![]() |
Re: Fumator/nefumator
nefumator, nici eu nu am sa fumez vreodata... si cand fumeaza cineva langa mine ma deranjeaza... si "fumatorii" sa nu ziceti ca nu va puteti lasa si faze de astea... "tati" fumeaza de vreo 15 ani si s-a lasat in aproximativ 2 luni... inainte zicea ca nu poate si ca nu are rost... acuma s-a lasat si se simte mult mai bine.... salutare
|
fumator dunhill finecut albastru inchis
|
Quote:
|
sa inventat e-tigera sau e-cig ma rog...care cica e mai sanatoasa...poate incercati si voi?
...nefumator inrait :) si din cate vad conducem poll-ul cu 52% |
Am fumat 21 de ani,le-am lasat de 2 ani.Am zis "termin pachetul asta si gata" si asa a fost.Inainte sa ma apuc de fumat(la 15 ani)le tineam altora predici ce rau e sa fumezi.Acum nu le spun decat ca daca vrei poti sa le lasi.;)
|
NEFUMATOR PANA LA CAPAT! Nu`i vad rostul, dai bani pe tigari ca sa te faci mai bolnav? e aiurea! hai ca suntem in frunte cei cu NEfumatul` ;)
|
nefumator!!
5 lei pachetu(mediu) = 1 litru si ceva de benzina:D |
Nefumator! Pentru ce sa fumez.....nu se merita!
|
fumator..
dunhill fc albastru deschis sau negru.Vreau sa ma las de ele si acum mai fumez maxim 3 tigari / zi . |
Pall Mall Lights. Inca nu ma las de fumat, in curand, inca caut motivatia necesara. :-P
|
Eu am fumat de la 17 ani pana acum 2 ani.
M-am lasat brusc si mi-a reusit din prima. Nu am incercat niciodata sa conving pe cineva sa se lase pt ca stiu ca e o placere sa fumezi. As putea si maine sa ma apuc din nou, dar e pacat de acesti doi ani. Si e vorba de vointa. O buna perioada de timp mi-a lipsit gestul, pauzele de-o tigara, uitam uneori sa-mi beau cafeaua dimineata :lol: |
Quote:
|
mda si yo ma las de vre-o 3 luni, si in fiecare dimineata imi zic, "na de azi nu mai fumez" si tot timpu` cand ajung in masina, parca prin ceva magie:shock: ma trezesc cu tigara in gura :rolleyes2
|
cu aceeasi magie scoti si bani din buzunar cand cumperi pachetu?:lol::lol::lol:
|
Fumator Vogue Arome :love:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning