Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

SpeedeR 03-08-04 17:02

cyclops... pt informatii tehnice despre oltcit intra pe www.oltcit.ro la forum...

welcome!

cyclops 03-08-04 17:49

@ speeder: multzam man... am vizitat saitu aproape in intregime...

Apropos... Niste praguri, spoilere si eleroane... mai prin bucuresti stie careva.... si mai ales cat ar putea sa coste?

Vreau sa bag ceva bani in mashina asta...
Problema este ca nu prea am timp sa alerg ici si colo sa ma informez... ;)

DJ10BOD 04-08-04 00:14

cecilia... am vazut eu oltcitu' ala diesel... dar nu e aranjat d loc... are consum mic la fel k si performantele... am mai zis-o p un forum... are 27 d cai masina... deci... nu mai are rost sa comentez!

Iar cine zicea d oltcit k nu e masina se inseala amarnik... probabil vroia sa se refere la alte marci autohtone (nu dau nume k nu vreai sa starnesc reactzii, dar cre'k v-atzi dat seama la ce masina ma refer :) !)

Pace!

cyclops 04-08-04 11:22

Merita sa-mi iau de la C&C Tuning cap toba de inox...
Costa 1.550.000, sau gasesc prin alte parti mai ieftin....

Si revin la intrebarea mea: Spoilere si praguri... gen RED si capota motor gen XXS stie careva de unde pot sa fac rost... Vin si la Craiova daq e cazul... ;) pa bune...

Gabi 04-08-04 11:26

cyclops: daca vii la Craiova, gasesti si alte modele. Poti sa-ti faci propriul tau model, dupa o poza, dar dureaza mai mult.

cyclops 04-08-04 12:01

Sincer sa fiu prefer spoilerul de la RED si presupun ca exista deja matriza (deci ies un pik mai ieftin - in princip am ~ 2-3 mil pe care pot sa-i bag in mashina / luna)
Ma intereseaza si capota de la XXS...

@ gabi : Da-mi nishte detalii, eventual link-uri, costuri, etc...
Tre sa stiu in ce ape ma scald, sa fac socoteala la bani
Vopseaua pot sa o fac loco, chiar eu, :( pacat ca nu am cuptor
Vreau sa fac exteriorul anu asta ca la anu sa pot sa ma interesez deja de motoare... :)

Flansa sau modificari pt jenti nu vreau sa fac... asa ca raman cu Jentzile de dacie alea de dural in 3 buloane (pe care tre sa le kumpar ;) ... tre sa ma interesez de anvelope... ce merge, cum merge, eventual sa-mi bombez aripile-spate (inainte sa o vopsesc)

HELP!!! ;)

cyclops 04-08-04 12:10

Apropos... Am auzit de un sistem universal de injectie... stitzi ceva... merge / oltcit?

Si am mai auzit de un sistem electronic care taie benzina in clipa in care iei piciorul dp acceleratie... cica poa sa economiseasca ~ 1/2 -1 L % benzina la consumul de oras

SpeedeR 04-08-04 15:40

si de ce vrei tu sa iei picioru de pe acceleratie?! :lol: :lol: :lol:

cyclops, vino mey vineri la prisma si vb si cu gabi ...

gabi : aveti pe acolo carb de alfa 33 de vanzare?! sau unu similar... carb pt motor boxer 8) plz :D

BogdanSHA 04-08-04 18:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cyclops\"
Si am mai auzit de un sistem electronic care taie benzina in clipa in care iei piciorul dp acceleratie... cica poa sa economiseasca ~ 1/2 -1 L % benzina la consumul de oras

Am eu asa ceva dar e pentru dacie cu carburator :wink:

Gabi 04-08-04 21:42

Re:

cyclops: link-uri n-am dar iti dau un numar de telefon: 0744621240 - Marius.

cecilia 04-08-04 22:10

parerea mea e ca marius e cel mai bun la oltcit shi nu numai. shi merita!

Gabi 04-08-04 22:12

Cecilia: eu l-am recomandat la mai multi (de pe net) pentru ca in domeniu (ieftin si bun) chiar e cel mai bun. Daca nu era, nu avea toata Craiova spoilere/praguri/eleroane/etc. facute la el :wink:

DJ10BOD 04-08-04 23:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cyclops\"

INTREBARE: Knd iei piciorul d p acceleratzie nu se duce masina in bot (am avut si eu problema asta la oltcit si d aceea zic)? eu stiam k la oltcit este o kestie (nu mai tzin minte exact cum se numeste asa k o sa-i zic kestie) si in momentul in care piciorul este luat brusc d pe acceleratzie are rolul d a nu opri alimentarea instantaneu ci putin cate putin... nu cred k ma fac inteles... o sa ma interesez mai exact cu numele ala si o sa va datzi seama... Kestia aia e langa carburator kiar unde este cablul d la acceleratzie... poate stitzi voi... si are forma unui titirez

cyclops 05-08-04 07:44

@ gabi si cecilia : Multzumesc de informatzii. Am trimis deja mail si la Fibrocom si la Faberplast pentru cerere de oferta, faberplastul a raspuns , acum ashtept raspuns de la Fibrocom.
Daca vreti, va pun oferta de la Faberplast pe forum sa vedeti ce ofera baietii...

BTW, nu se ofera cereva sa faca un sait mishto pt Fibrocom cu prezentare inclusiv ornamente auto? daca nu, ma ofer eu sa le fac un sait belea de belea... poate ma aleg si eu cu un spoiler sau nishte praguri moka... :)

cyclops 05-08-04 08:27

Daq va intereseaza sistem de injectie pt OLTCIT....
Poate imi spunetzi si mie daq functioneaza (in caz ca stie careva)

http://www.megasquirt.info/

All times are GMT +2. The time now is 19:58.

- Copyright 2026 4Tuning