![]() |
Re: Bancuri & Stuff
un om mergea pe strada bucuros, la un moment dat se intalneste cu un prieten, acesta il intreaba: Te vad bucuros.. Da sunt bucuros, ma simt implinit am 5 copii,ma simt realizat. Dupa 2 ani se intalneste cu acelasi prieten, acesta il vede suparat si il intreaba: ce ai patit? Acesta ii raspunde: Sti ca aveam 5 copii .....3 au murit de mici....... iar ceilalti 2 ........de sarmale...
|
fiti-ar gluma a drak:lol::lol::confused:
|
O echipa de reporteri se deplaseaza in Daghestan pentru a face un reportaj cu luptatorul tipic national. Reporterul:
- Stim cu totii ca razboiul v-a adus numai nenorociri si tragedii dar cred ca mai aveti puterea sa va aduceti aminte de o intamplare fericita din viata dumneavoastra! - Acu catva timp mi-am pierdut capra in munti. Atunci ne-am strans toti satenii la mine acasa, am baut vodca, apoi am plecat, am gasit capra, am adus-o acasa, am fu**t-o cu toti, apoi am baut iara vodca. Reporterul: - Ce scarbos, dar totusi o intimplare fericita din viata dumneavoastra nu puteti sa-mi povestiti? - Ba da. Intr-o zi nevasta unui satean s-a pierdut in munti. Ne-am strans toti la el acasa, am baut vodca, apoi am plecat, am adus femeia acasa, am fu**t-o cu totii, apoi am baut iara vodca. - Vad ca asa nu merge. Puteti sa-mi povestiti o intamplare trista din viata dumneavoastra? - Intr-o zi m-am pierdut in munti |
Bulă se īnsoară şi, după ceva timp, se īntīlneşte cu vechii lui prieteni, care īl īntreabă:
- Băi Bulă, cum e nevastă-ta? - Cum să fie, este marfă, doar că este cam somnoroasă. De cīte ori ieşim pe stradă, cīnd vede un bărbat bine, ea mereu spune: "Mamă, ce m-aş culca cu ăsta". |
care vrea leduri dinastea? :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=WTkX-...layer_embedded |
2 bucati te rog:)
|
https://www.220.ro/funny/Cum-Testeaza...ag/gaxpdumu1y/
uite asa testeaza rusii airbag-urile |
Cica sperma de tzigan se numeste. Esentza de rrom:)
|
|
Quote:
Se scoate partea de sus si se face altceva cu el:lol::lol::lol: |
Un sofer mergind pe drum cu masina intilneste pe marginea drumului o femeie cu o canistra in mina,omul se opreste si o ia.
-Ce aveti in canistra? -Benzina. -Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos? -Lasa ca va stiu eu pe voi,cum intram in padure cum se termina benzina. |
Se intalneste preotul cu Gheorghe:
-Mai Gheorghe,a taiat Ion un porc mai mare ca tine! -Da....avea 120kg.,ca popa! |
I: De ce poarta politistii cascheta?
R:Orice tomberon are capac! |
Base in masina cu SPP-istul. Intr-un sat calca o gaina. Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga - doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza. Base. -Ce i-ai spus, ma? SPP-ul: - Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea.
|
cea mai buna solutie pentru radare =))
https://www.youtube.com/watch?v=4TRwm...eature=related |
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning