Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

brummy 16-02-09 13:33

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

pot sa inteleg ca la semafor te-a facut un hdi??? :yikes: adica un geugeot diesel?? :yikes: sper sa fi inteles gresit

Quote:

...si spre surprinderea mea l-am luat destul de greu..
adica totusi.. i-ai rupt fashu :D

bobby_gsi2 16-02-09 14:18

Am si eu pretentii de la tine....fii si tu mai atent....am zis ca l-am facut greu....adica cu plecarea mea fix de la relanti......1-a a sarit in fata o masina....de`...cuplu, diesel , masina noua, sisteme alea alea, asta pana si-a intrat jesi in ture....pe 2 m-am apropiat si eram bot in bot.....pe 3 l-am depasit si dupa ce i-am dat 4.....am franat....am considerat ca acolo ar fi 400 m. Diferenta, cred ca o masina...si nu te lasa pacalit de hdi-uri si alte cele....stiam masina ca ii trage, are soft, evacuare si multi au spus ca il banuie de turbina schimbata. Repet...masina aia a dat rusine la f multe masini mult mai puternice.

brummy 16-02-09 16:42

fuuu.. ok.. m-am usurat :)
in prima faza am crezut ca e un hdi stock, dar daca s-au bagat bani in motor atunci nu e de mirare daca te face. in ungaria deja sunt foarte multe masini care participa la cursele legale cu dieseluri noi si majoritatea sunt motoare 1.9-2.0
mersi pt clarificare, pot sa dorm la noapte linistit :hug:

bobby_gsi2 16-02-09 16:53

Vezi ca s-a mutat Craiova......de pe 8 pe 15 martie...s-a schimbat si locatia...si cred ca si grupele...e posibil sa fi ramas numai cu aspirate in grupe ...yuhuuu ;)

brummy 16-02-09 21:38

da mai.. da eu meream impreuna cu un prieten care e la grupa A1, golf 2, 1.6 75cai. merge foarte bine, dar el acuma ar fi cu mine in grupa si eu il fac. ii tare nervos, a facut galerie admisie individuala cu mainile lui, are carburi duble, deci sa pregatit.. si acuma... pfoaaai...
daca ramane asa grupele nu stim daca venim :(
bine ca la toate legalele exista is grupa A1, dar astia parca au 2 perechi de... stii tu :(

bobby_gsi2 17-02-09 09:25

Te inteleg si pe tine....totusi ma bucura diferentierea turbatelor de aspirate....asta teoretic....ca oricum o sa fi manarii.
In alta ordine de idei....aseara am descoperit alte alea.....in cercarea de a face masina sa mearga in parametrii......eu vroiam sa cred ca merge prost de la axa.....dar se aude de la o posta ca masina nu merge in mintile ei. Deci....la intuneric.....ma uit la motor....si surpriza.....bujiile nr 2 si 4 ...zici ca sunt la disco.....jocuri de lumini tata...fura curent ca la balamuc :), eu ma gandeam ca asta e cauza de merge asa. Am dat jos alea pe acolo...curatat, imi da ulei pe la delco, montat tot la loc....si se pare ca s-a remediat jocul de lumini...insa mersul prost persista......simteam eu ca masina mea poa sa traga mai bine...desi in ture da impresia ca trage la capacitate maxima. Faza cea mai dura......cand scot fisa de la bujia nr 2...la relanti nu se schimba cu nimic mersul :). Nu pot decat sa fac crucea maaaare, sa ma rog la Dumnezeu ca e de la injector...ca daca nu.......nu poa` sa fie decat vreo supapa...si chiar nu am chef de dat chiulasa jos acum.
Revin cu noutati...azi sper sa inlocuisc capacul de la delco...si poate sa curat injectoarele.

brummy 17-02-09 09:28

stai linistit.. nu e supapa ca ai presiunea buna (compresie). mai repede o sa fie delcou sau fise. nu ai de la cine sa inprumuti niste fise??

bobby_gsi2 17-02-09 11:07

Am fisele pe scaunul din dreapta :) ....champion triple silicon plm plm....sunt luate cu imprumut, desi si ngk-urile mele sunt ok. Azi ramane sa vad daca schimb capacul delco...si poate reusesc sa fac ceva cu injectoarele.

mrkane 17-02-09 15:00

nu ai obosit cat postezi aici?
:))

bobby_gsi2 17-02-09 15:04

Daca nu am obosit incercand sa rezolv cu masina...e usor de scris....stau la caldurica alea alea.
Iar noutati....zici ca sunt corespondent.....o veste buna...una rea. Vestea rea......curatat injectoarele profi....ultrasunete plm plm.....alea alea .....masina merge la fel :( , vestea buna....m-a costat decat o shaorma si un snickers :). Asta seara alta sesiune de bibileli....schimbat capacul de la delco cu altul proaspat curatat...daca nici asa nu vrea....imi bag pwla si gata....merg cu ea pana face poc , sau varianta 2.....inseamna ca asa tre sa mearga ea de desfacut motorul si de dat chiulasa jos chiar nu am chef.

brummy 18-02-09 14:59

bobby.. de unde ai cumparat slickurile? ce dimensiune au? te ajuta mult la plecare? cat ai dat pe ele? :D

bobby_gsi2 18-02-09 15:39

Sunt primite cadou de la un prieten participant in cnr. Dimensiunile...nu le stiu....sunt pe 14...cred ca echivalentul la 175/185 pe 50. Nu stiu cat de mult ma ajuta la plecare...le-am incercat o singura data si patinau. In rest le-am "simtit" doar pe viraje :))

ag80bik 19-02-09 00:11

nu mai fii ma suparat,ca o faci tu.mai ai timp pana la craiova.vezi ca te vrea o bora 1.6 115 cp.stii la cine ma refer.hdi-ul e cumva albastru? :-p

bobby_gsi2 19-02-09 09:04

Hdi-ul e albastru :)) iar cu bora nu vreau sa ard benzina degeaba......am si eu o prestatie.....macar pe o cola....sau pe un schimb de ulei ca si asa nu mai am ulei in ea decat sa fac un ou ochi :). In curand o sa incerc sa schimb si capacul delco...daca nici ala nu e....fac crucea mare si ma rog sa nu faca poc.

ag80bik 19-02-09 09:23

am incredere in gsi.nu stiu de ce dar am impresia ca te impiedici de ceva banal la reglarea motorului.supapa nu e,pentru ca ai compresie.cred ca o fisa ceva.

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning