![]() |
Re: --=Întâlniri săptămânale=--
Quote:
|
oricum la stadion e prea mica parcare...trebuie una mult mai mare, k sa vina mai multa lume
|
Quote:
e destul loc acolo cine are de venit vine si la stadion..ca si asa sunt unele intalniri la care daca sunt 10 masini e lux.. |
pacat ca sunt multe masini in oras...care ar merita sa vina la stadion..sa ne mai clatim si noi privirea...
|
Vine careva in seara asta?
|
prezent la datorie....
|
Semnez si eu condica ;)
|
Quote:
|
Frumoasa negreasa :)
|
Quote:
EDIT: A fost cineva azi la intalnire,cum a fost?:D |
ei...vad k deja pa la intalniri vinerea nu prea mai vine lume multa...si in poligon e greu de ajuns..s/a cam stricat drumul sau is prea joase masinile:D
|
Quote:
|
AHA...pai dak o sa ma tractezi tu o sa pot intra sigur....k altfel tre sa/mi fak CASCO :D
|
Am sa te tractez daca faci rost de o platfoma :D:D:D
|
6 Attachment(s)
cateva poze din poligon :D
|
Frumos tare la voi...si poligonul ala ca il aveti mare treaba! ...
|
Quote:
|
ei...asha invata omul..incetul cu incetul....mai strica si masina din cand in cand???....
|
Quote:
|
Mesaj catre toate cluburile: FACEM INTALNIREA SAPTAMANALA DIN 26.06.09 LA ROMAN? Noi va invitam si va asteptam cu placere!!! Ce spuneti? NSL? Katana? FT? RedLine? Krt? (si restul cluburilor, daca mai sunt imi cer scuze dar nu le stiu pe toate cate sunt prezente vineri de vineri la intalniri)
Ne putem intalni cu totii saptamana viitoare in Roman? |
Speram , dar nu cred ca o vineri ar fi cea mai buna varianta, sambata sau duminica ar fi mai indicat , ca sa aiba timp mai multa lume!
|
Quote:
|
Ar fi mai bine sa facem o intalnire la Roman dupa ce trece nebuneala cu bacu si altele....o sa fie mai multa lume parerea mea
|
dupa bac, e cel mai ok:)
|
Dupa Bac o sa spuneti ca vreti dupa admiteri si tot asa...voi astia cu bacu sunteti liberi deabea la jumatatea lunii iulie...nu cred ca vineri seara nu puteti lua o pauza "de la invatat" si sa ne vedem toti...
|
Cei cu bacu sunt in mare parte majoritatea care vin pe intalniri, si credema, asta se observa foarte mult.....acum depinde de ce decid ceilalti, cand decid ei..........asta e
|
Toti presedintii de club care sunt interesati de treaba asta sa imi dea un PM cu numerele lor de telefon...ca sa tinem legatura la telefon...un ID DE MESS ceva...sa facem o punte comuna.
|
nu cred ca bacul e un obstacol ca vba aia cine are de venit , iese o ora din casa sa se aeriseasca si vine la stadion.Si eu cat am fost in sesiune am fost la intalniri;intr`adevar ...am stat de la 7 la 9 si am revenit la studiu..
|
Quote:
|
Nu am mai dat de ceva timp pe la intalniri ,si nu prea mai stiu ce si cum se petrece....nu a mai facut nimeni poze?
|
O sa fac eu vineri niste poze la intalnire ;). Cine doreste sedinta foto maine sa vina la cei din Katana si sa intrebe de mine ... :) :arrow:
|
la 19:00 la Stadion nu ? :)
|
13 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze...:D Quote:
|
a fost o intalnire reusita!:D daca o tinem asa toata vara..e super!
|
Quote:
Quote:
|
12 Attachment(s)
|
faine pozele stefy.. :D
si faina si intalnirea :)) |
ante-penultima ruleaza ! :) nice nice ...
ps. Steff , o sa vreau si eu un panning :) |
Da clasamentu? Stefan ce faci?:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning