![]() |
Re: Divergente de tot felul !
apropo de chestia asta cu criticatul de catre cei de pe margine a celor care se dau ... am auzit acum vreo luna si d-abia acum mi-am adus aminte o replica si mai tare ... eram la aqua cu prietenii si a venit << un tip cu un urs >> ca sa nu ii dau numele desi majoritatea il cunoasteti, a inceput sa se invarta ... la care unu de pe margine " mai bine se invartea opelul meu cand i l-am dat lu <<x-ulescu>> si s-a invartit cu el in port " ... asta cu adevarat mi se pare trist ...
|
pai parerea mea este ca condusu si/sau strada se vede altfel cand stai pe scunul din dreapta sau pe trotuar ... ieri era unu sa intre in mine .. unu de pe forum de aici (nu dau nume) .. avea si sticker cu 4tuning langa avea si mamaliga ... am si eu ceva sa le spun celor ca ei .... BA NU SUNTETI PILOTI DE CURSE
|
Daca un urs nu are autoblocant,este destul de greu sa faca cerculete,cam nu prea face ,daca este vorba de ursu la care ma gandesc eu ca este vb(cu nr de Buc) ,nu are autoblocant sigur.Comentarii tot timpul apar,bune sau rele...
|
Quote:
|
ba ati tignit !! nu va mai certati .. asa ca duceti`va la femei . .daca nu aveti umblai cu ale altora si aia care au aveti grija de ele . .nu va certati k oricum un rezolvati nimik . si pt aia care nu au masini umblai cu 43`u nu mai virusati forumu ..
|
Bah lyv esti bul..giu mah.Ai zis ca ma duci la peste...:)).
|
Am si eu o intrebare pentru moderatori de ce se sterg posturi fara a fi dat un motiv concret. Ma refer la cine a sters postul meu de pe xteam de la cluburi nu de la Comunitati locale. Spuneti cu ce am gresit ca sa stiu si eu.
|
am si eu o intrebare ... se poate sa fi primit ban pe forum ? ca cateva zile nu am putu deloc sa intru ... intram pe site, dar pe forum nu
|
nu ... a fost o problema de la forum / isp-ul tau / vreme ..
|
multi n-am putut intra pe forum...;)
|
Quote:
intri cu proxy ;)) daca sti :D |
a fost o problema cu forumu , liv nu mai da idei necurate ca se transrma toti din raceri in hakeri
|
:) multumesc .. o sa tin cont data viitoare
|
Quote:
|
Re: Constanta - Accidente
Quote:
cam asta se auzea pe acolo .... acum el stie mai bine ce a fost ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning