![]() |
Re: Ce vor barbatii?
sebastian, in silul propriu, a pus punctul pe i
poate ne enerveaza sau poate initial nu suntem deacord, dar pana la urma , analizandu-ne, nu putem sa nu-i dam dreptate... ;) |
Quote:
|
:D :D :D nu te mai enerva...face rau la ten!
|
Quote:
:twisted: |
@ mustang : nu cred k un om cu o personalitate k a lui ar putea spune acele cuvinte de la el ;) astea is mai degraba vb de pustani care se cred miezu ;) in fine , nu sunt eu in postura sa judec gandirea omului whatever...
@ sebastian : da iti permiti !!! numai in cazul in care esti 100 % sigur pe ceea ce spui ;) |
Quote:
si sa mai fim putin on-topic...dupa cite am inteles eu,va place daca femeia conduce bine,se pricepe la masini,la fotbal....in principiu la tot ce va pasioneaza..p linga toate celelalte...v-ati gindit vreodata,in mod serios,ce aduce asta dupa sine????cum credeti k v-ati descurca de ex. cind femeia ar fi mai recunoscuta si d prieteni,si in general in oras,daca vine vb d condus?:???: |
he heee... eu nu aveam nicio problema cu asta, knd mi s-a intamplat, stii d c?
pt ca valoarea mea ca om sta in altceva, nu in felul in care imi umilesc femeia la capitolul condus, fotbal ( nu-i bai aici k nu-mi place ) sky, mecanica sau alte asemenea... eu am alte atuuri... |
p buneeeeeeee???????:shock: :shock: :shock: bine k m-am lamurit!!!:D :D :D
nu va lasati influentati d aleks...:D ,sa vad parerile voastre... |
da da, sigur, ia zi, piei drace, cum sa spui k femeia are calitati , kiar mai sus k tine, pe capitolele la kre esti tu bun,nu? :)
|
...hai sa fim sinceri...majoritatea asa gindeste!!!lamuriti-ma baieti!;)
|
Quote:
Femeia tre sa fie FEMEIE ...frumoasa,gratioasa,eleganta,misterioasa,intelig enta,putin perversa,iubitoare,intelegatoare etc. Iar daca din greseala a castigat si locul I la karting nu inseamna altceva decat un motiv in plus sa te mandresti cu ea.Nu e obligatoriu ca femeia sa fie ahtiata dupa masini,fotbal,gratare si pescuit,dar ar fi ideal daca ar stii cu ce se mananca fiecare in parte. |
dap GTA , ai dreptate dar arata si mie unde e femeia descrisa de tine si yo o iau acasa fara drept de apel :evil: :evil: :evil:
|
Trixi pare a fi genul descris de mine.............
|
toate au insusirile alea spuse de tine doar ca unele au mai mult dintr-o insusire si mai putin din alta .... ca sa fie ok dupa mine tre sa fie un echilibru intre ele !
|
ia sa ma mai gandesc eu cam ce as vrea asa de la o femeie...
mmmmm, pai sa fie langa mine in primul rand (ma repet, da' e esential) un cuplu este intr-adevar CUPLU doar cand suntem "noi", nu cand esti "tu si cu mine" asta e cel mai important,l dak ai asta de la ea, orice altceva trece p plan secund... un accident de masina, un plan de afaceri gresit, si nu mai da nimeni un scuipat pe tine, si atunci sa vezi cum e sa ai langa tine pe cineva... nu va mai conta ca nu e cea mai frumoasa, ca nu e cea mai supla, ca poate fosta facea oral mai bine, sau ca blonda de la facultate are sanii mai mari si masina mai smekera.... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning