![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
Nici nu stiu ce sa spun, am stat si am citit posturile si ca in orice situatie, adevarul e intotdeauna la mijloc. Ala spune ca e alba, celalalt ca e neagra dar intotdaeuna se dovedeste ca e gri...si eu dintre toti stiu cel mai bine cum e.
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. Monstrule =)))))))))))) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Eu am zis ce am avut de zis, Aleks a zis ce a avut de zis...acu sa vedem ce spune si timpul... Quote:
|
1 Attachment(s)
felicitari morphy!:lol::lol::lol:
|
se apropie vara .. motiv de bucurie pentru tine ( scoti masina ) de tristete pentru mine ( dau bacul )
p.s. ai inceput sa o arzi cu vreo amanta ?! ( Skoda ) |
mai intru si eu din cand in cand pe aici si mereu vad ca se cearta cineva cu altcineva...
@morph, eu sugerez sa-ti inchizi topicul pana e masina gata...si ai rezolvat-o.. vorbesc cat se poate de serios...ce atatea pareri de toate felurile. toata lumea o sa aiba timp sa-si dea cu parerea cand o sa vada produsul finit! si pe asta am gandit-o, asa, la 8.30 dimineata, la rece :lol: te pup si toate cele bune! |
Quote:
|
Sageataaaaa .... te`ai cam inmuiat de la palincuta aia men :)) ... asa dormeai acolo :lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
App. Today was the best day for science! (asta dupa principiul tot raul spre bine...) |
Aşa e, să ştii :)
|
a good day ;) si eu am folosit vorba asta doar ca today was a good day for tuning, mandark :D
|
Tzak Pak...semnatura noua :)...parca alta viata :)
|
hmm interesant topic cand e gata buburuza:D
|
ziceai ca-ti pui s85 ???? :P
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Tu nu esti intreg la minte s85 tau...ala poate o sa il vada un viitor viitor viitor fratior dar pe asta nici in portbagaj nu cred ca imi intra :))
|
S85B50 iti incape doar sa il pui in interior si sa nu mai existe sofer :D
|
Quote:
|
Îl pune pe locul din dreapta, că oricum Morph nu e masiv aşa, şi poate sta mai înghesuit :)
|
Quote:
|
a 2a oara poate'i cu noroc :)
A.M.R. 9 zile!!! |
1 Attachment(s)
I miss it so much.......................
|
pf.. te credem pe cuvant.. a fost intr-o mare vacanta masinuta ta... dar si cand se intoarce o sa rupa capuri :D mult a fost.. putin mai este.. dar zilele astea care au ramas sunt cel mai greu de suportat ..
|
Quote:
eu zic ca o sa merite garantat asteptarea, defapt asteptarea o sa faca momentul in care o sa o vezi mult mai special, ar trebui sa iti pui la semnatura un ceas dala cu timpul ramas :D |
Quote:
|
Asa cum ti-am zis si la Repsol, cand ai sa o vezi terminata ai sa uiti de toate aceste momente de asteptare si gandurile rele care ti-au venit pe parcursul proiectului.
|
Quote:
Gata povestioara pe seara asta >:)...in curand "romanul" |
asteptam cu nerabdare " romanul " esti singurul scriitor caruia ii citesc cu mare placere operele ! mult succes !
|
buburuza cand va iesi va faci mari senzatii si vei fi mandru de ea si ea de tine pentru ca ai avut atata rabdare sa o astept si sa crezi ca va iesi bine,si asa va iesi.doar ai grija dupa ce o scoti sa nu dormi in ea ;))oricum si eu astept la fel ca tine doar ca la mine nu se lucreaza pentru probleme financiare din ultima vreme si va mai sta inca 2 luni(estimarile mele pentru costul unui transplant au fost mai mici)asa ca macar stii ca se lucreaza la ea si totul inainteaza mai incet sau mai repede, succes si multa rabdara va iesi mai mult decat ce-ti doresti;)
|
Quote:
Acum...asteptarea e pe final si ma bucur ca am zilele foarte foarte ocupate si nu simt deloc cum trece timpul...deci..............cam asta e tot ce am de zis. Sa auzim numai de bine, va salut! |
N-ai examene pe la Romano-Americana? :)
|
Quote:
In alta ordine de hidei :)...Are cineva poze de la Menfest? (vineri sau sambata)...ma intereseaza partea de drift...GTT...caut pe tot netu' si ori nu caut eu bine ori nu sunt...(damn it) Apreciez daca imi dati un link (pe privat va rog, ca sa nu amestecam capra cu varza) sau un hint unde as putea gasi. Ms anticipat... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
OARE CE MAI FACE BUBU MEU??? |
Îl vezi luni când vii :)
|
Quote:
|
Pffff...nici nu stiu ce sa mai zic. Ideea era LUNI. Again am inceput sa numar zilele, again entuziasmul meu crestea mai mare si mai mare pe masura ce zilele treceau....si s'a facut joi cand ma duc la sefu'n birou si'mi spune: "nu te pot lasa sa pleci saptamana viitoare. Am nevoie de tine aici"...and then it snapped. S'a rupt filmul iar, iar imi venea sa'mi dau palme dar nu mai era nevoie ca deja mi le luam de la soarta. IAR AMANARE, iar iar iar!!! Nu am avut timp sa cicatrizez problema ca o ruda apropiata s'a inbolnavit. De vineri, numai prin spitale si la ea acasa...nu mai stiu nimic de masina, nu mai stiu nimic de mine...nu mai stiu nimic, cat stau aici, cand ma duc sa o iau, cand ma apuc sa o termin.
...pur si simplu, demoralizat este putin spus. Deja asteptarile mele chiar tind catre 0 absolut. Se pare ca daca nu e X este Y si tot asa...trebuia maine sa fiu la Bacau sa o iau de la baieti...dar in schimb is tot in the concrete jungle. ................ Cer putina intelegere si va rog sa nu ma intrebati ce si cum. Nu stiu nimic de masina, nu stiu daca e "gata" sau nu, dar putin conteaza acum, in acest moment. Daca nu e, Aleks mai are ceva bonus time (bonus time no2)...daca e gata Aleks, te rog baga niste pozne cu ea sa vad si eu. Ok...deci vam salutat! Revin (ASAP sper) cu poze/detalii...cu tot ce pot!!! Chiar vreau sa reinvii acest thread |
Noi am vorbit acum al telefon, pozele le are tatăl tău, mai departe hai tu acasă şi iei şi maşinuţa, te ocupi de ea, faci tot ce ţi-ai propus şi asta e, când poţi scăpa de muncă şi de probleme vii şi gata, n-are rost, capul sus că rahaturile-s prea multe şi prea dese-n viaţă ca să-ţi consumi nervii cu asta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning