![]() |
Re: Bancuri & Stuff
Cica ma opreste un politist pe strada. Din momentul ala zici ca eram lupu si scufita rosie ...
Da' de ce ai jantele asa de mari? Da' de ce ai folie pe geamuri? Da' de ce ai ploape la faruri? Da' de ce ai stopurile negre? Da' de ce ai numarul asa de mic? Da' de ce ... |
na belea,am ajuns sa facem transport de persoane cu...oltciturile...ce ti-e si cu ziaristii astia...
http://www.ph-online.ro/stiri/actual...iesti-ca-e-loc |
Quote:
|
Sa ii fie rusine unui asemenea om care a scris asa ceva despre cativa oameni pasionati.
|
1 Attachment(s)
din pacate pagina a fost stearsa... dar am un printscreen ,ca eu sunt baiat strangator :D
Attachment 1419572 |
Oricum site-ul ala publica un mare rahat,de la o vreme.
|
prostalai, nu aveau si ei ce sa zica, au ramas fara subiecte si se leaga de orice.
|
Un tip la volanul unui Mercedes face pana exact in fata unui spital de nebuni. Se apuca omul sa schimbe roata, dar dupa ce scoate roata cu probleme si o pune pe cea de rezerva, da cu piciorul peste toate cele 4 suruburi, care ii cad intr-un canal.
Un nebun agatat de gardul spitalului statea si se uita la om care incerca cu disperare sa scoata suruburile din canal si nu reusea. Dupa 15 minute nebunul il intreaba: - Hombre, poti ajunge cu masina pana la primul service cu rotile prinse in cate 3 suruburi fiecare? - Da, cum sa nu, ar fi suficiente. - Pai atunci de ce nu scoti cate unul de la fiecare dintre celelalte 3 roti si pune-le la roata asta... - Bai, da' destept esti.. cum ... de te tin astia inchis in spitalul de nebuni?! - Pai eu sunt nebun, nu tampit... :| :| :| |
Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am īncercat tot felul
de medicamente, dar tot n-am rămas gravidă! - Staţi s-o luăm metodic! Poate e o chestiune de ereditate. Mama dumneavoastră a avut copii? Viteza medie de deplasare a soţiei mele prin magazin e de 200$/oră O blondă ia cina īmpreună cu soţul ei: "Auzi iubitule, mi-a spus azi un coleg de serviciu un banc cu blonde. am rās de era să cad jos din pat!" Doi copii povesteau : - Cand tata spăla vesela, a fost absorbit de valul de apă, care l-a dus pānă īn baia vecinilor, unde tocmai se īmbăia tanti Vera. Cel puţin, aşa i-a spus tata mamei. |
Doua tipe seara tarziu pe strada. O patrula de jandarmi le opreste. Seful patrulei zice:
- Buna seara, actele la control, va rog! Una dintre tipe raspunde: - Sunt stewardesa, tocmai ce am sosit dintr-un voiaj si acum merg repede spre casa sa fac un dus, sa ma schimb, pentru ca tocmai am fost anuntata ca trebuie sa plec imediat intr-un alt voiaj. Cum timpul este foarte scurt, in graba cu care am plecat, am uitat geanta cu actele la serviciu. Va rog sa intelegeti situatia creata, dar timpul ma preseaza si ma grabesc ... - Bun, inteleg, raspunde jandarmul. Dar dumneavoastra ? zice el adresandu-se celeilalte tipe. La care tipa, rosie toata, raspunde: - Si eu tot curva sunt dar nu stiu sa ma exprim ... |
nu e banc,dar pe mine m-a amuzat teribil :lol:
Quote:
|
Viteza medie de deplasare a soţiei mele prin magazin e de 200$/oră
O blonda cu prietenul se plimba pe linga o sosea circulata. La un moment dat, gagiul, fan Mercedes, ii zice: − Uite un Mercedes Vito Blonda, lovita in sentiment, coace ce coace si la un moment dat, cand vede un BMW, zice: − Uite un BMW, boule! |
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning