![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
pai... a venit porschele rosu din oradea sau a fost doar cel alb al lui Riky din buzau ? cel al stiu ca este tiptronic si cam stock.
|
doar cel alb, din BZ. dar nu e manual?
|
or fii doua ?! stiam ca cel din bz este manual si parca soft ! sau poate confund eu masinile
|
da, pai de ala alb zic, din BZ. mi s-a parut manual.
oricum, a reusit o plecare cand s-a dat cu bobi, de zile mari. acolo de fapt l-a batut pe bobi. scuze de OT. |
george dar de ce nu ai ajuns la tulcea, probleme cu masina sau nu ai avut timp ?
|
Quote:
Din cauza asta nu puteai sa dormi?!?! :D Eu zic ca a fost ok avand in vedere ca fost prezent chiar daca masina nu a fost in cea mai buna stare.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ca sa inteleaga toata lumea, la sfarsitul cursei bobi la provocat pe ricardo(porsche) si cand au trecut de finish ricardo la batut la cateva milisecunde.Sincer nu stiu sigur daca ursu a mers la capacitate 100% da e grava tare mai ales pe la treapta 3.O sa incerc sa pun aici timpii lu bobi sa vedeti.
|
Quote:
|
poate ma bag ca musca`n lapte,imi cer scuze....dar am citit tot thread`ul si pot spune ca ma "captivat" evolutia gtr`ului...si ca masina,si ca om...din partea mea sa ai parte numai de "succesuri"..:2gun:
|
Quote:
La Tulcea pe aeroport este un fel de moartea transmisilor, maibine ca la unguri cu clei(de zici ca-i polei) :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning