![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
hai .. : /
nu inteleg care e problema ta, si mai ales nu inteleg de ce nu vrei sa discuti , daca tu stii ca .. tacand din gura rezolvi problemele .. in fine .. am incheiat subiectul p.s: sa stii ca nu te-am luat peste picior .. |
LAMISHTOOOO, SANTOASEEEE
va rog, ce puii mei... pacificatorul este aici ca sa va uneasca spiritele si sa traiti intr-o deplina armonie... deci... va rog... Doamneeee... am luat-o razna de tot! SUNT SOLO!!!!!! :D :D DORITOARE???... |
Quote:
|
Quote:
|
raluk tuh ai facut alt user ?!/!?
Why ? |
Quote:
Asa am crezut si eu prima oara...dar am inteles "povestea" pana la urma. |
omfg nu si aici , a scris prostii , si adminul i-a sters posturile ...
|
de la topicuri sterse si tot felu de prostii am sterse posturile..don`t care anyway:-P
|
fa un topic, cu chestia asta, explicatia ,ca sa nu se mai dea in offtopicuri pe alte topicuri
|
Quote:
da tati are o pretena draguta si dulcik...cam timida..sau cel putin asa pare...dar..in alta ordine de idei ..ia luat locu vestitei..si deja consacratei Doamna avocata :lol: :lol: :lol: |
@minirally - ea este...thx
@g_unit - nu e timida deloc :D |
Quote:
bai tati...u stii mai bine...tre sa o cunosc si eu mai bine..ce draq ..e mama mea vitrega :lol: :lol: :lol:...cum facem cu frapeu? :lol: |
hm...bai io am realizat in ultimu timp ca....nu prea-mi mai plac relatiile...pe bune....atata bataie de cap,faze d-satea....ce draq......ceva rapid un tzaca-paca si mai lasam loc de un "salut" cand ne intalnim pe strada si sanatate :D
|
sa mori tu creierash....
ti-ai dat singur seama sau te-a ajutat cineva ?:p nu stii cata dreptate ai ;) |
Quote:
hai sa facem un club... :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning