![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
Quote:
oricum jantele astea nu le vad roz,mov si etc...poate ceva noanta de portocaliu sau maxim un verde fosfor dar parca parca si astea is fortate sa zic asa vedem ce o fi...ma gandeam intens la suruburi aurii...dar cel mai ok ii asa pe clasic,ceva combinatii de noante de gri posibil Quote:
Quote:
Quote:
dar in aprilie se rezolva Quote:
evident rezultatul este altu |
proasta alegere ai facut cu Goodyear-urile astea , stretch mai deloc parca ar fi 225/45 ( sau poate mi se pare doar mie ) . Monteaza-le sa le vedem pe masina!
|
Quote:
este strech...pe mine ma multumeste 100% se vede si in poze,poate tu aveai asteptari mai mari....dar cam ar trebui la asa ceva 215 40...in fine o sa fac cateva poze jantele sunt pe masina....is multumit total,arata bine,se comporta bine putin preia vibratiile de la asflat dar in rest nici o diferenta,pro ii cum sta pe sosea si look-ul atat ca momentan este inalta,mai ales fata |
daca acum simti vibratii, cu suspensia nouo o sa simti un cutremur de toata frumusetea :lol:
|
10 Attachment(s)
Quote:
oricum sunt unii care se plang de servo sau de consum si etc ok...este 2-3ml consum mai mare sa zic asa...nu mai imi ia 5 afara ia aprox 5.3 la directie nu simt nimic,nu ma fura si etc doar ca trebuie mers mai lejer si preia vibratiile mai "concret" de la asfalt cu suspensia sport va mai aparea si acel hop-hop:)) putin comfort in minus..asta e iata si cateva poze...piesa de rezistenta va fi suspensia ca si look va urma |
1 Attachment(s)
Arata binisor! Daca nu scriai bora din literele alea de vitan, nu imi dadeam seama ce masina e! Baga mare si arde-i si suspensia si va fi ok!
ia de te inspira... te-a batut la litere :)))))) |
Quote:
|
Greseala mea atunci. M-au indus in eroare literele alea urate! Fie ca sunt oem, tot aspect de vitan au!
|
Quote:
bafta soosy in continuare, arata bine borisca;) |
Quote:
|
Quote:
la inceput aveam si eu mania sa dau tot jos de pe portbagaj dar nu...asa ramane ori este clean(adica dispare si semnu mare vw)ori ii asa si atat Quote:
cel de pe parbriz tine cat tine,o sa dispara si gata....restu asa raman Quote:
Quote:
eu imi duc la capat ideiile si atat...oricand,la orice ora si oriunde eu sunt multumit o sa vina suspensia,stopuriile pe led si exteriorul asa ramane(poate prelungiri de annyversari daca gasesc) interiorul o sa mai bibilesc |
Chiar imi place cum arata rotile pe masina ( nu zic ca nu ar fi mers gume mai trase ) dar e bine si asa,stiind pe ce drumuri mergi zilnic,bravo!
|
oOooOOOO! Da arata super bine! Acuma sa mai coboare putin spre pamant si aia e! Grija mare acuma.
|
2 Attachment(s)
Arata bine masina si cromul de la faruri da bine :D daca mai pui si suspensia o sa dea si mai bine :D Bafta in continuare
|
Hai sosy ca arata chiar bine acuma cu mici scapari dar e pe drumul cel bun ... faci masina dupa cum iti place tie :) si mie mi s`au spus multe despre tigaia mea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning