Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

morpheusmaster 05-11-07 18:39

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Vin fiert nu k are alcoool si dak te prinde garda ;) IESE ;)

sageata 05-11-07 22:48

cafea si kinley. numai sa nu ma prinda zapada pe drum.

SashaNT 05-11-07 23:37

Sageata le are cu asa ceva.. Intrebati la el , va poate da multe sfaturi :))

Ali_ump 06-11-07 20:17

"Drifting" season is ON ...odata cu venirea zapezii:) si apoi ...mai putem muta intalnirea pe partie ..la o liniutza cu placa sau ski-urile ...avem si nocturna...zapada o sa fie de la tunurile de zapada ... deci ne vedem la start;)

johnson 07-11-07 08:14

nu poti sa-ti dai seama cum astept asta, as iesi si cu aia pt sezon uscat, dar nu am cu cine. Cand da zapada oricum ne dam intalnire pe deal, abia astept sa te vad. HA

Ali_ump 07-11-07 14:25

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1187297)
nu poti sa-ti dai seama cum astept asta, as iesi si cu aia pt sezon uscat, dar nu am cu cine. Cand da zapada oricum ne dam intalnire pe deal, abia astept sa te vad. HA

Suna a provocare?:) bineee ...inca o data NE VEDEM LA START:twisted: :twisted: dar tine minte ca am crescut intr-o statiune montana:) acolo daca nu stiai sa te dai pe partie ...era ca si cum nu stiai sa mergi cu propriile picioare:workout:
FIRST DOWN WINS!!!

Jok3r K10 07-11-07 14:35

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1187671)
Suna a provocare?:) bineee ...inca o data NE VEDEM LA START:twisted: :twisted: dar tine minte ca am crescut intr-o statiune montana:) acolo daca nu stiai sa te dai pe partie ...era ca si cum nu stiai sa mergi cu propriile picioare:workout:
FIRST DOWN WINS!!!

Bine baieti ne vedem la start.........voi cu placile io cu sacu:oops: :oops: :sad: :sad: :sad: poate reusesc si io sa invat sa skiez iarna asta!!!!!!!!!

johnson 07-11-07 15:24

Cine pierde da vinul fiert, e ok, te bagi? Poate facem si un kicker sa vedem care sare mai sus si mai departe

sageata 07-11-07 16:37

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1187671)
FIRST DOWN WINS!!!

mai am si acum sania de cand eram mic. am fost campion la sanius la etapa dintre blocuri. asta a ce mai suna?:twisted: :twisted: :lol: :lol:

Nartik 07-11-07 16:43

A provocare:):):)
Apropo de partii...cine are idee de unde pot achizitiona un snowboard..si niste preturi va rog..

Ali_ump 07-11-07 20:17

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1187770)
Cine pierde da vinul fiert, e ok, te bagi? Poate facem si un kicker sa vedem care sare mai sus si mai departe

Ne bagam cum sa nu ...io si CELE 2 Ski-uri ale mele:))...la kicker mai trebe lucrat ...ca acu 2 ierni mi-am distrus degetul mare de la piciorul drept...claparul era putin mic ...erau ski-uri inchiriate...

Nartik 07-11-07 20:21

Unde se tine intalnirea de vinerea aceasta?

Ali_ump 07-11-07 22:34

Avand in vedere faptul ca de acum vom fi in numar mult mai mic ...ne vom intalni in parcarea din fata de la Teatrul Tineretului ...din nou;)

buddy_lexx 07-11-07 22:56

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1188593)
Avand in vedere faptul ca de acum vom fi in numar mult mai mic ...ne vom intalni in parcarea din fata de la Teatrul Tineretului ...din nou;)

cum adik mult mai mic?? kre o dat divort?:)

Ali_ump 07-11-07 23:02

A venit frigu ...lumea nu o sa mai vina asa ca in vara ...stim din experienta...dar tot o sa fie ceva ...io o sa fiu prezent ca de obicei ..si inca cativa care vor mai dori sa vina:) si care vin tot timpul...

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning