![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
|
o poza cum era inainte ....cum arata motorul, poate il stiu din vedere....
|
http://www.mcnews.com.au/Wallpaper/S...allpaper/5.jpg aproape ca asta...alb cu albastru...
|
xxxx™: un suzuki
xxxx™: smecher xxxx™: auzi xxxx™: albastru xxxx™: k alb xxxx™: veni k viteza din ls spre nord xxxx™: unu de la mall sa faca xxxx™: stanga pe ana ipatescu xxxx™: veni tare dupa pod xxxx™™: dadu direct xxxx™™: in unu xxxx™™: k masina xxxx™: avu xxxx™: 100 xxxx™: asa :| |
100 cu motoru' prin oras in aglomeratia aia de la 12 ?:|
|
si daca a avut mai putin....stii cum zic majoritatea pietonilor...de la 60 70 ajung la 100 ....au ei kilometraj in cap?
|
1 Attachment(s)
Imi pare rau pentru el...:sad:
O poza...doar atata am ! |
Din vina cui s-a produs accidentul ? stiti cumva daca a murit baiatul si cum il chema ?
|
A fost stire mai devreme pe VTV. Vad ca pe site-ul lor nu au nimic :|
|
din discutia postata de ionutz, pare a fi vina lui
baiatului i se zicea kissu, tocmai a terminat in economic a 12a |
Alin Ion Chiselevscki
Viteza cu care circula tânărul era infernală, după impactul cu un Opel, motorul oprindu-se într-o maşină staţionată în cealaltă intersecţie din oraş, la aproape 150 de metri de locul impactului. Motocicleta a zburat aproximativ 150 de metri În urmă cu câteva minute, centrul oraşului Râmnicu Vâlcea a fost paralizat de un grav accident rutier. Un motociclist de 19 de ani, Alin Ion Chiselevscki, din localitate, care conducea un motor Suzuki, neînmatriculat şi fără să aibă permis pentru această categorie, a murit pe Bulevardul Calea lui Traian, la intersecţia cu Strada General Magheru (în faţa Moll-ului). Motociclistul care circula cu o viteză infernală dinspre Sud către Nord, a intrat într-un Opel, cu nr. VL. 05.JPA condus de Marius Bădică (36 ani), din Băbeni, care, potrivit martorilor, a pătruns pe culoarea verde a semaforului şi urma să vireze la stânga, bineînţeles trebuind să dea prioritate autovehiculelor care veneau din sens invers, din faţa sa. Unul dintre martori, Gheorghe Stroescu ne-a declarat: „Am observat motociclistul care circula cu o viteză excesiv de mare şi care a pus o frână foarte puternică, că a ieşit fum din cauciucuri, dar nu a mai putut evita Opelul care i-a tăiat faţa. A căzut de pe motor şi s-a lovit cu capul în portiera din spate a maşinii care tocmai vira”, a povestit martorul. Din cauza vitezei foarte mari, motorul, un Suzuky, fără motociclist, s-a oprit la cca. 150 de metri, pe aceeaşi bandă de mers, într-o Dacie Papuc staţionată regulamentar la semaforul din cealaltă intersecţie, din faţa Magazinului Cozia. Motociclistul nu a mai putut fi salvat, decedând în scurt timp la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea. Şoferul Opelului va fi cercetat pentru neacordare de prioritate, iar poliţia va lua în calcul şi viteza foarte mare cu care a circulat motociclistul. |
il stiam din pacate...Dumnezeu sa il ierte ! om de treaba, linistit, in banca lui
|
Dumnezeu sa-l ierte ! il stiam din liceu. parca a terminat anu asta ! :(
|
trafy ... linistit , in bancalui nu prea cred ca era. Stiu ca o sa-mi sara in cam mlta lume.. dar asta e parerea mea. Imi pare rau pentru el si familia lui...
O tipa care lucreaza cu maica`mea o stie foarte bine pe mama baiatului ... inca de pe la 16-17 ani, baiatu fura masina si o alerga prin oras... nu mai stia ce sa ii faca sa nu mai plece cu masina noaptea. si acuma... - fara categoria A sunt multi care circula prin oras - .. dar sa nu ai nici accte pe motor, neinmatriculat... si sa te dai si in stamba cu el si sa circuli cu aprox. 100km/h ... vinerea...in centru ( unde stim cu totii ce trafic este la ora aia pe bucata de la intrare din oras pana la mall ) ... mi se pare inconstienta totala... mai ales cand el era incepator pe 2 roti .. si de la scuter treci pe un motor de 120 cp DA - si eu merg tare , DA - si eu mai incalg regulile, ... dar atunci cand drumu si locul imi permit.. nu pe centru la pranz.. in plina aglomeratie. Condoleante ! |
acuma hai sa te intreb eu pe tine si pe cei care va bateti cu pumnii in piept: cum e posibil la ora aia si la traficul aia sa aiba 100 ? de unde stiti voi ca a avut 100 si nu 50 sau 150 ?nu va mai dati cu presupusul si nu incercati sa scoateti pe altcineva vinovat. Baiatu mai lua masina parintilor si se mai plimba dar nu a facut niciodata vreo problema in trafic sau dastea, conducea mai bine ca unul in varsta...de alergat prin oras.. NICIODATA !!! si sunt mai multe de spus dar nu are rost sa explic..sti tu vorba aia..bate shaua sa priceapa iapa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning