Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Trixi 18-12-06 18:39

Re: Ce vor barbatii?

@GTA: :oops: se trece in top 10 cele mai frumoase complimente....ms
@aleks:stii u bine k toate capata un nou sens in functie d cele intimplate....daca iti merge bine o vreme buna..cam uiti cine a fost cu tine la greu,daca intre timp fata "nu mai tine pasul":-) ...eu zic,k o femeie daca intr-adevar te iubeste,isi da seama d ce ai nevoie,si isi da silinta...numai sa-ti gasesti femeia kre VREA asta,si sa fie destul d rasarita sa fie in stare ;)

GTA 19-12-06 00:24

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 665092)
toate au insusirile alea spuse de tine doar ca unele au mai mult dintr-o insusire si mai putin din alta .... ca sa fie ok dupa mine tre sa fie un echilibru intre ele !

Aici intervine capacitatea fiecarui barbat de a influenta modul in care se dezvolta in timp personalitatea femeii de langa el.Daca ea este dispusa sa-ti inteleaga si sa-ti accepte calitatile si defectele,cu timpul o sa gaseasca singura acel echilibru......si veti trai fericiti pana la adanci batraneti......asta daca nu cumva intre timp te apuci de cwrwe....:)

@Trixi Ar fi interesant sa stau cu tine la o cafea.....ar fi o premiera in 28 de ani.

Trixi 19-12-06 10:21

..cu multa placere..oricind daca treci prin oradea ;) ..just lemme know,sa nu fiu la drum :-) ....dc..nu ai baut cafea pana acum???:shock: :D :D :D

GTA 22-12-06 00:29

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 666958)
..cu multa placere..oricind daca treci prin oradea ;) ..just lemme know,sa nu fiu la drum :-) ....dc..nu ai baut cafea pana acum???:shock: :D :D :D

:):)...Si cafeaua,dar mai interesant este sa cunosti o femeie pasionata de masini si tuning si nu numai la modul estetic.......cine stie ce secrete mai ascunzi....sunt o persoana extrem de curioasa....

The_Mask 24-12-06 10:42

suna a flirt intalnirea asta GTA;))

aleks 28-12-06 11:17

cum poti sa spui asa ceva the mask?
gta e barbat serios :D:D:D

bluey 28-12-06 14:20

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 677452)
cum poti sa spui asa ceva the mask?
gta e barbat serios :D:D:D

Si Trixi e fata serioasa :D .Cred ca va fi intalnire de afaceri nu flirt.

aleks 28-12-06 15:52

fix pe topicul asta... ce vor barbatii? :D:D:

Trixi 28-12-06 23:03

...aveti incredere in mine baieti!!!:twisted: :twisted: :twisted: n-am sa va dezamagesc!

GTA 29-12-06 02:13

Da,da...nici eu....:):)

Trixi 04-03-07 19:19

revenind la ideea ce vor barbatii....eu zic k vor sa cistige!si cu cit este batalia mai grea,cu atat e prada mai nobila,satisfactia mai mare....si asta ii face mai linistiti,mai siguri p ei...mai impliniti.
degeaba ziceti voi k vreti fete cuminti!va amagiti singuri,k exact asta va face sa cautati noi provocari in alta parte!
femeia aia va atrage cel mai mult,kre pare sa fie incontrolabila,ptr kre trebuie sa duci lupte seculare in fiecare zi...kre iti serveste una calda,apoi una rece,d nu mai stii d tine...si dupa c juri k ai putea s-o sufoci intr-o lingurita d apa,si nu mai vrei s-o vezi in viata ta...a doua zi,dracu stie ce te face s-o cauti...;)
pareri???

RA_2fast4u 04-03-07 20:19

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 781158)
revenind la ideea ce vor barbatii....eu zic k vor sa cistige!si cu cit este batalia mai grea,cu atat e prada mai nobila,satisfactia mai mare....si asta ii face mai linistiti,mai siguri p ei...mai impliniti.
degeaba ziceti voi k vreti fete cuminti!va amagiti singuri,k exact asta va face sa cautati noi provocari in alta parte!
femeia aia va atrage cel mai mult,kre pare sa fie incontrolabila,ptr kre trebuie sa duci lupte seculare in fiecare zi...kre iti serveste una calda,apoi una rece,d nu mai stii d tine...si dupa c juri k ai putea s-o sufoci intr-o lingurita d apa,si nu mai vrei s-o vezi in viata ta...a doua zi,dracu stie ce te face s-o cauti...;)
pareri???

corect... jos palaria...

dar trebuie sa recunosti ca e valabila si reciproca... poate chiar mai mult pentru ca pentru hormonul masculin este mult mai important aspectul decat pentru cel feminin... adica pe romaneste pentru noi daca e mai bambalaie dar arata tzeava mai are sanse.. pentru voi degeaba arata super daca e pamapalau... any way iti dai seama ca e un mare + daca fata stie ce face si stie cum sa te faca interesat..

Trixi 04-03-07 20:51

klar k asa este...dar cu "facutul" interesat nu prea sunt d acord!e f dificil,si risti sa devii prefacuta...;)
daca o femeie pricepe k tre sa isi faca o viata,kre e independenta d UN barbat,si reuseste performanta sa aiba un caracter bine hotarit ...nu mai trebuie sa faca ea prea multe,ptr k in mod cert se va intilni cu oameni kre o gasesc destul d interesanta k sa steie cu ea doar ptr felul ei d a fi,nu ptr ceea ce poate ea sa devina...nush daca m-ai inteles....
cea mai mare deficienta p kre o poate avea o femeie e lipsa d caracter!adik ne luam dupa moda,dupa cum arata tipa d la parter...dupa cele zise d mama...dar din convingere prorpie nexam...:???:

RA_2fast4u 04-03-07 21:06

dar nu trebuie sa faca nimic.. pur si simplu daca e stapana pe sine daca stie ce vrea deja a devenit interesanta... cu cat isi mai modeleaza ea personalitatea prin diferite jocuri si chestii feminine deja ai gasit reteta de succes.. eu nu ziceam ca sa se isi cumpere cul fata si mai stiu eu ce reviste de "specialitate" si sa faca exact ce zice ceva redactor obosit pe acolo... merge treaba asta dar pana la un punct.. cand ajungi intr-o situatie care nu era scrisa in revistuta si atuncea gata.. te-ai prabusit.. cea mai mare prostie pe care o poate face cineva(el sau ea) e sa nu fie el.. pentru ca creaza situatii penibile atat pentru el cat si pentru "prada".. acuma ca iti modelezi personalitatea intr-un anumit fel e altceva :)

spuneai ca
Quote:

kre e independenta d UN barbat,
vezi ca te intinzi... that's just a fairy tail... e bine sa CREZI ca e asa...

Trixi 04-03-07 21:12

intr-adevar e f important sa fii tu insati...te fereste d o gramada d reprosuri inutile...;)
si faza cu independenta...eu m-am referit ,in primul rind,la independenta psihica...ptr k f multe femei se ascund dupa un barbat(la propriu si la figurat)...sa ne lungim in discutii,despre ce CRED eu k este,cel putin in leg cu mine,nu prea cred k are rost...k p la 30 deja e inspaimintator ce poate fi in capul femeilor ;) believe me....

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning