![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu placere. De fapt, eu va multumesc pentru tot ce scrieti aici.
Pentru cine vrea sa cumpere cartea, am gasit-o in doua locuri (nu stiu daca o si au in stoc)... http://tizo.ro/un-sfert-de-veac-la-v...559710933.html http://www.cartile.ro/?p=author&name=MARIN+DUMITRESCU| http://www.cartile.ro/?p=author&name...umitrescu+++++ |
2 Attachment(s)
Echipa I.N.M.T. in anul 1981.
Masina lor, oDacia 1300 de grupa 2 pe care concurau Bibi Ursu si C-tin Hlebovschi la coasta si Viteza pe Circuit ! |
Bravo, bravo !
dar de masina Dacia preparata de ing. Mircea Ilioaia, la INMT, cu primul motor diesel, pentru circuite , stiti ? gasim vreo poza ? din pacate am aflat ca el nu e prea grozav cu sanatatea. Pot sa va relatez ca a venit la Braila, la circuit, ( parca in 1981 ..??) si din X - motive, la revizia tehnica si la secretariat, nu a alergat in cursa !! De fapt prin spate a fost o.........usoara invidie prin culise, pusa la cale de nume sonore care stapaneau treptele podiumului cu Dacia modificata ( viitoarea grupa H ) si ....le-ar fi sarit " din viteza " la intoarcere in fabrica, usor invinsi de INMT Bucuresti ! Vremuri trecute, dar cred ca e interesant pentru tinerii cititori ai acestui topic sa aprofundam istoria primei masini motorizata Diesel , dar cu pretentii de circuit ! |
1 Attachment(s)
Domnule Nemtanu, daca tot ati adus vorba de diesel, iata un articol despre pionieratul Daciei Diesel in 1980.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Tot la el găseşti şi Automobilismul sportiv romānesc 1904-2010. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dragii mei am vazut multe lucruri si bune si rele in meseria mea dar niciodata nu am vazut atata ajutor si oameni de suflet ca aici , pe topicul asta . Multumesc Ioan09 si domnului Rusanescu pentru cartea electronica si Zero pentru link-uri . Stima tuturor !
P.S.Am apucat sa comand deja cartea de pe un site cu carti "la anticariat"....Nu prea am tupeul sa-l sun pe nea Marin sa ii spun : 'Traiesti nea Marine , ce mai faci etc. etc. etc. si apoi sa ii cer cartea asa...tam nesam.....si dupa ce l-am deranjat pe domnul Rusanescu cu telefonul mi-am cam dat palme dar m-am razbunat la serviciu pentru bataia care mi-am dat-o ;) :D :D :D :twisted: |
THUNDER77, nu trebuie să ai reţinere, dl. Marin DUMITRESCU are ambele cărţi la vānzare şi de-abia aşteaptă să fie sunat.
Te rog īncearcă! Şi nu-ţi face probleme, poţi să mă suni oricānd, dacă pot ajuta cu ceva o fac fără reţineri. Cu plăcere, mulţumim pentru cuvintele frumoase. |
Quote:
a sarit la Magura Buzau cam....:sad: prin 84, chiar aproape de spital. pentru aducerea lui pe traseu s-au depus mari eforturi intrucat era sub sosea la 3-4 m diferenta fara a fi " pus la pachet " . parca se numea Bucur, ca sa nu incurc |
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning