![]() |
Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
nu vreu asta ....sa o repar gratis...si nu e masina mea e a lu tata...el ma rugat sa caut mai ieftin ca au fost investiti destul de multi banii si piesele se gasesc destul de greu .. dar fiecare intelege ce vrea.
|
Quote:
|
Salutare !
Stiti vreun atelier de tuning in Iasi care executa lucrari mai delicate? As dori sa montez niste lupe (pe faza scurta) in interiorul unor faruri care au oglinda din fabrica . Masina : Seat Leon 1M . Am vazut schimbarea de la oglinda la lupa la foarte multe masini, deci stiu sigur ca se poate. Sau niste baieti mai priceputi care se baga? :idea: (nu degeaba, evident) |
Quote:
http://performanceauto.ro/index.php?...index&cPath=27 Da un telefon si vezi daca iti fac si manopera oamenii , atelier nu stiu , dar cunosc un tip care se pricepe la chestii de genul si e din iasi ! |
Are idee cineva cam cat costa de polishat doua faruri si unde se poate face asta?
|
Stiu ca anul trecut era 50 lei la http://cardesigniasi.ro/ (Lucian) , din ce imi amintesc.
|
Quote:
|
dami niste date despre masina si ce piese ai nevoie sa iti fac pret.
apropo carenaj dreapta fata este si la 40 de lei |
Quote:
Pai lasa aici o modalitate sa-l contactez atunci :D . |
Quote:
|
ok, astept . Multumesc!
|
Quote:
|
Stie cineva cine dezmembreaza Skoda Superb la noi in zona?
|
Quote:
ciprian : 0752105205 |
Salut , am si eu o dilema in legatura cu folia auto. Masina a fost luata din germania in vara trecuta cu folie pe geamurile laterale spate(luneta+geamuri laterale fata sunt curate) iar cand am fost la rar cu ea , a venit 'mesteru' , a verificat transparenta foliei , a zis ca e ok si atat ... Folia era omologata in germania si are pe colturi niste insemne dar nu am certificat sau omologare in romania .Pana acum nu s-a legat politia de mine dar preventiv as vrea sa rezolv chestia asta . Stie cineva un service de folii auto omologate care m-ar putea ajuta fara sa o dau jos pe asta ? sau service cu omologare sa o foliez din nou in cel mai rau caz :sad: ..
|
daca ai trecut de rar cu folia, nu cred ca mai ai nevoie de acte.... aventual trebuia sa scrie ei in carte ca ai folie aplicata
|
Pe premiza asta am mers pana acu , ca daca de la rar mi-au zis asa , e totul ok dar nu stiu care politist ma crede fara o dovada (care nu exista :D ).
|
eu stiam ca folia pe spate nu conteaza(luneta si laterale) ci doar pe fata. se merge pe premiza ca la autoutilitare ai tabla, nu geamuri, si de aia nici la autovehicule nu se pune...
|
Ia si tine-ti banii acasa sau mai investeste in masina, lasa folia! Pe spate e legala ! Nu se poate lega nici un pokemon de tine ! Stai calm! Chiar azi am fost la RAR IASI si la fel, doar pe spate folie!
|
recomandati-mi si mie un broker de asigurari
|
Iti recomand eu. Ai datele in privat.
|
Quote:
|
Care stie unde pot decoda o navigatie de vw RNS 510 in IASI
|
Eu am folie pe fata si trebuie sa ma duc la RAR marti sau miercuri, si daca stau la rand platesc taxa aia de 113 lei si imi zice de folie ce fac ? ma intorc din nou si iar platesc 113 lei ?
|
taxa pt ce?
la rar daca ajungi cu folie pe geamurile din fata esti respins 100%. daca te duci pt autentificare (schimbare de proprietar) si ai folie pe geamurile din fata ori te da afara din rand cand ajungi in fata, ori cand intrii in hala te pune sa dai folia jos |
Salut,am un prieten care vrea sa isi vopseasca masina,are ,,expert,, si vopsea,desi nu e recomandat,si i-am zis si eu ca nu prea e ok sa o faca decat intr-un service...ma rugat sa ii caut un loc,garaj,sau ceva unde sa o vopseasca,daca stie cineva un spatiu ce i-ar trebui lui,va rog sa imi spuneti.Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa e.. si eu cand am facut autentificarea la masina nu m-a pus sa dau jos folia si nici nu m-a dat afara din rand.. s-a uitat la ea a verificat daca e ok si si-a vazut de treaba in continuare si tin sa precizez ca pe spate nu e omologata.. doar pe fata.. eu zic ca atata timp cat nu ai folie de nesimtit nu are de ce sa se ia de tine.. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Stiti vreun Trabant ieftin de vanzare/abandonat prin Iasi sau imprejurimi? Nu ma intereseaza daca are acte,starea caroseriei sau starea motorului ,doar sa-l aiba :) , fiind baza unui proiect
P.S Pot cumpara masini de la Remat? (fara acte) |
din cate stiu, de la Remat nu poti lua, legal, ceva... cel putin nu masina intreaga..
|
Quote:
|
Ati vindut careva de curind o masina si-mi puteti spune in cit timp v-au eliberat cei de la ANAF certificatul fiscal care dovedeste plata taxei de prima inmatriculare si respectiv nerestituirea acesteia?
|
Quote:
|
Si tu vinzi masina sau o cumperi?
|
Quote:
|
Salutare. Am si eu cateva nelamuriri si as avea nevoie de ceva lamuriri. Am o masina cu faruri H4 impreuna cu xenon tot h4 (bineinteles). As dori sa pun pe masina faruri h7. As dori sa stiu daca se poate si daca sunt multe modificari de adus partii electronice la masina si daca as putea folosi xenonul h4 pentru o faza(scurta sau lunga) la farul h7 sau trebuie sa imi iau alt pachet xenon. Va multumesc.
|
Eu te sfatuiesc sa renunti la idee.Soclul H4 difera tare de H7.
Intrebarea e de ce vrei sa treci la h7? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning