![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
si eu stiam ca au iesti cu 4 prezoane dar stiam doar de Brek nu si de berlina... oricum momentan nu are decat butucii pana la jante mai e o gramada
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Off: Chiar nu va puteti abtine? A fost necesara stergerea a jumatate din posturile paginii respective ca sa scap de atata off topic. Va rog sa va mai abtineti de la atatea comentarii legate de trecerea mea la 4 prezoane? Pe alte topicuri nu v-ati gasit decat la mine. Mai usor cu off-topicul, daca continuati asa o-r sa fie posturile sterse in continuu. ON: Am achizitionat in aceasta seara doua discuri ventilate de la B08YGS caruia ii multumesc pentru ajutorul acordat. Sunt discuri ventilate de papuc, regaurite odata cu butucii, din spusele lui Cristi. Poze, cand fac rost de ceva cu care sa le fac... Am vorbit si cu un nene si s-ar putea sa imi dea niste etrieri si port etrieri de nova, urmeaza si tamburii ca i-am gasit, si cel mai greu portfuzeta, si la final sa fac bucsele alea ce stau intre planetara si fuzeta:rolleyes2 |
mai ai de facut bucsele si tamburii ca presupun ca nu ai gasit tamburi de fabrica in 4
|
Quote:
|
bolidu are discuri :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ţi-am găsit eu fuzete de diesel (portfuzeta, rulment, si butuc) toate la 150 RON :D .dacă aveam bani la mine ţi le luam.vb pe mess detalii cānd ajung acasă.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Merci mult danny, am vorbit noi la telefon:D Ramane sa ne auzim cand vin sa le iau. Si ca tot a fost mos Nicolae VNF-ul a fost cuminte si a primit cateva cadouri: -Discurile de papuc diesel regaurite(mii de multumiri b08ygs) -Butucii de papuc diesel regauriti pentru 4*100 care au inca 3 gauri date.(multumiri Danny_SmekeruL) -Oglinzile de E30 care le achizitionasem cu ceva timp in urma, si acum le-am si montat daca tot stateam degeaba. Sa ne delectam cu cateva poze ca mi-am reparat telefonul.:lol: |
sa ii folosesti cu placere si fara incidente.si hai fa rost de bani mai repede sa merem sa luam si fuzetele de la dezmembrari.:lol:
|
bravo ma satano :)) asa asa fa-o frumoasa:*
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning