Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

spaga 25-06-10 11:42

Re: Seicento - NT O5 YRJ

deci....??ne lasi asa in suspans.....??eu unul am urmarit acest thread de la inceputuri....si abia astept sa vad ce a iesit si nu pot decat sa te felicit pt tot ce ai facut si pentru pasiunea si sufletul pe care le pui in ceea ce faci.....

morpheusmaster 25-06-10 11:48

Quote:

Originally Posted by spaga (Post 3469070)
deci....??ne lasi asa in suspans.....??eu unul am urmarit acest thread de la inceputuri....si abia astept sa vad ce a iesit si nu pot decat sa te felicit pt tot ce ai facut si pentru pasiunea si sufletul pe care le pui in ceea ce faci.....

Merci frumos man. Ma bucur mult sa vad ca inca sunt oameni care intra aici desi de luni de zile nu sa postat absolut nimic nou si same thing over&over&over again. Ma bucur ca sunt unii care cred pentru mine atunci cand nu mai cred.

Tot ce pot spune acum este ca mai sunt 10 minute si plec spre Gara de Nord, directia PLM TUNING. In seara asta o vad...sper sa am parte de o surpriza frumoasa. Dupa ma duc acasa, fac curatenie generala in garaj (ii pregatesc camarutza) si sambata/duminica o aduc si de luni incepe finisajul pre/vopsire.

E tot ce stiu, ma jur...e tot ce va spun.

Peace out!

SV25MBN 25-06-10 11:59

Daca o aduci la Buc sa dai un semn de viata poate o vad si eu. ;)

plictisit 25-06-10 13:13

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3469122)

+1 !!!

mba 25-06-10 14:25

vezi sa iti incarci telefonu/camera si sa nu uiti cablu de date :lol::lol:

hai ca trebuie sa iasa bine :D

ovidiu89 26-06-10 00:44

omule parca am fi la un serial unde stam cu sufletu la gura sa vedem finalu:D:D. hai ca o sa vezi ca o sa fie bine. sa ii faci poze din toate unghiurile:-)

VladM 26-06-10 12:28

Am vorbit cu Morph aseara,nu prea era fericit...

coman razvan 26-06-10 12:29

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3471413)

Ce vesti ti-a dat? :???:

VladM 26-06-10 12:35

Il las pe el sa spuna,poate nu vrea sa scrie pe forum.

aleks 26-06-10 22:24

Ia abia marţi maşina, de aia nu e fericit :)

morpheusmaster 28-06-10 17:03

Salut prieteni...pfff...ce inseamna sa n'ai net 3 zile :) (multumiri la UPC)...sa incep sa raspund asa incetisor pe rand...

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3469122)

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3469302)
+1 !!!

Pfff prieteni...aveam ambitii mari. Gen sa ajung la eventul nocturn organizat de 4T...dar cum e in acelasi timp si Suceava din motive lesne de inteles cred ca am sa aleg Suceava (si nici asta nu pot spune 10% sigur)...dar visez, e tot ce mi'a ramas.

Quote:

Originally Posted by mba (Post 3469497)
vezi sa iti incarci telefonu/camera si sa nu uiti cablu de date :lol::lol:

hai ca trebuie sa iasa bine :D

:) Am sa pun cateva poze cand o sa arate mai bine...momentan e horror...

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3470813)
omule parca am fi la un serial unde stam cu sufletu la gura sa vedem finalu:D:D. hai ca o sa vezi ca o sa fie bine. sa ii faci poze din toate unghiurile:-)

Daca ar fi un serial bun, miar placea la nebunie...dar pentru mine e un horror al dezamagirilor, un horror al asteptarilor si pur si simplu nu mai suport. Aveam ceva $ pusi deoparte pentru una alta...Asigurare pe 6 luni -180 ron, Rovigneta -110 ron...s'au dus banii :| Ma jur, in momentul in care va scriu nici nu stiu cu ce bani am sa o aduc maine de la Bacau...credema, imi doresc sa ajung la ultimul episod indiferent de deznodamant. Deja mi sa luat, deja mam plictisit sa il urmaresc, deja actiunea e plictisitoare.

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3471413)

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 3471415)
Ce vesti ti-a dat? :???:

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3472712)
Ia abia marţi maşina, de aia nu e fericit :)

Vlad a anuntat, Razvan a intrebat si Aleks a raspuns. Dar nu e doar asta...la Noiembrie/Decembrie/Ianuarie/Februarie/Martie/Aprilie/Mai/Iunie= 8 luni cat au trecut...2/3 zile chiar nu ma misca. Vremea asta e de tot raaaaaahaaaaatull pe romaneste, imi da o stare de nu stiu ce'i cu mine...si finisorul care trebuia sa vina e plecat in Spania...banii care ii aveam pentru inceput sau dus pe "formalitati legale"...ar fi bine sa iau masina marti ca daca se amana iar trebuie sa'i fac si ITP (si ma mai costa si ala de mama mama)...deci 1000 probleme legate doar de masina....si mai sunt probleme si dincolo de ea, chiar mai mari. De asta
Quote:

nu prea era fericit...
.

Tot ce am reusit sa fac este curat in garaj. Am eliberat tot garajul, am pregatit locul...mai lipseste masina, omul care sa stie meserie, materialele si banii. Deci tot :))

Peace out!

Ali_ump 28-06-10 17:12

Hai capu sus! Stii ca e vorba aia romaneasca ..la tatzi ni greu:-)! Vine si vremea ta! Rabdare prietene...rabdare!

morpheusmaster 28-06-10 17:13

Aline nu'mi mai zi de rabdare ca daca nici eu nu am atunci nimeni nu are :))...dar asta deja nu mai tine de rabdare...deja e phootai cu malai...

Ali_ump 28-06-10 17:16

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3477397)
Aline nu'mi mai zi de rabdare ca daca nici eu nu am atunci nimeni nu are :))...dar asta deja nu mai tine de rabdare...deja e phootai cu malai...

Acuma inapoi nu poti...numa inainte ...de asta zic rabdare ;) ! Sper sa te bucuri de ea cat mai repede! Cred ca greul a trecut...

andi_cimpean 28-06-10 18:02

O să uiţi de toate supărările şi frustrările de acum, atunci când vei avea maşinuţa în garaj şi o vei admira ori de câte ori vei deschida porţile.

Multă baftă!

P.S. Şi să ştii că nu oricine ar investi atâţia bani într-o maşină, nu mai zic Seicento.

SV25MBN 28-06-10 20:11

Sa mor daca stiu ce event e la Suceava..nu m-a anuntat nimeni. Da-mi un link sau detalii pe PM, te rog frumos.

morpheusmaster 28-06-10 22:51

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3477885)
Sa mor daca stiu ce event e la Suceava..nu m-a anuntat nimeni. Da-mi un link sau detalii pe PM, te rog frumos.

O sa fie anuntat :) Este pe 10 iulie (parca, daca nu ma insel)...organizat de 4tuning cu ajutorul lui Razvan LKN (vb. cu el daca ai id lui)...sper sa ajung intr'o stare mai mult sau mai putin gata...

mba 30-06-10 21:35

azi e miercuri :sad:

morpheusmaster 30-06-10 23:42

Quote:

Originally Posted by mba (Post 3483884)
azi e miercuri :sad:

Salutari prieteni. Aseara am luat masina de la PLM si de atunci mai greu pe net, mai greu pe mess...mai greu pe 4tuning (din pacate sau din fericire)...masina la 21.30 intra in garaj, la 23.30 nu mai avea nici coaja de pe bord, nici plafon, nici nimic...geamuri, tot tot tot OUT!!! LA SPALAT!!! In urma procesului de PLMuire majoritatea pieselor au cazut prada prafului de kit si de fibra care a intrat in cele mai imposibile locuri si locusoare unde o curatare normala, tipica era egala cu 0...asa ca am ales aceasta solutie.

...am mai ales aceasta optiune pentru ca la masina mai este de munca destul de mult (pana la stadiul de fuller) si decat sa fac de 10x curat la interior mai bine fac odata si bine (logic, nu?)...hmmm...ce sa mai spun ce sa mai spun....cam asta ar fi pe seara asta...vedem cum evolueaza situatia. Momentan e grav...e de munca...pffff...mai bine nu ma gandesc...baby steps, baby steps...

Hai va salut

D0ryN 01-07-10 00:03

Spor la lucru, si sper ca ai vreo "mana de ajutor" ca e muuult de munca :rolleyes2

valyh 01-07-10 08:33

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3484237)
Salutari prieteni....vedem cum evolueaza situatia. Momentan e grav...e de munca...pffff...mai bine nu ma gandesc...baby steps, baby steps...

Hai va salut

incet incet se rezolva toate...important e sa iasa cum iti doresti ;) sunt sanse sa vii cu ea la suceava?multa bafta in continuare!

morpheusmaster 01-07-10 11:34

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3484606)
incet incet se rezolva toate...important e sa iasa cum iti doresti ;) sunt sanse sa vii cu ea la suceava?multa bafta in continuare!

...pe platforma :( :( :( sau ca bling bling in grila unui HUMMER :)))

valyh 01-07-10 11:41

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3485030)
...pe platforma :( :( :( sau ca bling bling in grila unui HUMMER :)))

sa nu te descurajezi...e mai important ce vrei tu decat ce spune gura lumii...crede-ma ca stiu cum e:shock:

morpheusmaster 01-07-10 12:34

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3485046)
sa nu te descurajezi...e mai important ce vrei tu decat ce spune gura lumii...crede-ma ca stiu cum e:shock:

Dar de venit, am sa vin :D :D :D :D

SV25MBN 01-07-10 12:35

Cu masina sau fara ?

valyh 01-07-10 12:35

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3485159)
Dar de venit, am sa vin :D :D :D :D

cred ca ne intalnim...:D

morpheusmaster 01-07-10 12:40

Gata, deja am zis prea multe...ma duc inapoi in garaj k e de munci. CLICK: https://www.youtube.com/watch?v=0x3W6hutEj8 8)8)

mba 01-07-10 13:51

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3485173)
Gata, deja am zis prea multe...ma duc inapoi in garaj k e de munci. CLICK: https://www.youtube.com/watch?v=0x3W6hutEj8 8)8)

i would like to see some photos :lol:

pheerya 02-07-10 07:39

spor la treaba morph... eu te sustin din umbra...
acuma serios daca pot sa te ajut cu ceva...don't hesitate...;)
o sa vezi ca incet incet o sa fie bine...(marius a asteptat peste 6 luni ca sa faca corrado dupa placul lui...:-))

morpheusmaster 07-07-10 04:01

1 Attachment(s)
S'a facut o saptamana fix de cand am luat masina de la plm. Lucrez la ea intrun ritm draconic...peste 50 ore de munca si abea abea incep sa prind sperante ca o sa iasa ceva din ea. Abea abea zaresc forme asa cum trebuie sa fie si totusi am indoieli de rezultatul final.

...poze sincer nu am cu ce sa fac, nici timp sa fac nu am...nici chef. Promit ca atunci cand o sa fie gata am sa fac o galerie de imagini cu "evolutia".

Daca ar fi sa o luam asa in linii mari...azi am defoliat geamurile pe fata (punem legala)...finisat/ rechituit/refinisat capota/prag pasager/evazare spate pasager...etc...is putine dar time consuming...as scrie mai multe, nici timp nu am....e 4.58, rupt de somn....

Totusi hai sa nu fiu zgarcit si sa arunc o poza, facuta chiar acum o saptamana, cand am bagat masina in garaj. E tot ce am momentan...mai multe pe viitor.

Peace out, tinem aproape!

mba 07-07-10 12:20

tot e bine ca masina a ajuns inapoi acasa si te poti ocupa de ea...
imi pare rau sa aud ca dupa 8 luni de lucrat intens la ea in atelierul plm mai e nevoie de finisat si rechituit :cry:
si sper ca arata asa rau capota doar pentru ca nu e vopsita uniform... sau ca e poza slaba... dar eu nu o prea vad simetrica :x
oricum... nici macar stickerul de pe 4tdays nu a fost dat jos si s'a lucrat peste el ..

sper ca la final sa iasa bine pentru ca ai asteptat foarte mult timp dupa ea si ma gandesc ca si $$ au fost la fel :sad:

asteptam vesti mai bune de la urmatoarele poze

AnDrEiCa 07-07-10 12:21

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3498792)
S'a facut o saptamana fix de cand am luat masina de la plm. Lucrez la ea intrun ritm draconic...peste 50 ore de munca si abea abea incep sa prind sperante ca o sa iasa ceva din ea. Abea abea zaresc forme asa cum trebuie sa fie si totusi am indoieli de rezultatul final.

...poze sincer nu am cu ce sa fac, nici timp sa fac nu am...nici chef. Promit ca atunci cand o sa fie gata am sa fac o galerie de imagini cu "evolutia".

Daca ar fi sa o luam asa in linii mari...azi am defoliat geamurile pe fata (punem legala)...finisat/ rechituit/refinisat capota/prag pasager/evazare spate pasager...etc...is putine dar time consuming...as scrie mai multe, nici timp nu am....e 4.58, rupt de somn....

Totusi hai sa nu fiu zgarcit si sa arunc o poza, facuta chiar acum o saptamana, cand am bagat masina in garaj. E tot ce am momentan...mai multe pe viitor.

Sincer,chiar imi pare rau pentru tine!

lexe 07-07-10 14:11

Quote:

Ocupa-te singur de ea, pune suflet si interes, fa-o din placere si fi optimist, ai sa vezi ca totul o sa iasa ca la carte... si eu am avut masina prin foarte multe service-uri si mai rau sa ales prafu de ea.
Nu sunt mecanic, nici vopsitor.
Din cauza "mecanicilor buni" trebuie sa schimb motorul la masina pentru ca e terminat.
Curge uleiul pe la semeringuri, bate un piston... am luat toate piesele noi cand am dus masina la service sa-mi faca motorul .. si dupa ce am luat-o era mai praf decat am dus-o...
Nu mai vreau sa fac aceasi greseala si cu design-ul....
Am bagat masina in garaj, am comandat motorul.. astept sa vina si il voi monta singur cu toate ca nu sunt mecanic.. dar nici masina mea nu e ozn-u.
Cu modificatul la exterior si vopsit tot asa.. am sa o fac eu cu toate ca nu sunt de meserie, dar incerc sa-mi dau toata silinta si sa iasa bine.
Multa ambitie , mult suflet si o sa iasa ceva peste asteptarile tale, dezamagirea trebuie sa se transforme in ambitie!!!!!. Garantez asta!.
Bafta multa si astept sa-ti vad masina gata!
Salut

valyh 07-07-10 16:33

Quote:

S'a facut o saptamana fix de cand am luat masina de la plm. Lucrez la ea intrun ritm draconic...peste 50 ore de munca si abea abea incep sa prind sperante ca o sa iasa ceva din ea. Abea abea zaresc forme asa cum trebuie sa fie si totusi am indoieli de rezultatul final....

:shock: sincer nu ma asteptam sa arate asa :shock: mai ales dupa 8 luni de asteptare :cry: si pe mine ma batea gandul sa duc golfu la plm dar cu timpul mi-am dat seama ca am facut bine ca m-am razgandit si l-am facut cu niste prieteni,chiar daca are defecte si mai e de lucru la el...adevaru' e ca ai foarte mult de munca..dar nu te descuraja!!!stiu prin ce treci fiindca si mie mi-a fost foarte greu dupa accident.multi vad si comenteaza,prea putini cunosc...important e ca lucrezi tu acum la ea,cu multa pasiune si incet incet o sa capete forma dorita... multa bafta si nervi de otel!!sper sa auzim vesti bune cat de curand :D

morpheusmaster 07-07-10 19:12

Sunt intro mica pauza de munca...:) aia a fost acum 1 saptamana :D acum e alta treaba...pe zi ce trece devin mai optimist si mai optimist ca o sa iasa cum trebuie...vine lumea si ma felicita...deci is in al 9lea cer...:) nici eu si nici ei nu speram ca am sa ma descurc asa bine ;))

...revin cu poze!

..............si mai multe cuvinte

aleks 07-07-10 19:41

Un lucru pe care Bogdan l-a decis şi pe care l-am respectat a fost decizia lui ca maşina să şi-o pregătească singur.
Sigur ca da, aţi putea spune că probabil a ales să nu o pregătească cu mine pentru diverse motive, şi v-aş putea da dreptate. Problema e că maşinile făcute complet (nu doar un spoiler sau o prelungire) nu le pregătesc eu, ci le trimit la Oradea, la Ocsi din WSR, iar el chiar nu are nevoie de nicio prezentare (Fordul portocaliu care a luat premii ani la rând la toate festivalurile şi expoziţiile la care a mers, BMW-ul lui Daflyer, care si el ia toate premiile la toate show-urile la care merge, care şi el zeci de cupe pentru vopsire şi finisaj, si multe multe alte exemple în ultimii mulţi ani).
Tocmai pentru că durata cu ambele etape ale modificărilor a fost mare eu am decis ca în contrapartidă să fac pe cheltuiala mea întreaga operaţiune (drumul pe trailer BC-Oradea şi apoi retur Oradea- Roman, costurile integrale ale pregatirii, şi plus de asta, costul integral al vopsirii şi al materialelor necesare). Eu spun că drept compensare pentru timpul consumat în hală la noi, e mai mult decât decent şi mai mult decât acceptabil pentru oricine.

Bogdan a decis să facă lucrarea însă cu tatăl lui, dintr-un entuziasm pe care i-l şi înţeleg i-l şi apreciez, nu mulţi ar fi făcut asta, dar munca la care s-a înhămat e anevoioasă(ceea ce vedeţi voi în poze e o maşină care a fost desfăcută şi refăcută complet după 4tuning days[iar stickerul cu plm e într-o zonă în care n-am lucrat, nu l-am dat jos ca n-aveam de ce] şi care acum e la etapa la care era înainte de festival), consumatoare de mult timp pentru cineva care nu e de profesie şi consumatoare de mulţi nervi, în condiţiile în care maşina a luat-o ca o casă "la roşu".

alex_____ 07-07-10 20:29

Aleks, eu nu te cred, sincer. Probabil e asa cum zici tu dar din cate ziceati voi (acu 8 luni), morphmaster trebuia sa ia masina "paint ready" si nu "la rosu".

La fel de sincer iti spun ca miar fi rusine!

lexe 07-07-10 20:37

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3500460)
Sunt intro mica pauza de munca...:) aia a fost acum 1 saptamana :D acum e alta treaba...pe zi ce trece devin mai optimist si mai optimist ca o sa iasa cum trebuie...vine lumea si ma felicita...deci is in al 9lea cer...:) nici eu si nici ei nu speram ca am sa ma descurc asa bine ;))

...revin cu poze!

..............si mai multe cuvinte

morpheusmaster, sincer ma bucur mult sa aduc asta, este exact sentimentul de care ai nevoie in momentele astea, te vad cu sufletul la gura... si sunt sigur ca o sa iasa ceva super tare!
Bafta!!!!!!

aleks 07-07-10 23:49

Quote:

Originally Posted by alex_____ (Post 3500648)
Aleks, eu nu te cred, sincer. Probabil e asa cum zici tu dar din cate ziceati voi (acu 8 luni), morphmaster trebuia sa ia masina "paint ready" si nu "la rosu".

poate reciteşti faptul ca eu i-o dădeam VOPSITĂ ŞI TERMINATĂ din banii mei. punct.

sageata 07-07-10 23:58

Quote:

Originally Posted by alex_____ (Post 3500648)

pai sa-ti fie ca nu ai invatat sa citesti.:-)

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning