Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

Jockers 11-01-13 01:31

Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

nu vreu asta ....sa o repar gratis...si nu e masina mea e a lu tata...el ma rugat sa caut mai ieftin ca au fost investiti destul de multi banii si piesele se gasesc destul de greu .. dar fiecare intelege ce vrea.

DEVIL's Style 11-01-13 08:22

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 5314287)
nu vreu asta ....sa o repar gratis...si nu e masina mea e a lu tata...el ma rugat sa caut mai ieftin ca au fost investiti destul de multi banii si piesele se gasesc destul de greu .. dar fiecare intelege ce vrea.

Toyota corolla este o masina destul de fiabila , atata timp cat pui piese si consumabile bune la ea !In familie am o celica t23 care de 3 ani numai consumabile a cerut si atat ! Daca se investeau o gramada de bani , mai conteaza si felul cum au fost investiti :).... daca sa mers pe principiul cat mai ieftin si calitate deloc , vorba aia , cat platesti, atat te tine :) . Pune si cauta prin celelalte parti ale tarii , ca la noi in zona nu vei gasi ceea ce cauti , sau la magazin atat :).... daca nu , cauta pe producator ceva ok , ca oricum decat sa dai spre exemplu un milion pe un vas de expansiune , mai pui un 50 de ron in plus si il iei de noi de exemplu !

Alexxuc 11-01-13 18:16

Salutare !
Stiti vreun atelier de tuning in Iasi care executa lucrari mai delicate? As dori sa montez niste lupe (pe faza scurta) in interiorul unor faruri care au oglinda din fabrica . Masina : Seat Leon 1M . Am vazut schimbarea de la oglinda la lupa la foarte multe masini, deci stiu sigur ca se poate.
Sau niste baieti mai priceputi care se baga? :idea: (nu degeaba, evident)

DEVIL's Style 11-01-13 18:26

Quote:

Originally Posted by Alexxuc (Post 5314996)
Salutare !
Stiti vreun atelier de tuning in Iasi care executa lucrari mai delicate? As dori sa montez niste lupe (pe faza scurta) in interiorul unor faruri care au oglinda din fabrica . Masina : Seat Leon 1M . Am vazut schimbarea de la oglinda la lupa la foarte multe masini, deci stiu sigur ca se poate.
Sau niste baieti mai priceputi care se baga? :idea: (nu degeaba, evident)

Ai cumparat lupele? daca nu incearcale pe astea :

http://performanceauto.ro/index.php?...index&cPath=27

Da un telefon si vezi daca iti fac si manopera oamenii , atelier nu stiu , dar cunosc un tip care se pricepe la chestii de genul si e din iasi !

MihaiCsl 11-01-13 20:28

Are idee cineva cam cat costa de polishat doua faruri si unde se poate face asta?

aalex691 11-01-13 21:34

Stiu ca anul trecut era 50 lei la http://cardesigniasi.ro/ (Lucian) , din ce imi amintesc.

Jockers 12-01-13 00:06

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5314373)
Toyota corolla este o masina destul de fiabila , atata timp cat pui piese si consumabile bune la ea !In familie am o celica t23 care de 3 ani numai consumabile a cerut si atat ! Daca se investeau o gramada de bani , mai conteaza si felul cum au fost investiti :).... daca sa mers pe principiul cat mai ieftin si calitate deloc , vorba aia , cat platesti, atat te tine :) . Pune si cauta prin celelalte parti ale tarii , ca la noi in zona nu vei gasi ceea ce cauti , sau la magazin atat :).... daca nu , cauta pe producator ceva ok , ca oricum decat sa dai spre exemplu un milion pe un vas de expansiune , mai pui un 50 de ron in plus si il iei de noi de exemplu !

nu e vorba de asta ca si toyota e cumparata de noua si nu au fost pb decat consumabile si alea din cele mai bune .. dar acum sa rasturnat cu ea si ne avand casco ..e o investitie destul de mare si la asta m-am referit ..ce era am cumparat nou ,dar unele nu se merita sa le ei noi .. un exeplu haionul spate este putin strambata ..si pana si la second hand e 19 mil ...care mi se pare exagerat..oricum in mare parte e gata dar nu gasesc carenajul de pe dreapta fata nicaieri si nou e 370 ron .. pentru o bucata de plastic mi se pare cam mult...

GAby645 12-01-13 08:26

dami niste date despre masina si ce piese ai nevoie sa iti fac pret.
apropo carenaj dreapta fata este si la 40 de lei

Alexxuc 12-01-13 11:13

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5315011)
Ai cumparat lupele? daca nu incearcale pe astea :

http://performanceauto.ro/index.php?...index&cPath=27

Da un telefon si vezi daca iti fac si manopera oamenii , atelier nu stiu , dar cunosc un tip care se pricepe la chestii de genul si e din iasi !

Esti sigur ca lupele de pe site-ul ala se monteaza asa usor cum zic ei?fara sa tai deloc din oglinda farului?
Pai lasa aici o modalitate sa-l contactez atunci :D .

DEVIL's Style 12-01-13 11:27

Quote:

Originally Posted by Alexxuc (Post 5315688)
Esti sigur ca lupele de pe site-ul ala se monteaza asa usor cum zic ei?fara sa tai deloc din oglinda farului?
Pai lasa aici o modalitate sa-l contactez atunci :D .

Orice lupsa aftermarket va intra cu mici modificari in far ! important e ca lupa sa bata bine , apoi iti faci griji de montaj , nu te zgarci la un kit de xenon bun [ am surse si pt asta ] ... o sa vorbesc cu baiatul si daca e de acord , o sa iti dau numarul lui pe privat !

Alexxuc 12-01-13 12:53

ok, astept . Multumesc!

MihaiCsl 15-01-13 20:33

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 5315254)
Stiu ca anul trecut era 50 lei la http://cardesigniasi.ro/ (Lucian) , din ce imi amintesc.

Merci Alex, am sa-i zic lui Adil, poate face el :D

vinyl 16-01-13 19:10

Stie cineva cine dezmembreaza Skoda Superb la noi in zona?

GAby645 17-01-13 11:49

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5321895)
Stie cineva cine dezmembreaza Skoda Superb la noi in zona?

skoda superb 2005 2.5 tdi
ciprian : 0752105205

anduril 22-01-13 18:42

Salut , am si eu o dilema in legatura cu folia auto. Masina a fost luata din germania in vara trecuta cu folie pe geamurile laterale spate(luneta+geamuri laterale fata sunt curate) iar cand am fost la rar cu ea , a venit 'mesteru' , a verificat transparenta foliei , a zis ca e ok si atat ... Folia era omologata in germania si are pe colturi niste insemne dar nu am certificat sau omologare in romania .Pana acum nu s-a legat politia de mine dar preventiv as vrea sa rezolv chestia asta . Stie cineva un service de folii auto omologate care m-ar putea ajuta fara sa o dau jos pe asta ? sau service cu omologare sa o foliez din nou in cel mai rau caz :sad: ..

bakal 22-01-13 19:34

daca ai trecut de rar cu folia, nu cred ca mai ai nevoie de acte.... aventual trebuia sa scrie ei in carte ca ai folie aplicata

anduril 22-01-13 19:52

Pe premiza asta am mers pana acu , ca daca de la rar mi-au zis asa , e totul ok dar nu stiu care politist ma crede fara o dovada (care nu exista :D ).

bakal 23-01-13 09:46

eu stiam ca folia pe spate nu conteaza(luneta si laterale) ci doar pe fata. se merge pe premiza ca la autoutilitare ai tabla, nu geamuri, si de aia nici la autovehicule nu se pune...

CRyS` 23-01-13 19:12

Ia si tine-ti banii acasa sau mai investeste in masina, lasa folia! Pe spate e legala ! Nu se poate lega nici un pokemon de tine ! Stai calm! Chiar azi am fost la RAR IASI si la fel, doar pe spate folie!

iulian11 23-01-13 20:16

recomandati-mi si mie un broker de asigurari

Victor VRE 24-01-13 00:22

Iti recomand eu. Ai datele in privat.

aalex691 24-01-13 16:39

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 5331322)
Ia si tine-ti banii acasa sau mai investeste in masina, lasa folia! Pe spate e legala ! Nu se poate lega nici un pokemon de tine ! Stai calm! Chiar azi am fost la RAR IASI si la fel, doar pe spate folie!

La fel citisem si eu pe undeva, insa recent am vazut niste filmulete pe net cu unele controale ale politistilor si chiar pe unul cu un Vito l-a intrebat de omologarea pentru foliile de pe spate... :| Sa inteleg ca politistul a mers pe baza de "tupeu" cu intrebarea? :D

Lucian MC 25-01-13 21:05

Care stie unde pot decoda o navigatie de vw RNS 510 in IASI

cotto 26-01-13 15:10

Eu am folie pe fata si trebuie sa ma duc la RAR marti sau miercuri, si daca stau la rand platesc taxa aia de 113 lei si imi zice de folie ce fac ? ma intorc din nou si iar platesc 113 lei ?

GAby645 26-01-13 15:59

taxa pt ce?
la rar daca ajungi cu folie pe geamurile din fata esti respins 100%.
daca te duci pt autentificare (schimbare de proprietar) si ai folie pe geamurile din fata ori te da afara din rand cand ajungi in fata, ori cand intrii in hala te pune sa dai folia jos

Santi_Rafael 26-01-13 17:07

Salut,am un prieten care vrea sa isi vopseasca masina,are ,,expert,, si vopsea,desi nu e recomandat,si i-am zis si eu ca nu prea e ok sa o faca decat intr-un service...ma rugat sa ii caut un loc,garaj,sau ceva unde sa o vopseasca,daca stie cineva un spatiu ce i-ar trebui lui,va rog sa imi spuneti.Multumesc

Rih85 26-01-13 17:45

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 5335410)
taxa pt ce?
la rar daca ajungi cu folie pe geamurile din fata esti respins 100%.
daca te duci pt autentificare (schimbare de proprietar) si ai folie pe geamurile din fata ori te da afara din rand cand ajungi in fata, ori cand intrii in hala te pune sa dai folia jos

Nu e adevarat ceea ce spui Gaby. Am fost eu cu folie pe geamurile fata, atunci cand am schimbat culoarea la masina s-a uitat pe ea, a vazut ca nu e din aia nesimtita prin care nu vezi soferul si a spus sa trec mai departe. Depinde cum si pe cine prinzi. P.S. In certificatul foliei am bineinteles trecut 5% intunecat dar in realitate am in jur de 30.

cotto 26-01-13 18:14

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 5335534)
Nu e adevarat ceea ce spui Gaby. Am fost eu cu folie pe geamurile fata, atunci cand am schimbat culoarea la masina s-a uitat pe ea, a vazut ca nu e din aia nesimtita prin care nu vezi soferul si a spus sa trec mai departe. Depinde cum si pe cine prinzi. P.S. In certificatul foliei am bineinteles trecut 5% intunecat dar in realitate am in jur de 30.

Asa am si eu, si se plateste taxa la schimbare de detinator 113 lei, a fost tata luni la ei cu fosta mea masina.

N3n3a 26-01-13 21:54

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 5335534)

asa e.. si eu cand am facut autentificarea la masina nu m-a pus sa dau jos folia si nici nu m-a dat afara din rand.. s-a uitat la ea a verificat daca e ok si si-a vazut de treaba in continuare si tin sa precizez ca pe spate nu e omologata.. doar pe fata.. eu zic ca atata timp cat nu ai folie de nesimtit nu are de ce sa se ia de tine.. ;)

mituc 27-01-13 01:51

Quote:

Originally Posted by Santi_Rafael (Post 5335487)
Salut,am un prieten care vrea sa isi vopseasca masina,are ,,expert,, si vopsea,desi nu e recomandat,si i-am zis si eu ca nu prea e ok sa o faca decat intr-un service...ma rugat sa ii caut un loc,garaj,sau ceva unde sa o vopseasca,daca stie cineva un spatiu ce i-ar trebui lui,va rog sa imi spuneti.Multumesc

Pe frigalaul asta prietenul tau vrea sa-si vopseasca masina intr-un garaj? El nu-si da seama ca in perioada asta a anului tabla nu va fi niciodata lipsita de umezeala si nu-i prea va prinde vopseaua?

Santi_Rafael 27-01-13 12:34

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 5336061)
Pe frigalaul asta prietenul tau vrea sa-si vopseasca masina intr-un garaj? El nu-si da seama ca in perioada asta a anului tabla nu va fi niciodata lipsita de umezeala si nu-i prea va prinde vopseaua?

Nu prea poate circula cu ea,si de asta a zis,cu siguranta vorbeam de un garaj incalzit,dar oricum nu ar merge treaba,deci sa lase sa vina primavara...

laur994 30-01-13 14:37

Stiti vreun Trabant ieftin de vanzare/abandonat prin Iasi sau imprejurimi? Nu ma intereseaza daca are acte,starea caroseriei sau starea motorului ,doar sa-l aiba :) , fiind baza unui proiect
P.S Pot cumpara masini de la Remat? (fara acte)

Cipiotul 31-01-13 11:18

din cate stiu, de la Remat nu poti lua, legal, ceva... cel putin nu masina intreaga..

GAby645 31-01-13 11:20

Quote:

Originally Posted by laur994 (Post 5341250)
Stiti vreun Trabant ieftin de vanzare/abandonat prin Iasi sau imprejurimi? Nu ma intereseaza daca are acte,starea caroseriei sau starea motorului ,doar sa-l aiba :) , fiind baza unui proiect
P.S Pot cumpara masini de la Remat? (fara acte)

POTI CUMPARA

mituc 05-02-13 12:54

Ati vindut careva de curind o masina si-mi puteti spune in cit timp v-au eliberat cei de la ANAF certificatul fiscal care dovedeste plata taxei de prima inmatriculare si respectiv nerestituirea acesteia?

cotto 05-02-13 18:06

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 5349503)
Ati vindut careva de curind o masina si-mi puteti spune in cit timp v-au eliberat cei de la ANAF certificatul fiscal care dovedeste plata taxei de prima inmatriculare si respectiv nerestituirea acesteia?

Da eu, am depus miercurea trecuta si mi-l da maine...adica vreo 5 lucratoare.

mituc 05-02-13 19:35

Si tu vinzi masina sau o cumperi?

cotto 07-02-13 08:16

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 5350060)
Si tu vinzi masina sau o cumperi?

Vand una si cumpar alta, ala care vinde masina trebuie sa scoata hartia de la finante, si app am fost ieri si nu era gata foaia, a zis ca pe saptamana viitoare ca au mult de munca doamnele functionare zis marmote!

Rih85 07-02-13 11:05

Salutare. Am si eu cateva nelamuriri si as avea nevoie de ceva lamuriri. Am o masina cu faruri H4 impreuna cu xenon tot h4 (bineinteles). As dori sa pun pe masina faruri h7. As dori sa stiu daca se poate si daca sunt multe modificari de adus partii electronice la masina si daca as putea folosi xenonul h4 pentru o faza(scurta sau lunga) la farul h7 sau trebuie sa imi iau alt pachet xenon. Va multumesc.

koket 07-02-13 13:01

Eu te sfatuiesc sa renunti la idee.Soclul H4 difera tare de H7.
Intrebarea e de ce vrei sa treci la h7?

All times are GMT +2. The time now is 22:54.

- Copyright 2026 4Tuning