![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
iar gurelul absolut habar nu am...numai ca ii tiganie acum asta caut sa aflu ce model de bec tre sa fie...atat |
Becul ala il folosesti tu?:???:
|
Quote:
E bec tip dop de bere :D Tu l-ai fabricat ? |
Quote:
|
Quote:
tiganit...in prima faza nu mi-am dat seama,nu am dat importanta ce este acolo dar dupa ce reglajele nu erau chiar ok atunci am vazut de fapt cum ii treaba cu becul adaptari de tiganie Quote:
hai ca in alte parti omu ii inventiv si rezolva unele chestii dar nici chiar asa Quote:
tot ma uitam sa vad g3 ce varianta foloseste...:rolleyes2 |
si eu am lupe G3 dar nu arata asa becu la mine ... cu chestia aia metalica :))
|
Eu ti-am mai spus odata, dar vad ca nu iei in considerare deloc sfaturile:
http://www.ebay.com/itm/One-Pair-Xen...ht_1903wt_1270 Citeste tot cu atentie |
Quote:
nu stiu ce sa zic... Quote:
dar daca aud fel si fel de variante sunt derutat am reusit sa fac 2 poze cu soclul..poate se rezolva cumva asa revin imediat |
Quote:
stiu ca s-a mai zis nu o spun cu rautate dar mi se pare foarte foarte obositor sa tot intru pe topic si sa vad o groaza de posturi pentru un bec:???:.. vb pe privat cu cei care iti pot da un sfat intereseaza-te da nu asa mult pe topic ... spor la modificat! |
Ala e bec prototip ... unicat in lume sopecial pentru bora produs de cel mai mare producator chinez de pe vapor:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
sper ca dupa pozele astea sa se rezolve misterul Quote:
iata si pozele...poate alti posesori de g3 sau cei care sunt mai in domeniu ma ajuta |
Quote:
ce soclu are aceasta lupa G3(nu ii golf 3...se numeste G3..)ca multi au incurcat.. din cate am vorbit cu 2 baieti ii d2s... spre weekend trebuie sa vina becuriile am montat tipsul(inca nu ii final...ca trebuie putin sa o prelungesc) unele plastice curatat si facut negru mat prin interior si am gasit si gume in final pentru spate revin cu poze |
Nu vinzi tablele???
|
5 Attachment(s)
Quote:
astea sunt pozele cu gumele pe jante:-) is multumit...nu ii extra strech...dar arata foarte bine(mai ales profilul gumei |
Si pe fata pui tot 215?
|
All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2025 4Tuning