![]() |
Re: AG 88 PVA
1 Attachment(s)
Bravo mha 8) trage bine , i-mi place .... una de la mine
|
1 Attachment(s)
imi place cum merge!Multumesc pentru plimbare!
asta e noua varianta?:D |
A trecut pe Speed line ce plm:lol:
Bolidule, sa inteleg ca ai maritat jantele?:D |
1 Attachment(s)
au ajuns pe maini bune!
|
3 Attachment(s)
Da am maritat jantele...nu pot spune ca am trecut pe Speedline.sunt imprumutate pana le pun pe cele de iarna.:)
Imi plac cum vin pe masina dar daca aveau ET-ul mai mic si sa fii fost de 7J le opream..:D |
Bravo ma ai reusit o masina foarte frumoasa si puternica!!! ;) tine-o tot asa!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa o sa arate batrana in viitorul apropiat.
Alex m-a rugat sa o modific un pic sa isi faca o idee . Ps : Cei mai priceputi la photoshop, nu fiti rai, o sa invat si eu! |
Ms CrisKGS.nu stiu cand voi pune in aplicare ce ai facut tu acolo dar ideea asta va fii..:D
Cata_golf jantele sunt Speedline,dar model nu stiu sigur,am vazut la cineva ca ar fii Corse. |
Cat de curand , speram! 8)
|
Nu stiu de ce, dar parca cu astea de acum da mult mult mai bine decat ATS-urile, doar o parere personala, 5 spite pe masina asta au dat tot timpul bine, mai ales in paleta de culori care o ai pe jante:D Gri sobolan cu griul ala deschis pe buze vine fix cu masina asta
|
Sa vezi ce bine o sa dea cu table si cu "testoase" peste ele..:D(moda de iarna).
|
Quote:
|
Nu-ti pune CUP-uri..parerea mea e ca ceva in genul celor albe pe care le-ai avut sau astora pe care le ai acum arata mult mai bine decat alea.
|
Nici mie nu mi se par foarte rasarite Cup-urile dar altceva care sa aiba 7J si ET mai mic nu am gasit care sa imi placa...si table dublate nu prea vreau.Oricum nu sunt decis inca si nici nu ma grabesc,vine iarna,masina va umbla cu table si testoase cum am spus,asa ca pana la primavara este timp de studiat si gandire!:)
|
acuma am vazut de unde sunt jantele sunt de pe fostul iepuras a lui brosko cel alb care a fost accidentat
|
1 Attachment(s)
Ce mai stai pe ganduri? Baga banu' cash , umfla spatili, si baga BBS RS. If u can read me, case closed! :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms TAZZ de VT!RS-uri sunt si vor fii la stadiul de vis momentan.nici nu ma gandesc la asa ceva acum,decat ca idee:). masinii ii trebuiesc table si vopsea si io ii iau RS?! ar fii culmea....:-P
|
Nu ar da urat cu niste BBS :D ! orcum frumoase si astea care le ai acum ,BAFTA!
|
15 Attachment(s)
Noile jante de vara (multumesc KRF!)...:).. si doua poze cu ea echipata de iarna..:D (scuzati jegul!)
|
I-ai luat CUPurile pana la urma :(
|
Quote:
|
Poate cu masina stand pe ele, si lasata, o sa imi schimb si eu parerea :)
|
Si eu sper sa fie mai joasa, ca acum e bartamai capra:lol: parerea mea este ca o sa dea bine de tot masina lasata cu pasaje si rotile astea:P
|
misto 8):d
|
te sfatuiesc sa faci buza lucioasa si restu gri ! mergea facuta buza cand era la strung ! sau ai alte ideii? le faci 1 sg culoare
|
mai frumoase decat celelalte pastreaza ideea de clasic buna alegere
|
felicitari pentru masina !
ma uitam prin regie mai mereu la ea:shock:. Acuma nu te-am maii vazut deloc :???: |
Quote:
|
arata bine dar scoate-i plasa aia de la semnale ;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
nai pentru ce ma .... si altadata ... vine si randu tau
incaltale cat mai repede si sus cu ele |
2 Attachment(s)
Acum 2 ani .... si acum! :-P
|
Quote:
|
imi spui si mie ce motor ai pus pe ea ? si daca ai facut si modificari la partea de mecanica ... planetare etc .... multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning