Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

Alex_55 23-10-09 19:30

Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?

bafta !!! :)

bobiMOM 24-10-09 03:23

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2744680)
nu are nici o importanta acum ce am dat si cat am dat sau cat o sa mai dau - este nebunia ssau placerea mea - unii avem gtr altii 911 si asa este si bine - sa fie din toate cateva sa nu intervina monotonia!!!!;)

in alta ordine de idei astazi a ajuns piesa - sper sa am timp sa ontez si sa ajung la tulcea!!!

Ne vdm acolo!;)

georgerg 24-10-09 21:44

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2746056)
Ne vdm acolo!;)

sper - masina este gata - in schimb am eu ceva de rez dimineata - sper sa ajung in timp util - daca nu ne vedem noi unde am fost si ultima data!!!

76BPR 25-10-09 00:21

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2747902)
sper - masina este gata - in schimb am eu ceva de rez dimineata - sper sa ajung in timp util - daca nu ne vedem noi unde am fost si ultima data!!!

Eu zic, daca se mai incalzeste putin sa mai iesim unde am fost ultima oara.
Parca e mai frumos noaptea decat ziua

Alex_55 25-10-09 20:07

ce ai facut, ce timpi ai scos ??

Raul_WST 25-10-09 20:22

Daca s-ar prezenta la start poate ar scoate si timpi, pana una alta Porsche-ul alb din Buzau al lui Ryky a scos cel mai bun timp al cursei de la Tulcea.

Alex_55 25-10-09 20:26

si anume ?

georgerg 25-10-09 22:30

Nu am reusit sa ajung la Tulcea - deci nu am timpi noi!!! asa ca raman cu 11.28 pana anul viitor!!! nu este nici o problema - sunt inca in primii 3 pe 400 mt si am un target - sa revin pe primul loc!!!

SEBASTIAN 25-10-09 22:31

Oricum la Tulcea se lua timpul inclusiv timpul de reactie.

siadimet 26-10-09 00:26

Pana la timpi,porsche-le a batut tot,inclusiv ursul MOM.De retinut ca porsche-le s-a prezentat la cursa cu alte jante si cauciucuri,se pare mai usoare si mai aderente decat cele cu care s-a dat in Ungaria.
Scuze de off topic,dar stiu ca e o disputa intre primele locuri la timpi in Romania,si porschele de la buzau si GTR-ul sunt in lupta directa.

SEBASTIAN 26-10-09 05:32

Sunt de acord cu tot ce spui.

yoda 26-10-09 06:26

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 2750887)
Pana la timpi,porsche-le a batut tot,inclusiv ursul MOM.De retinut ca porsche-le s-a prezentat la cursa cu alte jante si cauciucuri,se pare mai usoare si mai aderente decat cele cu care s-a dat in Ungaria.
Scuze de off topic,dar stiu ca e o disputa intre primele locuri la timpi in Romania,si porschele de la buzau si GTR-ul sunt in lupta directa.

parca Dragos cu evo gri de braila l-a batut 1 data, sau gresesc ?!:-P

SEBASTIAN 26-10-09 06:40

Da din cate stiu eu asa a fost 1-1 scor final.

yoda 26-10-09 07:02

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2751026)
Da din cate stiu eu asa a fost 1-1 scor final.

dap, asa a fost, asa ca nu se poate spune ca porschele a batut tot!interesant a fost ca ambii l-au incins pe bobimom!:lol:

p.s.trebuie sa ajung la voi cu masina, altfel cred ca trebuia sa-mi iau "bembeu" :lol:

SEBASTIAN 26-10-09 07:19

Din pacate nu am reusit sa ajung, am oferit doar premii castigatorilor, iar in ce te priveste sti f bine ca esti oricand binevenit.
Important este ca a fost competitie si ca au avut cum sa-si fac reciproc emotii.
Daca mergea si George probabil ca atmosfera se incingea si mai rau.

All times are GMT +2. The time now is 03:26.

- Copyright 2026 4Tuning