![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Quote:
|
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Draqq imi pare bine ca mai sunt Politai la rutiera ca si tine ca restul sunt pe spate rau de tot daca nici intr-un talon nu stiu sa citeasca apoi ce sa mai povestim sau cu asigurarea ... I-o expirat la fratemeo odata asigurarea acum nu mai stiu in ce data o fost da stiu ca ii expirase cu o luna si so nimerit sa il opreasca politia Ex 15.01.2007 expirase si il oprise 14.02.2007 si ii zice politaiu la fratemeo ca mai are o zi pana ii expira asigurarea ... RESPECT ca ne mai zici cam ce fac colegi tai sau ca ne dai un sfat prietenesc
|
Pffff sunt probleme mari de tot cu militienii astia..da 99,9%din ei sunt inca militieni..mie in Bucuresti au vrut sa`mi ia talonu pt simplul fapt ca masina mea din fabrica(98) nu avea oglinzi cu semnalizari(de la modelele 2001-2002)cum le are acuma deci de aici a rezultat la el ca trebe sa`mi opreasca talonul ca am elemente de tuning+ ca am alte bari pe masina si alte rotzi.Hai sa ziceam ca, cu rotzile avea dreptate dar despre bari si eleron nu am auzit vre`o lege anume..voi ??
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Hehehe Marco ce sa iti faca daca nu cumva le agheti nevestele asa mai zz si eu da vorbeam despre Draqq ca el il de la Politie despre el zcieam ca gasesti unu la 100 de militieni care sunt corecti
|
DJ-23-SLK nici eu nu am auzit ca nu ai voie sa iti pui spoilere sau eleroane avnd in vedere ca nu de curand am gatat scoala de soferi si crede-ma ca stiu legislatia ca pe Tatal nostru
|
dintr-o privire golfu ala inafara de spoiler care e pus acolo total aiurea si fara nici un rost masina astata cat de cat legal.Pentru ca scoopu ala de pe capota nu cred ca afecteaza cu ceva siguranta masini :) desi dupa unele genii ar trebui sa-ti omologhezi si aia .Militieni ar trebui scoliti dar nu are cine ,probabil intr-un final vor trebui sa priceapa si capetele de lemn care-i conduc pe militieni ca,comunismu a picat demult si ca suntem intr-o tzara libera !
|
Quote:
|
Quote:
aici ai dreptate cred k mult mai usor se rezolva cu vorba frumoasa chiar dak ai dreptate sau iart dak ai dreptate si ei fac pe zmeii atunci merita sa te iei cu ei in gura si alte chestii dar cred k e de meritat sa incerci 1 data cu vb buna poate scapi de tot sau oricum mai usor decat dak te iei cu ei si mai eshti si vinovat eu sunt patit cu vb buna am scapat de fiekre data pana acum cu exceptia amenzii pt muzik |
Quote:
|
Si de dimensiunile cauciucurilor se pot lega
|
"EU" nu ai cumva 165/50 R13 ?????
|
:)))) Nope :D
|
Stati linistiti,inca nu am vazut scris nicaieri in actele masinii,ce model tre sa aiba barile sau eleronul,nici nu scrie ca tre sa le aiba dar in fine,atata timp cat masina are spoilerele la locul lor ei nu au ce sa va faca,nu pot demonstra ca barile masinii tale nu sunt in regula decat daca sunt rupte sau desprinse,ceea ce ar putea afecta pe ceilalti participanti la trafic,asta prin desprinderea lor sau cine stie ce altceva,dar in rest,asta e masina e completa si cu bara sport si cu bara stock,ea nu tre decat sa aibe o factura prin care sa se ateste ca este omologata de rar.Eu am fost oprit de un militian si pur si simplu nu au avut ce face...a trebuit sa accepte situatia.
|
Asta e toate accesoriile montate pe masina tre sa fie omologate rar...nu avem ce face.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning