![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
detalii despre evenimentul auto de miercuri cine poate dA??
|
Sa stii ca Instanta iti poate refuza usor cererea ta de "a prezenta Politia Rutiera foaia de parcurs si verificarea metrologica"! Si nu odata s-a intamplat acest lucru! Si stiu cazuri cand au fost refuzate! Asa ca nu va mai legati de acest lucru! E fix pix,hartie igienica!
Si tot Instanta in cazul asta, daca tot esti tare`n papagal cere dovada video,si daca esti pe film,cu viteza indicata,aiurea de tine!!! Ai pierdut! In putine cazuri, maxim 5% Politia Rutiera nu a furnizat dovada video! |
Quote:
|
Quote:
|
La multi ani tuturor ce-si serbeaza astazi ziua onomastica. :D
|
Quote:
|
Multumesc. :P
|
Judecătorul īntreabă martorul la proces:
- La ce distanţă v-aţi aflat de locul accidentului? - La 6 metri şi 75 de centimetri. - Şi cum de ştiţi aşa de exact? - Cānd am văzut accidentul, mi-am dat seama pe loc că voi fi īntrebat la proces de vreun tāmpit şi am măsurat... ... pt ca tot unul dintre noi va avea de a face cu Suprema Instanta :lol: |
3 Attachment(s)
vrea cineva un taxi?:lol::lol: cauciucuri de iara:lol::lol::lol::lol::lol:
|
RVR ?
Cu cine iau legătura ca să īmi aducă o mașină din Germania ? la prețuri acceptabile . |
se da cineva maine la indemanare?
|
Quote:
|
O platformă sau o dubă mai mare , laţime ~2m sau cine aduce vreau pe platformă , e un AIXAM , cutie d“aia mică .
|
Aveti mare grija ca se fura jante in Iasi. cine nu are antifurt sa-si cumpere. mi-am gasit masina cu prezoane lipsa si slabite la toate rotile.
|
Quote:
cativa baieti din galati au ramas fara jante.. https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ot/page-6.html http://www.viata-libera.ro/eveniment...l-galerie-foto |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning