![]() |
Re: AG 88 PVA
Cum ai reusit ma dasteptule? Acum ce cacat faci? Duci junghiul asta la Rabla si-ti iei Duster??8) Bolidu cu Duster o sa fie senzatia anului 2011:lol:
p.s. vreau eu suporti de la cutie:D |
daca vrei sa scapi de ea imi spui :)) ca te scap io .. :rolleyes2 imi pare rau pt incidentu asta Alex :( :shock:
|
Nu e vorba doar de o usa infundata,sunt ambele belite plus cele de pe stanga care sunt pline de rugina si alte locuri in care da sa apara sau a aparut rugina si nu vreau sa schimb jumatate din masina....mai bine o arunc si gata(doar caroseria. :) ).
Grasule nu dau nici un suport! |
pacat de ea :|
|
Naspa intamplarea...poate ajungi in familia vw:D tot ai tu jantele alea gigea acum...:D
|
Imi pare sincer rau , era cam singura Dacie asa mai calumea din Curtea de Arges poate la urmatorul proiect tot spre o Dacie sa te indrepti :D
|
:cry: eu zic sa te mai gandesti... vb luai andrei e doar o usa... e pacat de atata munca
Ps: daca nu te rezgandesti vreau eu alea 4 prezoane :oops: le:dupa logan SGM logan PVA? :lol: |
Quote:
Lasati-l ma ca e baiat mare si-l duce capu... daia are ditamai dovleacu sa gandeasca cu el cea mai buna solutie;) o sa-si ia bicicleta:lol: sau cel mai bun caz isi ia scuter:lol: |
Quote:
YGS`ule si in cel mai rau caz ce face??:lol: |
Veti vedea zilele urmatoare ce urmeaza (adica deja a urmat,e in curte si o ninge langa soru'sa :D :))... ca nu am avut blitz la purtator. :-P
Si nu e nici Duster ,nici Logan.... |
UUuuuuuu stiu eu stiu eu:D iti iei Sandel:lol: daten plm, Sandero PVA 8) cel mai smecher8)
|
M-ai facut curios ,poate dau maine o tura pe la Valea Sasului sa vad despre ce e vorba ,daca zici ca e in curte :D
|
Frate , imi bubuie mail ul ............... orice ti ai luat tot din fier e .....
|
mai sti poate e ceva special e o dacie 1300 cu sasiu si caroserie din fibra de sticla pe care a tinut-o ascunsa pana acum :rolleyes2
dar nu pe bune chiar sunt curios... te-as suna sa te intreb dar aberez mult la ora asta preucum vezi |
O sa fac maine poze!
|
Quote:
|
Cred ca e vreun golf 2 sau 3
|
A zis ca o sa ajunga doar carapacea la remat, pe cristi l-a refuzat cu suportii aia,deci nu cred ca o dezmembreaza ( in afara de motor pe care il are la vanzare)... a zis ca noua achizitie sta in curte langa pva....deci a ramas tot la dacia 13XX....oricum pana "maine" mai sunt cateva ore, deci asteptam:)
|
cate discutii inutile...ce e asa greu?a gasit o caroserie tipla si o schimba,in loc sa sudeze la actuala toata vara!
|
poate si-a luat dacia lastun ca aia e din fibra si nu rugineste
ON: pacat de PVA era una din daciile mele preferate de pe 4tuning mai ales culoare im place foarte mult |
Quote:
|
Quote:
@alecsutz03: taci ma din gura ca nu sti nimica:oops: |
Quote:
|
Dar cu tine ce e la ora asta ma pe forum? Nu ai ce face la munca? Astazi avem pachet promotional la spalatorie clientul isi spala singur masina=))
iar alecsuts o discutie inutila nu mi se pare din moment ce s-a elucidat cazul elodia, elodia se duce la remat fiind inlocuita de o ..alta elodia un fel de clona. |
ma faceti curiosi ma ce poate sa fie asa de spectaculos...
|
imi pare rau de accidentul care l-ai avut si nu cred ca trebuia sa iei o decizie asa de mare in legatura cu pva....daca nu aveai accidentul o mai schimbai?oricum eu zic ca o sa iasa ceva frumos si din urmatoarea orice masina ar fi...dar nici la pva nu erea de renuntat.
|
Ma bolidule ai disparut pune niste poze cu noua masina ca de azi dimineata astept sa vad si eu ce masina ti-ai luat
|
Quote:
Quote:
stiu doar ca intr-un fel acest accident a ajutat la grabirea achizitionarii acestei caroserii...si mai stiu ca acest alexandru...respectiv bolidu' este foarte multumit de starea noii caroserii! |
41 Attachment(s)
....iata si viitorul PVA!:D ...si chiar daca nu se intampla accidentul respectiv tot aveam de gand sa o iau fiindca este impecabila la tabla si nu se mai merita sa sudez din nou PVA-u pe unde era nevoie, dar asta a facut sa grabeasca putin lucrurile. Oricum PVA-u a primit azi un mic tratament de ranga( a la JIJI:))) ,ciocane,lemne si retus la chistioc asa cat sa nu bata rau la ochi si merge,am venit cu ea la Capitala.
|
sa o stapanesti sanatos maestre... si sa fie mai tare ca PVAul spor la treaba... 8)
|
Alexe sa o stapanesti sanatos:-P cel mai mult imi plac barile si farurile in rest e la fel ca fosta:lol:
Sa vedem piesele pe ea cat de curant;) |
sper ca cu asta nu a carat nimeni porci :lol:
|
Asta mi-a placut si mie la masina asta ca este aproape la fel cu PVA-u.daca mutam tot de pe una pe alta si puneam pozele cand era totu gata poate ca nici nu se prindea lumea..:-P
Nu ma las io asa usor de dacie asa cum credeau unii pe aici aseara...:)) |
Tu ai un fix la culoarea aia.
|
Nu cred ca am un fix...asa s-a nimerit sa fie masina. Cand am vopsit PVA-u am cumparat vopsea Albastru CAPRI iar in actele asteia de am cumparat-o si pe fusta spate scrie BLEU 68.Se pare ca e aceeasi culoare.:D
|
Imi vinzi mie barile? :lol:
|
Arata bine albastrica.
La cate lovele ai luat.o? Frumos interiorul...f.intretinut. Spor la lucru si la transplant:)) |
faina masina imi place ca are tot culoarea albastru 68 preferata mea da zi din ce an e?
|
Masina e din '84 si am cumparat-o cu 1400 Ron. Barile le vand pe cele de pe PVA cu 150 Ron (sunt impecabile,cine le vrea vorbim pe privat).
Interiorul nu era el prea cine stie ce,in sensul ca era plina de presuri ,linoleuri,huse nasoale ,dar am mai aruncat eu din ele.Oricum tot interiorul o sa fie schimbat,in sensul ca voi pune fete de usi de 1300,scaunele de GTI si mocheta de pe cealalta,plafonul vreau sa il schimb cu unul negru, iar bordul inca nu m-am decis dar cred ca voi pune un CN4 cu ceasuri de R19.:) |
si motorul??ca cel de pe pva e de vanzare
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning