![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
|
era o gluma ... adica.. era o aluzie ..... da plm ... unii s-au prins , altii nu ,
adica ... . cine dreaq face sex prin telefon ? CAND ARE CREDIT =)))))))))) |
Quote:
Asta chiar a fost foarteee tareee frateeee :) |
pai de la partea asta trebuia sa va datzi seama ca-i caterinca .. : / ce naiba .. :))
|
santose......... sa`mi zici si mie cum e cu sexu prin telefon.. poate incerc si yo :) cu aia dl Relatii Clienti
|
sau cu aia de la 112 :lol:
|
mah eu spun sa-l intrebi personal pe clinton! are experienta ala nu gluma.... sau pe monica :) :) :)
|
hm.... 112 ? sunt numai barabti acolo ma ai inebunit ?
|
sunt si fomei acum de cand s-a impus ca 112 sa fie apel gratuit pt mobile ;)
trust me ... i know :D - u must be lucky :p |
sa t cred?
ai incercat si tu ? pei si asa ma...nu ziceti nimic ?! |
am votat combinat pt ca 1an inseamna ceva deocamdata si sper ca va mai urma!e mai bine sa ai pe cineva langa tine sa iti fie aproape chiar daca ai si minusuri de genu ,,unde ai fost,,ce ai facut?" sunt intrebari care le aud zilnic si multe altele!dar cu toate astea e bine sa iubesti si sa ai pe cineva!deci....COMBINAT
|
Quote:
|
prefer solo.. <-- votat
|
Quote:
acum .. -- eram la munte .. sambata noaptea.. rupt :P si ma trezesc cu un sms aiurea, trimis de lamishto.. ce tati ? te-ai suparat ca ti-am dat 3 posturi subtile ? n-am dreptul la o parere ma ? dupa mine , o relatie ... ea din .. sighetu marmatiei ... si el .. din .. resitza... n-are cum sa mearga ;) |
Quote:
ai dreptul la o parere, dar asta nu inseamna ca ai si dreptul de a lua pe cineva peste picior doar pt ca nu esti de acord cu ceea ce face. daca te-au pupat destul de multi de pe aici undeva, nu inseamna ca tre` sa o faca toti |
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning