![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Bravo cosmin acuma fa rost de bani si taio dupa fuzete.
|
maine vine in bucuresti sa ia fuzetele de diesel.al naibi ma trezeste cu noatea in cap :sad: sa merem la dezmembrari.:lol:
|
2 Attachment(s)
gata si-a luat si fuzetele,urmeaza etrieri si portetrieri si se apuca de montat 8). Poze cu masina donatoare.
|
De ce nu ati luat si etrierele de la masina aceea, pentru ca se potrivesc?
|
stiu ca mergeau(asa ceva am si eu momentan pe masina)dar din doua motive nu i-am luat.
1)nu avea bani suficienti cosmin 2)cereau prea mult pe ei avand in vedere ca se gasesc mult mai ieftin. |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In cel mai scurt timp, o sa apara si etrierii cu port-etrierii, bucsele de centrare pentru planetare, si cel mai important, tamburii de R18 pentru spate. Am pus poze cu schita pentru cele doua bucsi pentru cine vrea sa isi mai faca... Si am dat chiar si peste o sutica in stare IMPECABILA, la remat, absolut originala avea pana si banutul colorat pe volan, chiar si carburatorul solex... |
Quote:
ce jante te-ai gandit sa pui pe vnf?:D bafta ! |
da ma lasa ca eu imi fac somnul de frumusete :twisted: .hai si cu restul de piese si poate faci rost de bani sa merem sa luam si ce a mai ramas pe papucul ala si iti foloseste pt urmatoarele modificari :D.
|
Quote:
Quote:
|
De ce ai adoptat varianta cu acea bucsa?
Puteai sa le faci fara ea,mai sigur si mai usor. |
frumoase noile achizitii 8) si de ce nu ai luat volanu dupa 1100 ala :D
|
Quote:
cosmine cand mai ai chef de plimbat prin remat dupa piese da un telefon si merem ,vedem noi ce bunatati mai gasim pe acolo :D |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Da danny, sa mai facem rost de bani si mergem amandoi si cautam piese, si ce ne trebuie :D In rematul ala sunt in lumea mea:oops: Inca o poza :D |
Vad ca ai luat si butucii. Acum ai doua perechi, de ce?
|
Quote:
Cosmine ultima poza e cu dedicatie :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning