![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
frumoase scaune :) , la interior ce ai vrea sa mai faci ?
PS: cand imi aduci si mie masina la o sedinta foto ?:) |
Buna intrebare...ce sa ii mai fac la interior...pai ar fi asa:
2 boxe in lateralele spate (prioritate maxima) presuri din aluminiu striat (prioritate maxima) Plasma custom in bord (prioritate maxima) ceasuri aditionale volt, ulei, apa, vacuum (prioritate medie) RollCage (prioritate minima-o sa apara odata cu motorul de 1.4 sau poate mai devreme...depinde daca se tin baietii de promisiune :) ) bord remodelat in fibra si consola centrala...prelungite pe fetele la usi...am ceva in cap...cu un custom boot...(prioritate low) Asta cu bordul o sa vina la anul sau poate in 2 ani...momentan interiorul nu mai reprezinta o prioritate. Il consider deja ceva unicat, reusit...mai is mici detalii de rezolvat si eu spun ca este deja deajuns...dar cand exteriorul o sa fie pe masura o sa vina iar randul interiorului...pana atunci sa le ducem asa pe toate la un nivel respectabil. Iar cu sedinta foto tiam zis!!! Cand o sa mearga si sufletul meu o sa fie impacat cu ce merge...atunci da...ce rost avea sa o aduc de sarbatori cu jantele de tabla...murdara...fara suspensie...chiar nu...stai sa fie toate celea puse cap la cap si 1 data pe mana ta ajunge ;) tiam promis...Noroc maxim!!! |
cand vrei ceasuri aditionale , sa ma contactezi ;) si poate facem ceva :)
|
4sure ;)...oricum ceasurile is far away :D
|
Quote:
scuza`ma de post ..am sa ma abtin sa mai postez aici..bafta in continuare.. |
Hai frate stai pe pace :)) ma iei cu vrajeli la genu
Quote:
P.S. daca tea deranjat, imi cer scuze...speram sa te prinzi ca mam prins ca nu ai citit si de asta am scris asa :)) din nou iti zic...stai calm k nu e problema...nu's bau bau si nici grim reaper :)) |
Quote:
oricum arata fain..si te`am intrebat asa..pt ca majoritatea se feresc de tipul asta de scaun sport fix... majoritatea aleg cele reglabile ca`s mai confortabile serios acu.. fa si tu posturi mai scurte ca ma omori la ochi :))))..imi place proiectul tau, masina,tot ce vrei sa`i faci..dar totusi...fa posturile mai mici!! |
Man...daca era sa le iau de noi probabil imi luam cu spatar reglabil...dar asa leam luat bine la $...si stii cum se spune...calul de dat nu se cauta la dinti ;)...
P.S. lasa'mi un link cva cu proiectul la opel ca vreau de mult sa ti'l cer ca sa il urmaresc dar am tot uitat p.s.2: vb. pe maine k ma bag la somn k am maine fac si job p.s.3 uite ca iar a iesit un post lungut Asta este, 'ai noroc!!! |
Quote:
probabil ca ma cam 'scufunzi' cu un prieten de`al meu care face parte din club.. pentru a te convinge urmareste pe sectiunea piatra neamt ...sau daca nu vezi la KATANA TEAM la urm locatie : https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/110155-valex-opel-astra.html |
NUuuuuuuuuuu maaaaaaaaaaai poooooooooot!!! Nu mai vin banii aia odata sa imi fac masina odata sa o ard de nebun!!!...offfffffffff...
|
frate,buburuza asta a ta e vedeta mare,uite cate reply-uri ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Scaunele au fost acolo...1 salar bine meritat :)...centuri nu ai vazut si nici nu ai sa vezi pana nu o sa am pe masina 1.4 16v 100cp si RC...nu are rost...si da, le folosesc pe cele de fabrica...miam luat scaunele pentru o mai buna sustinere laterala si look sporty...pe viitor vedem...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning