![]() |
Re: Opel Astra F 2.0 16v TURBO
Quote:
A mea este C20LET curat ... |
Din pacate aceea astra "turbo" nu a fcaut nimik spectaculos ..atat dar ca era foarte reusita ca estetica...dar inca odata nu vb de styling...ci de tuning...doua chestii destul de diferite..
|
astra ca astra, dar nici bmw-ul nu sta mai prejos . Te-am vazut azi pe la butelii ... super tare bravo ;)
|
Skyline frate .... auzi .... am auzit o gramada de varante .. exakt cum ziceai si tu .. logan cielo ... si de toate ...
|
Felicitari pt masina X-ray , mare fel :shock:
apropo dc topicul nu e la sectiunea nissan ? :lol: |
am vazut si eu la buc mashina .. de mult vroiam sa o vad live e superba doar 2 chestii care nu au ce cauta pe mashina dupa parerea mea,, emblema GTR care ma bucur ca am auzit ca ai pus la misto si al doilea ar fi chestiile alea de la stergatoare....
|
chestiile de la stergatoare din cate stiu au si alt rol nu numai de design ! curentul apasa pe ele astfel tinand stergatorul lipit de parbriz la curatare.... nu gresesc nu?
|
Quote:
|
Indeed, nu dau ele bine pe masina, da'... facand o comparatie intre minusuri si plusuri... cu siguranta masina nu retrogradeaza.
|
Quote:
|
Quote:
multe chestii se gasesc in bazar si totusi si pe unele masini dar asta nu inseamna ca n-au un rol n-au ce cauta! un alt exemplu ar fi si "paravanturile" (alea de la geam) care iar se gasesc in bazar dar totusi cand ai geamul deschis nu fac curent ca si cum ar lipsi ! in fine fiecare cu ce-l doare :D |
Adevarul este urmatorul...(sper sa nu se supere SADu ca dezavlui secretu..)...la aceasta masina s-a muncit intr-un ritm infernal in ultimul timp....dar pe partea de mecanica....unde s-a schimbat cam tot....Partea exterioara a ramas in principiu aceeasi....pana acum....De acum incolo...masina va intra intr-un proces grav de transfomare.... unde Andrei mi-a spus in princiupiu ce o sa fie....si credeti-ma ...o sa fie.....beeeton.
|
Quote:
M-am bazat pe partea mecanica ... am lasat la o parte exteriorul ptr ca nu m-a interesat ... este tp si ptr asta si nu puteam sa fac 100 de lucruri o data ... Paravanturile , "limbile" de la stergatoare si sigla cu GTR o sa fie scoase ... dar tinand cont ca masina a fost echipata in interior pana la ora 3:00 dimineatza in Constantza ca sa pot pleca la drum ca un om normal si la ora 8:00 eram la Bucuresti in hala va datzi seama ca numai la ele nu mi-a stat mintea ... La partea exterioara se va lucra in toamna-iarna-primavara asta ... ideile exista , sunt puse pe foaie ... Tot ce pot sa spun momentam este ca deocamdata se lucreaza inca la partea mecanica ... la siguranta ... si ptr asta tin sa ii multumesc lui Andrei UGA ,Mario si Ilie. :D Paste Fericit ! |
Quote:
|
Sarbatori fericite Andrei si multa sanatate tie si celor apropiati tie !
Bafta cu masina aia cu jante mici, capac de la motor vopsit cu pensula si cu sigla de GT-R . Poate pentru la anu o faci si tu mai "a la NFS" sa "moara toti dusmanii" ! :)) Glumeam....nu mai lua in seama ce abereaza toti retardatii pe la topicul ala cu kitch-uri de la salon ! Cand si-or cumpara si ei macar un set de jante dinalea "mici" ca ale tale din banii lor atunci sa vorbeasca ! Hristos a inviat si toate cele bune de la Craiova ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning