:57

Nu, sint doar prezoane. Insa la tine au fost atit de bine strinse in fuzeta ca s-au desurubat de acolo in loc sa iasa piulita.

Sablonul prezoanelor este dat de gauri, nu de prezonul in sine. Deci daca vrei sa treci de la un sablon la altul trebuie sa schimbi fuzeta sau sa pui niste distantiere care la rindul lor sa aiba gauri.

andrey_ 29-04-13 16:21

polisheaza cineva jante in iasi?

Armandot 29-04-13 17:36

Un service unde sa imi verific si incarc instalatia de AC?Sa faca treaba buna dar sa fie ok si la pret

michelin911 29-04-13 19:25

eu mi-am facut recent la Remesa,in Pacurari mai sus de Petru Poni.va intreb si eu o chestie : mi-a luat un fraier blond cu ochelari certificatul pt folie si acum trebuie sa ma duc la RAR.Cat trebuie sa platesc la RAR sa-mi scot certificatul?

uratzelul_flo 30-04-13 17:25

vreo 100 si ceva ron si daca esti respins ,a 2 a oara platesti doar juma

CRyS` 01-05-13 16:56

Quote:

Originally Posted by Armandot (Post 5455722)
Un service unde sa imi verific si incarc instalatia de AC?Sa faca treaba buna dar sa fie ok si la pret

La mine, la All Motors 0740 962 971

Eddy_e39 04-05-13 09:56

Stie cineva o firma in Iasi care foliaza la negru ? Ma intereseaza sa inscriptionez o duba si nu stiu unde sa ma duc.

18.Marius.92 07-05-13 10:01

Quote:

Mihai eu am rezolvat problema . Am cumparat cd Traxdata negru si acum il citeste nu imi mai da eroare . Inainte tot de astea foloseam si nu aveam probleme pana sa cumpar alta marca de cd-uri sau cd-uri Traxdata albe .
http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...QEwAQ&dur=1107

vasile h 12-05-13 12:44

buna tuturor,am si eu o intrebare pt cei care s au confruntat cu propleme la golf4,1,6sr,an 98,am curatat clapeta de acceleratie,am puso la loc,sta turata in 1900,am puso pe testar sa i fac readaptarea nu s a putut,mec a zis cai dusa clapeta am luat alta si am montato,la fel sta turata in 1200,iarasi am puso pe tester,i am facut readaptare la fel sta,mi au zis sa ii schimb debimetrul de aer,ca ar vedea prea mult aer,am facur si asta la fel facea,ce parere aveti,ce sfaturi imi dati? i am infundat un furtun de aer,cel care vine din racordul de aer,este unul mic,sta normal la relenti cu ala astupat,nustiu ce ar putea avea???ma puteti ajuta cu rasp.mrc

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning