![]() |
oltcitul este cea mai reusita masina :woowoo: care sa fabricat in romania.. parerea mea... pentru anul ei a fost super!!!
si pe mine ma oftica aia cu daciile lor bashite :ihearu: :grandmar: care \"oltcit! asta nui masina!\" Nu stiu ei ce poate sa faca un oltcit!!! :poke: Deh, mentalitatea romanasului... Oricum, eu nu o sa vand niciodata oltcitul meu... mam atasat fff mult de el... o sa incerc sal fac cat de frumos se poate... traba nasoala e ku banii :D Drum intins !! ;) |
aaaa,am uitat... Salutari Capitalei Oltciturilor!!! ;)
|
XS: 95 % din motivele pentru care nu se vede asa ceva le-ai enumerat si tu. Nu se merita, ca tot Oltcit ramane.
OLTCIT RULLES!!! |
nu prea se merita,dar poti sa o faci din pasiune... dar nu te simti mandru k ai reusit sa faci dintrun stock o masina care sa atraga privirile?!
eu asa o sa fac ;) |
io ma simt mindru de oltcitu meu atunci cind se uita lumea dupa el si mindru de mine ca eu l-am facut
apropo stie cineva ce conditii trebuie sa indeplineasca o masina ca sa poti sa pleci cu ea din romania? de ex cu oltcitul |
din cate stiu eu trebuie sa ai 4 prezoane la roti, si asta fara flansa ... dar poate zic prostii, era un zvon care l-am auzit.
|
planetare
1 Attachment(s)
Salut!
Stiu ca asta era potrivita pt troubleshooting, dar cred ca aici e mai bine vazuta: Planetarele de la R, RL, etc, se potrivesc pe butucl de la RM ? Cu alte cuvinte, pot eu sa-mi pun la oltcitul R roti de dacie, montand pe fuzeta un butuc de RM ? (pt ca oferta de jange e mai mare) ...sau trebe sa pun si planetare de RM si cutie de RM si frane de RM... Sper ca pe spate nu-s probleme la montarea butucilor de la RM. Si inca 2 chestii care ma framanta: - daca are cineva rapoartele exacte din cutia de viteza de TRS. - daca nu sunt singurul care si-a pus problema consumului urban la oltcit, a incercat cineva sa puna motorul Diesel de pe Citroen VISA pe Oltcit? Ce probleme ar fi? Toate cele bune! |
Re: planetare
Quote:
Nu cred ca s-a incumetat cineva pana acum sa puna motor de Visa D pe Oltcit. Daca vrei consum mic (si performante = 0) pune fludor (pasta de lipit) in jigloare si, cat timp e calda, da o gaura cu un ac :wink: Trust me, merge. |
Re: planetare
Quote:
|
Relax, nici vorba sa pun cositor acolo...
Cand vorbim de consum, avem de ales, putere sau economie. Daca am zis ca vreau consum mic, inseamna ca nu vreau sa merg cu ea la raliu, desi stiu ca si Visa D fuge cu peste 150 km/h, ceea ce mi se pare rezonabil. Iar despre optimizarea amestecului, sau a arderii... sunt foarte FOARTE multi factori, printre care si forma ajutejului... nu e o simpla gaura; se invata pe la cursu' de motoare prin politehnica. Mai stie cineva ceva de VISA Diesel? |
are cineva in craiova un oltcit diesel.... il shi vinde chiar( e prin ziar), dar nu shtiu cum e facut.... cat despre consum, pune motor de special shi uitzi cand faci plinul :P
de pe rl potzi sa faci pe rm, dar parerea mea e sa nu te apuci... totzi au facut invers!! potzi sa iei flanse de rm shi potzi sa pui rotzi de dacie( le gaseshti pe la dezmembrari) iar cu oltcitul am iesit noi din tara shi nu i-a interesat decat cartea de identate .....( la vama).. mai multe nu shtiu ce o trebui, dar pe noi nu ne-a intrebat nimeni nika |
Deci merg flansele de RM cu planetarele de R sau RL.
Asta voiam sa stiu. Merci :) |
planetarele de oltcit sint de doua feluri cele pt oltcitul normal (club11r sau trs) si cel hibrid (rt sau rm) care sint ceva intre dacie si oltcit si nu se potrivesc de la un model la altul
|
Buna ziua, buna ziua! si bine (ca) v-am gasit.
Sunt si eu OLTCIT-IST. proaspat, dar dornic sa invatz si eu una alta. Am un OLTCIT (moshtenire ;) de la tata) din '86 cu piesele originale (frantzuzeshti) pe el... chiar daq are 140.000 KM rulati. Inca merge ceas. la capitolul Look are un spoiler de citoen montat sub bara originala. O sa pun in curand poze... si poate saritzi cu sfaturile, iar daq e kareva din bucale pe aci poate facem mai multe decat sa vb... ;) Va multzumesc! |
salut cyclops si bine ai venit pe forumul oltcit-arilor
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning