![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Sa trantesti si tu cateva poze cu tamburii vopsiti in negru ... app daca tot ti ai luat frane de 2.0 de ce nu investesti si intr o punte spate de 2.0? ca investitie mare nu ar fi ... si cred ca ar fi binevenita...
|
Azi franele fata de 2.0, maine puntea de 2.0, poimaine un motor ceva.
Bafta in continuare cu masina. Dupa ce vin oglinzile ii mai tragem niste poze ceva |
Si asa ceva este in plan......dar toate la timpul lor, k toate odata nu pot si nu'mi permit.
Despre poze......Aronele, neauzim ......te sun eu ;) |
Lasati frate omu ... ka nu`s asa ieftine piesele :) oricum felicitari pentru masina ....
|
Ms ms Ceaska, oricum nu'i problema ideile lor, sunt bine venite, de orice fel, si bune si rele......oricum daca dau la nimereala pe'o pagina, de exemplu 30, pai de la 30 pana acum.....sunt o gramada de cash......sau de la 12 la 25 de exemplu :lol:
Pt mine sunt.......poate pt altii nu sunt :rolleyes2 |
Lasa ca orice banutz investit zic eu ca se vede si pe deaspura e dat din suflet pt masina!!! NU cred ca isi are rostul faza cu bani bani si iar bani ca doar e masina ta si pt tine o faci sa arate cat mai mortal!!! Bagi bani, da si cand treci pe strada si auzi de jur imprejur UAAA< ce marfa eee, UAA ce fain se aude, creste inima in tine sa fim seriosi;)!!! Inima mai mare e singura chestie care ii lipseste zic eu ca sa fie treaba treaba:P!!
Bafta! |
Quote:
|
:twisted::twisted: se pregateste ceva exploziv :twisted::twisted:
|
Quote:
Quote:
Vezi ? , criza afecteaza pe cine nu munceste :lol: Quote:
ceva exploziv cum ar fi vreo 24 de valve ?:) |
vezi ca ne dai dureri de inima cu suspansul asta :lol::lol::lol:
|
Quote:
referitor la supriza......sper c'o sa se indeplineasca saptamana care vine :twisted: |
Asta e.........:poke: asteptam...:suspiciou:paper::grandpa:
|
ia sa vedem ce o sa ne pregatesti....
eu unu zic ca e un 24v acum sa vedeemmm saptamana ce vine acum daca am avut dreptate |
2800 cumva??:P
|
Pai altceva in afara de motor nu prea mai are ce sa ii faca..;)) asteptam surpriza boss...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning