![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
|
schimba cineva un butuc de solan sport de golf 3 pe unu de bmw ?
|
1 Attachment(s)
Are cineva de vanzare cui de tractare pentru Opel Astra H , cu filet pe stanga . Se potriveste si de Astra G (probat). Am fost la dezmembrare Letcani si nu aveau .
La acesta ma refer (poza), poate altii s-au gandit la cel care vine agatata remorca/platforma. Cel din poza e de Bmw , poza este doar ca idee. |
Quote:
|
|
Quote:
|
Ok am sa incerc si in metalurgie , acolo nu am fost . Multumesc foarte mult!
|
salut care ma ajuta si pe mn cu niste numere de telefon de la magazinele de piese auto daewoo....
|
Buna seara. Am si eu o intrebare, scuze daca e stupida, dar prefer sa intreb inainte decat sa am probleme.
LEDurile pe pozitie sunt legale ? Toate tipurile sau doar unele ? Daca da, care ? Va multumesc. O seara buna. |
Teoretic nu este temei legislativ pt "leduri" :)) .Este acceptata lumina "alba".
Practic e dupa muschii celui cu cascheta.Eu unul nu am fost oprit si luat la ochi dar am auzit diferite "povesti"...+ am renuntat la ele ca ma plictisisem sa tot schimb leduri arse. |
ma ajuta cineva si pe mn cu niste nr de tel de la magazinele de piese auto daewoo sau are cineva ax cu came pt cielo 1.5 8v
|
Daca iti mergeau putin degetele pe Google, observai rapid:
Magazin: Str. Pacurari 101, Iasi, 700515 Tel/Fax: 0232 21.66.28 ; 0232 22.66.29 Orange: 0744 75.24.06 Zapp: 0788 36.59.73 Yahoo ID: marius_demototal E-mail: [email protected] E singurul magazin din Iasi dedicat Daewoo si autorizat in acelasi timp. Eu il recomand. Au cele mai bune preturi pentru aceasta marca! Am si lucrat cu ei! http://www.autodaewoo.ro Si nu iti recomand sa cumperi piese de motor, second hand! Mai ales un ax cu came, o chiuloasa, supape si restul! Cauta-le noi mereu,daca vrei un motor decent! P.S. Si incearca data viitoare cand mai postezi sa scrii un cuvant intreg,nu gen "mn". Eu nu stiu ce inseamna "mn" dar daca tu asa ai fost invatat in clasa I, clar! |
ms mult am dat si eu pe google dar am sunat la niste nr aiurea si am apelat la voi
mersi inca odata |
ax de came merge si de astra c16nz la cielo
|
Imi poate recomanda cineva o scoala buna de soferi pentru categoria C+CE ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning