![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
4 Attachment(s)
Mici cosmetizari... Cam asa arata inainte. Multumesc frumos Oftykosu pentru roti :D
|
Frumos. E de bun gust "tunatul". O pereche de jante potrivita, face o macheta sa arate mai bine per total. :D
|
mie imi place cum arata, mai ales ca este destul de greu de gasit macheta asta ;)
|
Cat de mult imi place macheta asta!
E frumoasa tare! |
Simplu si de efect...superb!
|
Foarte frumos E46-le, foarte reusit upgrade-ul! Felicitari!
|
La montantul central nu ii faci nimic?
Fa l si pe ala negru. sigur arata mai bine. Si poate pe la roti dai un pic de negru acolo unde e butucul ala gros Maisto style. Din profil atata bine insa pe mine parca nu m a convins macheta asta. |
Multumesc baieti :D
@Calin: nu stiu cum de am omis "stalpii" aia, doar aveam negrul in mana de la mazgalit grilele din spoilere :lol: Cu prima ocazie rectific problema, mersi. |
Mai repede bre...:lol:
|
Felicitari pentru munca depusa, insa ceva nu imi place la macheta asta. La poza cu profilul machetei, parca arata ciudat. E unpic "inghesuita" ca sa zic asa ... si totodata si unpic turtita.
Montantul central trebuie neaparat vopsit, mai ales ca la masina reala el nu exista sub forma asta. E cumva ascuns in spatele geamului spate ... E46, in special modelul coupe, imi place la nebunie si probabil de asta sunt unpic pretentios :lol: |
frumoasa tare nemtoaica ....destul de rara...Felicitari pentru achizitie si pentru upgrade!!!foarte frumos lucrezi si ingrijit!!!
|
6 Attachment(s)
Mersi!
@steaua23: n-am apucat sa printez "schitele", mie nu-mi pare gresita forma, dar am sa revin cu date exacte :-) Cateva poze facute prin Copou... |
Foooarte frumos!!!
|
Lipseste e38... are ceva probleme?
|
E in curs de revopsire, sper ca il termin vara asta ca mi-e dor de el pe raft :-)
@2010: Sar'na! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning