Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/200515-dacia-1310-79-exp-db-07-vnf.html)

SOLENZAXJG 07-12-11 18:32

Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF

Bravo cosmin acuma fa rost de bani si taio dupa fuzete.

DannY_SmekeruL 07-12-11 19:57

maine vine in bucuresti sa ia fuzetele de diesel.al naibi ma trezeste cu noatea in cap :sad: sa merem la dezmembrari.:lol:

DannY_SmekeruL 08-12-11 14:26

2 Attachment(s)
gata si-a luat si fuzetele,urmeaza etrieri si portetrieri si se apuca de montat 8). Poze cu masina donatoare.

aditza579 08-12-11 14:44

De ce nu ati luat si etrierele de la masina aceea, pentru ca se potrivesc?

DannY_SmekeruL 08-12-11 14:48

stiu ca mergeau(asa ceva am si eu momentan pe masina)dar din doua motive nu i-am luat.
1)nu avea bani suficienti cosmin
2)cereau prea mult pe ei avand in vedere ca se gasesc mult mai ieftin.

Cosmin-SNR 08-12-11 16:00

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DannY_SmekeruL (Post 4764398)
sa ii folosesti cu placere si fara incidente.si hai fa rost de bani mai repede sa merem sa luam si fuzetele de la dezmembrari.:lol:

Gata boss.

Quote:

Originally Posted by tehkid (Post 4764449)
bravo ma satano :)) asa asa fa-o frumoasa:*

Da ma, stai linistit, ca stiu eu ce am in cap.:D

Quote:

Originally Posted by DannY_SmekeruL (Post 4765183)
maine vine in bucuresti sa ia fuzetele de diesel.al naibi ma trezeste cu noatea in cap :sad: sa merem la dezmembrari.:lol:

Taci dreaq ma somnorila nu mai dormi:lol:

Quote:

Originally Posted by DannY_SmekeruL (Post 4766651)
gata si-a luat si fuzetele,urmeaza etrieri si portetrieri si se apuca de montat 8). Poze cu masina donatoare.

Da boss, asa e am fost si am inghetat de frig ca niste caini:lol: Si am facut treaba

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4766674)
De ce nu ati luat si etrierele de la masina aceea, pentru ca se potrivesc?

Pentru ca, nu erau nici prea straluciti... Si sunt sigur ca mai cereau cat au cerut si pe portfuzete...

Quote:

Originally Posted by DannY_SmekeruL (Post 4766684)
stiu ca mergeau(asa ceva am si eu momentan pe masina)dar din doua motive nu i-am luat.
1)nu avea bani suficienti cosmin
2)cereau prea mult pe ei avand in vedere ca se gasesc mult mai ieftin.

Ti-a raspuns si danny mai devreme.

In cel mai scurt timp, o sa apara si etrierii cu port-etrierii, bucsele de centrare pentru planetare, si cel mai important, tamburii de R18 pentru spate.
Am pus poze cu schita pentru cele doua bucsi pentru cine vrea sa isi mai faca...

Si am dat chiar si peste o sutica in stare IMPECABILA, la remat, absolut originala avea pana si banutul colorat pe volan, chiar si carburatorul solex...

BOGDAN_UWW 08-12-11 16:13

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4766799)
Gata boss.

Da ma, stai linistit, ca stiu eu ce am in cap.:D

Taci dreaq ma somnorila nu mai dormi:lol:

Da boss, asa e am fost si am inghetat de frig ca niste caini:lol: Si am facut treaba

Pentru ca, nu erau nici prea straluciti... Si sunt sigur ca mai cereau cat au cerut si pe portfuzete...

Ti-a raspuns si danny mai devreme.

In cel mai scurt timp, o sa apara si etrierii cu port-etrierii, bucsele de centrare pentru planetare, si cel mai important, tamburii de R18 pentru spate.
Am pus poze cu schita pentru cele doua bucsi pentru cine vrea sa isi mai faca...

Si am dat chiar si peste o sutica in stare IMPECABILA, la remat, absolut originala avea pana si banutul colorat pe volan, chiar si carburatorul solex...

cosmine ce sa zic...felicitari pt achizitie..sa mai ajunga tamburii si esti boss....pacat de sutica aia...

ce jante te-ai gandit sa pui pe vnf?:D

bafta !

DannY_SmekeruL 08-12-11 16:15

da ma lasa ca eu imi fac somnul de frumusete :twisted: .hai si cu restul de piese si poate faci rost de bani sa merem sa luam si ce a mai ramas pe papucul ala si iti foloseste pt urmatoarele modificari :D.

Cosmin-SNR 08-12-11 16:29

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4766824)
cosmine ce sa zic...felicitari pt achizitie..sa mai ajunga tamburii si esti boss....pacat de sutica aia...

ce jante te-ai gandit sa pui pe vnf?:D

bafta !

Merci Bogdan, pai momentan o sa merg cu niste jante de tabla, si am niste aliaje de la fratele meu de pe logan, le-as pune sa fac si eu niste poze cu ele:lol:

Quote:

Originally Posted by DannY_SmekeruL (Post 4766833)
da ma lasa ca eu imi fac somnul de frumusete :twisted: .hai si cu restul de piese si poate faci rost de bani sa merem sa luam si ce a mai ramas pe papucul ala si iti foloseste pt urmatoarele modificari :D.

Da sefu, mergem, dar sa termin cu astea ce mai am, si daca mai gasim papucul ala acolo luam si piesele celelalte8)

Cata_UNU 08-12-11 16:33

De ce ai adoptat varianta cu acea bucsa?
Puteai sa le faci fara ea,mai sigur si mai usor.

BR-02-UUT 08-12-11 16:34

frumoase noile achizitii 8) si de ce nu ai luat volanu dupa 1100 ala :D

DannY_SmekeruL 08-12-11 16:55

Quote:

Originally Posted by Cata_UNU (Post 4766866)

pai a vrut la inceput sa faca cu cap de planetara de nova/snova,solenza,papuc diesel,ax de la planetara lunga (4 trepte) si restul de la planetara scurta,dar cum nu am gasit sa cumparam capete de planetara de la cele enumerate mai sus a renuntat pentru moment.Toti la care am intrebat vindeau doar planetara cu totul si nu merita sa dai 150 ron pe planetara,doar pentru o bucata din ea.
cosmine cand mai ai chef de plimbat prin remat dupa piese da un telefon si merem ,vedem noi ce bunatati mai gasim pe acolo :D

Cosmin-SNR 08-12-11 17:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cata_UNU (Post 4766866)

Ti-a raspuns colegul, danny, momentan nu am bani de aruncat pe planetare si alte alea... mai bine fac doua bucsi care nu ma costa asa mult... si cand o sa mai fac rost de bani o sa cumpar si capete, sau planetare complete...:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by BR-02-UUT (Post 4766867)
frumoase noile achizitii 8) si de ce nu ai luat volanu dupa 1100 ala :D

Nu am avut bani suficienti, si nici unde sa il bag daca era sa il "imprumut"

Quote:

Originally Posted by DannY_SmekeruL (Post 4766908)
pai a vrut la inceput sa faca cu cap de planetara de nova/snova,solenza,papuc diesel,ax de la planetara lunga (4 trepte) si restul de la planetara scurta,dar cum nu am gasit sa cumparam capete de planetara de la cele enumerate mai sus a renuntat pentru moment.Toti la care am intrebat vindeau doar planetara cu totul si nu merita sa dai 150 ron pe planetara,doar pentru o bucata din ea.
cosmine cand mai ai chef de plimbat prin remat dupa piese da un telefon si merem ,vedem noi ce bunatati mai gasim pe acolo :D

'

Da danny, sa mai facem rost de bani si mergem amandoi si cautam piese, si ce ne trebuie :D In rematul ala sunt in lumea mea:oops:

Inca o poza :D

aditza579 08-12-11 20:53

Vad ca ai luat si butucii. Acum ai doua perechi, de ce?

DannY_SmekeruL 08-12-11 21:14

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4767486)
Vad ca ai luat si butucii. Acum ai doua perechi, de ce?

de ce a luat si butucii?din simplul motiv ca au fost fuzetele (portfuzeta,rulment si butuc) si au fost la un pret ireprosabil parerea mea,plus ca daca lua doar portfuzetele tot la bani aia ii lua si nu strica sa ii aibe acolo.
Cosmine ultima poza e cu dedicatie :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning