Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 31-03-12 09:33

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 4957757)
crezi tu ca asta e circ? e parerea fiecaruia si deasemenea gustul fiecaruia... nu cred ca am dat in cap nimanui daca doar mi-am dat cu parerea ;)

stai lin,nu ii problema
Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4957799)
nu se mai poarta culorile excentrice ;)

pe viitor daca ma plictisesc de ele poate...dar acum sigur nu
oricum jantele astea nu le vad roz,mov si etc...poate ceva noanta de portocaliu sau maxim un verde fosfor dar parca parca si astea is fortate sa zic asa

vedem ce o fi...ma gandeam intens la suruburi aurii...dar cel mai ok ii asa pe clasic,ceva combinatii de noante de gri posibil

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4957820)
acu vreo doi.

bag si un filmulet , oricum nu se supara soosy , topicul lui e divertisment :)

https://www.youtube.com/watch?v=__WEt...ure=plpp_video

nici o problema;)....

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 4957924)
drumurile devil, drumurile..

aici ai spus mare chestie...dintr-o masina 70% sunt jantele in combinatie cu suspensia..dar cine isi permite sa puna pe golf 2 jante 17...sau pe golf 4 jante 19 si etc..si low maxim...arata spectacol dar la noi nu merge,mai ales sa si umblii cu masina(am vazut ca sunt mici exemple dar alea is masini de weekend)

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4957935)
Cea mai mare diferenta, intre noi si ei, este caracterul omenesc...

Bafta Soosy, hai cu suspensia aia.

curand curand...mai vreau sa ma bucur de comfort
dar in aprilie se rezolva

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4958126)
Si asta e un punct de vedere , dar multora va scapa un aspect la masinile alea : ATENTIA LA DETALII !

calitatea detaliilor mai exact

Da , ai dreptate , spre deosebire de noi , aia stiu cum sa se ajute intre ei si o fac neconditionat

Ce ai vazut tu nenea? ai fost macar o singura data la un expo in afara sau un show de acest gen? ai vazut vreodata o masina lucrata in detaliu? un air ride si un polish? dar rebuild ul complet la motoare si interior pe seama cui le pui [ ca sa nu mai zic de cele custom facute ] sau de fitmentul perfect la roti? s-au alea nu se vad?, macar ai observat ce sisteme de franare au unele din vechiturile alea pe ele? Ai vazut vreodata ce "monstrii" sunt sub capotele alea masinilor alea care par ca doar polishul si jantele e de ele? Cand am zis ca mai avem de papat pana sa ajungem la nivelul lor , stiu pe ce baza am spus-o. Si da , avem si noi in tara , dar inca sunt o minoritate si nu majoritate cum e in afara !

Avem si pe forum pe cineva cu o masina demna de worthersee sau alte show uri de genul [ doar tu mi l ai aratat pe tip ]

ii alt trai,alta mentalitate chiar si pana la urma CONDITII
evident rezultatul este altu

calin.massive 31-03-12 12:18

proasta alegere ai facut cu Goodyear-urile astea , stretch mai deloc parca ar fi 225/45 ( sau poate mi se pare doar mie ) . Monteaza-le sa le vedem pe masina!

soosy 31-03-12 18:34

Quote:

Originally Posted by calin.massive (Post 4958614)
proasta alegere ai facut cu Goodyear-urile astea , stretch mai deloc parca ar fi 225/45 ( sau poate mi se pare doar mie ) . Monteaza-le sa le vedem pe masina!

am cautat falken sau dunlop ca pe fata dar bine ca am gasit si asa....foarte greu de gasit 215 45
este strech...pe mine ma multumeste 100%
se vede si in poze,poate tu aveai asteptari mai mari....dar cam ar trebui la asa ceva 215 40...in fine
o sa fac cateva poze
jantele sunt pe masina....is multumit total,arata bine,se comporta bine
putin preia vibratiile de la asflat dar in rest nici o diferenta,pro ii cum sta pe sosea si look-ul

atat ca momentan este inalta,mai ales fata

.Alex 31-03-12 20:49

daca acum simti vibratii, cu suspensia nouo o sa simti un cutremur de toata frumusetea :lol:

soosy 01-04-12 00:15

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4959315)
daca acum simti vibratii, cu suspensia nouo o sa simti un cutremur de toata frumusetea :lol:

evident....inceputul cutremurului:))
oricum sunt unii care se plang de servo sau de consum si etc
ok...este 2-3ml consum mai mare sa zic asa...nu mai imi ia 5 afara ia aprox 5.3
la directie nu simt nimic,nu ma fura si etc

doar ca trebuie mers mai lejer si preia vibratiile mai "concret" de la asfalt
cu suspensia sport va mai aparea si acel hop-hop:)) putin comfort in minus..asta e

iata si cateva poze...piesa de rezistenta va fi suspensia ca si look
va urma

geo_gee2005_xxx 01-04-12 00:37

1 Attachment(s)
Arata binisor! Daca nu scriai bora din literele alea de vitan, nu imi dadeam seama ce masina e! Baga mare si arde-i si suspensia si va fi ok!

ia de te inspira... te-a batut la litere :))))))

Sebastian.C 01-04-12 00:54

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4959625)
Arata binisor! Daca nu scriai bora din literele alea de vitan, nu imi dadeam seama ce masina e! Baga mare si arde-i si suspensia si va fi ok!

Bora e scrisul din fabrica, era pus pe masina :)) Te-ai luat degeaba de el.... Dar oricum cu stickerele....e la acelasi nivel cu ala cu literele =))

geo_gee2005_xxx 01-04-12 01:59

Greseala mea atunci. M-au indus in eroare literele alea urate! Fie ca sunt oem, tot aspect de vitan au!

kamei 01-04-12 06:47

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4959670)
Greseala mea atunci. M-au indus in eroare literele alea urate! Fie ca sunt oem, tot aspect de vitan au!

sunt literele originale, poate la tine la vento sunt mai interesante literele:lol:, deci io nu pot sa va inteleg tot timpul gasitit cate ceva la o masina oarecare, litere, valva, culoarea de la busonul de benzina, orice. in loc sa apreciati munca omului voi va legati de el, daca lui ii place nu stiu care ii problema.

bafta soosy in continuare, arata bine borisca;)

geo_gee2005_xxx 01-04-12 08:05

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4959711)
sunt literele originale, poate la tine la vento sunt mai interesante literele:lol:, deci io nu pot sa va inteleg tot timpul gasitit cate ceva la o masina oarecare, litere, valva, culoarea de la busonul de benzina, orice. in loc sa apreciati munca omului voi va legati de el, daca lui ii place nu stiu care ii problema.

Ba nene, citesti printre randuri? Am zis ca arata bine masina, dar nu imi plac literele!

soosy 01-04-12 08:17

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4959625)

ii absolut original...si in realitate chiar nu seamana cu literele alea din piata
la inceput aveam si eu mania sa dau tot jos de pe portbagaj dar nu...asa ramane
ori este clean(adica dispare si semnu mare vw)ori ii asa si atat

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4959638)
Bora e scrisul din fabrica, era pus pe masina :)) Te-ai luat degeaba de el.... Dar oricum cu stickerele....e la acelasi nivel cu ala cu literele =))

cu stickerele ii foarte ok,daca tie nu iti place sau la inca 4-5 persoane sau sa fie 10 sau 200 nu inseamna ca ii aceas nivel si texte de ale tale
cel de pe parbriz tine cat tine,o sa dispara si gata....restu asa raman

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4959670)

nu ii chiar asa...poate ca ii facuta poza dintru-n anumit unghi de si aia dar eu sincer nici o clipa nu am putut sa fac asemanarea(asa scrie si pe passat,golf sau altele..)

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4959711)

mersi:D....un lucru ii clar nu o sa multumeasca pe toata lumea,si nici nu vreau
eu imi duc la capat ideiile si atat...oricand,la orice ora si oriunde eu sunt multumit
o sa vina suspensia,stopuriile pe led si exteriorul asa ramane(poate prelungiri de annyversari daca gasesc)
interiorul o sa mai bibilesc

mareo 01-04-12 08:52

Chiar imi place cum arata rotile pe masina ( nu zic ca nu ar fi mers gume mai trase ) dar e bine si asa,stiind pe ce drumuri mergi zilnic,bravo!

zib3r 01-04-12 09:19

oOooOOOO! Da arata super bine! Acuma sa mai coboare putin spre pamant si aia e! Grija mare acuma.

miahi89 01-04-12 10:02

2 Attachment(s)
Arata bine masina si cromul de la faruri da bine :D daca mai pui si suspensia o sa dea si mai bine :D Bafta in continuare

iviTe 01-04-12 10:08

Hai sosy ca arata chiar bine acuma cu mici scapari dar e pe drumul cel bun ... faci masina dupa cum iti place tie :) si mie mi s`au spus multe despre tigaia mea!

All times are GMT +2. The time now is 22:47.

- Copyright 2026 4Tuning