![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
bafta !!! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Parca e mai frumos noaptea decat ziua |
ce ai facut, ce timpi ai scos ??
|
Daca s-ar prezenta la start poate ar scoate si timpi, pana una alta Porsche-ul alb din Buzau al lui Ryky a scos cel mai bun timp al cursei de la Tulcea.
|
si anume ?
|
Nu am reusit sa ajung la Tulcea - deci nu am timpi noi!!! asa ca raman cu 11.28 pana anul viitor!!! nu este nici o problema - sunt inca in primii 3 pe 400 mt si am un target - sa revin pe primul loc!!!
|
Oricum la Tulcea se lua timpul inclusiv timpul de reactie.
|
Pana la timpi,porsche-le a batut tot,inclusiv ursul MOM.De retinut ca porsche-le s-a prezentat la cursa cu alte jante si cauciucuri,se pare mai usoare si mai aderente decat cele cu care s-a dat in Ungaria.
Scuze de off topic,dar stiu ca e o disputa intre primele locuri la timpi in Romania,si porschele de la buzau si GTR-ul sunt in lupta directa. |
Sunt de acord cu tot ce spui.
|
Quote:
|
Da din cate stiu eu asa a fost 1-1 scor final.
|
Quote:
p.s.trebuie sa ajung la voi cu masina, altfel cred ca trebuia sa-mi iau "bembeu" :lol: |
Din pacate nu am reusit sa ajung, am oferit doar premii castigatorilor, iar in ce te priveste sti f bine ca esti oricand binevenit.
Important este ca a fost competitie si ca au avut cum sa-si fac reciproc emotii. Daca mergea si George probabil ca atmosfera se incingea si mai rau. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning