Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

JusT_SaY_BoBo 05-10-10 15:23

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

super poze!cat despre drink holder:shock:

SV25MBN 05-10-10 18:49

Sunteti ceva pisicari la valcea :)

jakal 05-10-10 22:19

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3704153)
:lol::lol: frate, ala ca ala, dar a mai fost inca unul, care n-a vrut deloc sa se dea la o parte din drum.....dormea pe banda noastra, o gramada de claxoane de la prima masina, dar degeaba, am fost nevoiti, ca primele 3-4 masini sa-l ocolim, dupa care intr-un final s-a dat si el pe margine.

probabil erati pe teritorul lui.........:lol:

sharkylete 05-10-10 23:25

Drink Holder`u e NO COMMENT!

Nu stiam ca se mai poate cumpara de nou ca il comandam si eu de mult... eu am gasit numai pe eBay in America :(

Si apropo de poza aia cu cainele.. eu o am pe desktop :D mai ales ca eu eram pe contrasex :D

Poate mai facem o ieseala de`asta in primavara si sa fim si noi mai multi oleaca... :)

Restu` e CanCan!
:paper:

GOGU_VL 06-10-10 20:20

Este foarte bun si folositor, in ciuda faptului ca a costat cat a costat....
Sper sa fie si partea a doua, dar cu mult mai multe masini, si cu minusurile aparute acum, umplute cu plusuri :-)

abby3325 07-10-10 20:58

Fericiti voi care aveti asa club .. si sunteti asa multi si uniti ..
Eu sunt cam singur in orasul meu :)) Sunt 6 pisici pe numarate in tot orasul, din care 3 sunt de oameni in varsta, iar celalalte doua sunt ale unor tineri care nu au nimic cu pasiunea asta, pur si simplu asta e masina parintilor si o folosesc ei, nimic mai mult ..
Uff .. ce mi-ar place printre voi .. Ce sa spun ? Cinste voua, la cat mai multi ;)

GOGU_VL 08-10-10 01:12

Quote:

Originally Posted by abby3325 (Post 3710455)
Fericiti voi care aveti asa club .. si sunteti asa multi si uniti ..
Eu sunt cam singur in orasul meu :)) Sunt 6 pisici pe numarate in tot orasul, din care 3 sunt de oameni in varsta, iar celalalte doua sunt ale unor tineri care nu au nimic cu pasiunea asta, pur si simplu asta e masina parintilor si o folosesc ei, nimic mai mult ..
Uff .. ce mi-ar place printre voi .. Ce sa spun ? Cinste voua, la cat mai multi ;)

Si totusi la Meeting-ul asta au fost prezente c-am 60% din toate masinile din Rm.Valcea......

On: Masina a primit un set nou de busci de brat noi Oem....bateau pe fata destul de rau, dar acum cu cele noi parca as avea toata bucsaraia fata noua....nu se mai simte absolut nimic :-)

abby3325 08-10-10 06:46

Spune-mi te rog cat au costat bucsile .. si eu sunt in prag de schimbat la ele ..

GOGU_VL 08-10-10 15:20

Quote:

Originally Posted by abby3325 (Post 3711133)
Spune-mi te rog cat au costat bucsile .. si eu sunt in prag de schimbat la ele ..

40eur amandoua, originale Bmw

bcoupe 08-10-10 19:41

ai o masina superba.

daca nu e un secret poti sa-mi dai pe privat codul culori?

mult succes in continuare cu masina!

abby3325 08-10-10 20:20

Bun pret la bucsi, mersi ;)

Wilgax 10-10-10 21:06

Parerea mea sincera este ca dintre toate sedan-urile E36 de pe forum, asta imi place cel mai mult.Uitati-va la primele poze cand s-a inceput proiectul si uitati-va la pozele din prezent sa vedeti intr-adevar o matza demna de respect.Absolut frumos.Spor la tunat in continuare.A esit ceva grav tare!

GOGU_VL 11-10-10 00:10

Mersi mult prietene......n-o fi ea chiar asa cum zici, ca sunt altele muuuult mai frumoase si multi mai multi bani investiti in ele decat in a mea, dar nici cu ea de ras nu ma fac :oops: M-ai facut sa dau la primele pagini sa ma mai uit si eu la ea cum arata, ca n-o mai tineam minte :lol:
Proiectul nu-i nici pe departe terminat......mai are nevoie de multe imbunatatiri, asa cum prea bine zice titlul thread-ului ;)
Intotdeauna mai e cate ceva de bagat in ele.....chiar daca iti faci o lista cu ce-ai vrea sa mai faci la ea, atunci cand le-ai terminat pe toate dupa lista, a doau sau a treia zi, ii mai da-i 2-3 ture de jur imprejur sau ridici capota si imposibil sa nu mai gasesti ceva, ti-o spun din propria experienta ;)
De aproape 4 ani de cand o am, nu m-am mai intalnit cu fostul proprietar, am avut intentia de a ma duce la el, dar era noapte si nu l-am sunat, dar sper ca iarna asta sa ajung la el pe zi (in Sinaia) s-o vada, si sa-i zic ca tot masina de la el e, sa vad ce zice, daca mai recunoaste ceva la ea/dupa ea :lol: singurul lucru care mai e pe masina neschimbat de cand am luat-o, e plafonul......

Maine sau poimaine, sper, sa reusesc sa schimb flansele de amortizor spate + protectiile de amortizor, doar ce mi-au venit din Germania.

Wilgax 11-10-10 08:28

Daca lucrezi si cu Germania direct la piese, inseamna ca masina ese fortza rau de tot.Apropo de ce spuneai tu.....este parerea mea nush, ele or mai fi pe forum care sunt frumoase dar pe mine unul asta ma atrage mai ales ca urmaresc proiectul de foarte mult timp si stiu cat efort s-a depus.Am sa-l urmaresc in continuare cu mare placere si sper sa fie pus pe masina asta tot ce e mai bun....poate si o inima mai mare pe viitor.

road_runner 11-10-10 09:32

Bai, nu pot decat sa ma bucur pt tine!!! Te felicit pt munca depusa, admir treaba asta la oricine! Vroiam de mult sa-ti dar am zis sa nu ti se urce la cap!
Sac fara fund se pare ca e si e36-le nu numai e30-ul... :lol:
Numai bine!

trafy-vr6 11-10-10 09:41

e nebun Gogu golanu.....el ca el dar sa mai creasca Gogu JR :)) felicitari si de la mine

GOGU_VL 11-10-10 15:39

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3718372)
Daca lucrezi si cu Germania direct la piese, inseamna ca masina ese fortza rau de tot.Apropo de ce spuneai tu.....este parerea mea nush, ele or mai fi pe forum care sunt frumoase dar pe mine unul asta ma atrage mai ales ca urmaresc proiectul de foarte mult timp si stiu cat efort s-a depus.Am sa-l urmaresc in continuare cu mare placere si sper sa fie pus pe masina asta tot ce e mai bun....poate si o inima mai mare pe viitor.

Avem contract cu Bmw de vreo 2ani, si tot ce-am montat am montat numai Oem, Made in Germany. Pana sa vin aici la garaj montam aftermarket, dar din cate mi aduc aminte, le-am c-am inlocuit pe toate cu Oem :lol: ca deja au picat demult......
Mersi my friend road_runner, mersi mult ;)
Si tie trafy, mersi mult, si chiar ca, vine pe urma vertiginos junioru' :lol:

DEVIL's Style 12-10-10 14:19

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3719276)
Avem contract cu Bmw de vreo 2ani, si tot ce-am montat am montat numai Oem, Made in Germany. Pana sa vin aici la garaj montam aftermarket, dar din cate mi aduc aminte, le-am c-am inlocuit pe toate cu Oem :lol: ca deja au picat demult......

Felicitari pentru proiect ! inca un e36 pe gustul meu ! mult succes in continuare !

Provenzano 12-10-10 16:04

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3719276)

si cand imi aduc aminte ca Iti ziceam mereu......coaie pune OEM...si tu....nu nu....vezi....Conteaza ENORM OEM.

Bafta

abby3325 13-10-10 13:13

+1 (I agree) :D

GOGU_VL 24-10-10 20:07

2 Attachment(s)
Pisy a primit o husa de schimbator de piele, noua de ///M....revin cu poze de pe masina......

Wilgax 24-10-10 20:39

Foarte original!Pictures!:shock::peace:

GOGU_VL 29-10-10 13:14

2 Attachment(s)
Revin cu pozele cu husa de schimbator......

trafy-vr6 29-10-10 13:16

Frumoasa, felicitari, stie nea Cosmin treaba. Dar ce s-a intamplat cu DVD-ul din bord ? l-ai dat jos ?

cosmin_cosmin_1 29-10-10 13:19

:) in sfarsit pozele

Wilgax 29-10-10 14:35

Cat de frumos poate arata.

GOGU_VL 29-10-10 16:01

Dvd-ul a plecat demult......de cand am montat clima digitala, am schimbat si bordul si mi-am pus Sony inapoi......dvd-ul e in bordul lui Bora Bora :lol:

Mersi baieti de aprecieri ;)

GOGU_VL 29-10-10 19:00

4 Attachment(s)
Cum spala baietii masina, si mai ales cum protejeaza BBS-urile :lol:

plictisit 29-10-10 19:27

heh, bun asa, la mine nu da foarte aproape de aripi ca sa sara pe jante, + in timp ce da cu spuma activa sau ma rog cu ce spala spalatoria respectiva, asa e la mine, tine jetul de apa pe janta tot timpul, asa ca si daca sar picaturi mici se duc imediat, nu stau sa isi faca efectul

P A K E 29-10-10 20:21

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3768137)

Tu umblii cu sacii mereu dupa tine, sau sunt din partea casei? Interesant mod de a spala masina oricum...;)

Provenzano 30-10-10 02:39

Quote:

lol....nu esti ma sanatos:)))

abby3325 30-10-10 08:16

Ei da :D

GOGU_VL 30-10-10 10:10

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3768353)
Tu umblii cu sacii mereu dupa tine, sau sunt din partea casei? Interesant mod de a spala masina oricum...;)

:lol::lol: Si tu ma-ntrebi fra? Toata lumea ma-ntreaba :lol::lol: ti-ai dat seama ca sunt saci de anvelope, nu ? Spalatoria e la 20m de garajul nostru, si tin sacii in garaj, nu umblu cu ei dupa mine.....
Am spalat-o odata fara saci, si-a picat spuma de pe aripa direct pe janta, si pana am vazut a ramas pata......si de atunci mi-am luat saci.....de fiecare data cand pun baietii sacii pe jante, toti clientii din bar se uita sa vada de ce pun sacii :lol:

P A K E 31-10-10 09:47

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3769342)
:lol::lol: Si tu ma-ntrebi fra? Toata lumea ma-ntreaba :lol::lol: ti-ai dat seama ca sunt saci de anvelope, nu ? Spalatoria e la 20m de garajul nostru, si tin sacii in garaj, nu umblu cu ei dupa mine.....
Am spalat-o odata fara saci, si-a picat spuma de pe aripa direct pe janta, si pana am vazut a ramas pata......si de atunci mi-am luat saci.....de fiecare data cand pun baietii sacii pe jante, toti clientii din bar se uita sa vada de ce pun sacii :lol:

Eu ma gandeam ca totusi ne pregatesti un alt set de jante mai grave ca astea!!! :twisted:

Wilgax 31-10-10 10:12

Omu are grija de masina MAXIM pentru asta nota 10+!8)

GOGU_VL 31-10-10 10:58

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3771759)
Eu ma gandeam ca totusi ne pregatesti un alt set de jante mai grave ca astea!!! :twisted:

Astea sunt parfum deocamdata fra :twisted: In vreo 2-3 saptamani cred c-o sa pun pe cele de iarna....in functie de vreme, si-o sa ajunga si astea in mainile magice ale lui Teo.....sau in caz ca am timp liber, sa le facem amandoi.

Wilgax, daca nici de masina mea sa n-am grija....atunci de a cui ? :lol:

O sa revin cu o gramada de upgrade-uri, ca am portbagajul plin de-o saptamana cu piese noi si second-hand.....dar n-am timp de montaj :???:

Bafta !!!

ClaudyuNSL 06-11-10 15:25

Quote:

:lol::lol: Credeam ca numai eu am nebunii dastea in cap dar se pare ca tu mai depasit la faza cu rotile :mrhappy:

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3771954)
Astea sunt parfum deocamdata fra :twisted: In vreo 2-3 saptamani cred c-o sa pun pe cele de iarna....in functie de vreme, si-o sa ajunga si astea in mainile magice ale lui Teo.....sau in caz ca am timp liber, sa le facem amandoi.
Bafta !!!

Pune jantele de iarna ca nu mai e mult pana la primul strat :D poate ne vedem pe la VL la prima zapada sa ne jucam prin intersectii :lol:
Deci te rog frumos sa nu te bagi peste Teo....il lasi singur ca are si asta fixu lui :lol::lol::lol:

Sir 10 06-11-10 16:46

Pfff...n pot spune decat frumoasa si ingrijita...felicitarile mele si bafta in continuare la ce ti-ai propus

GOGU_VL 06-11-10 16:47

Quote:

Originally Posted by ClaudyuNSL (Post 3789837)
:lol::lol: Credeam ca numai eu am nebunii dastea in cap dar se pare ca tu mai depasit la faza cu rotile :mrhappy:

Pune jantele de iarna ca nu mai e mult pana la primul strat :D poate ne vedem pe la VL la prima zapada sa ne jucam prin intersectii :lol:
Deci te rog frumos sa nu te bagi peste Teo....il lasi singur ca are si asta fixu lui :lol::lol::lol:

Te-astept cu bratele deschise :peace:
Si referitor la Teo :lol: cand vorbesti cu el, intreaba-l in ce hal putui sa-l ard azi :lol:

ClaudyuNSL 06-11-10 16:58

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3790046)
Te-astept cu bratele deschise :peace:
Si referitor la Teo :lol: cand vorbesti cu el, intreaba-l in ce hal putui sa-l ard azi :lol:

:lol::lol::lol: a zis ca te spune lu Roxana ca lai ars la verigheta acolo ...sa iti dea bataie :lol::lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:59.

- Copyright 2026 4Tuning