![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
|
Quote:
off topic: se pare ca un fratior de la rusi tunat de americani a facut un 10.19 sec - nu mai este mult si o sa avem si 9,XX :D ca sa fur si eu reteta!!! http://www.gtrblog.com/2009/10/16/sw...ord-10-193-et/ |
ce reteta sa furi ?! iti comanzi kit-ul de la switer si aia e arunci ce ai ca te-ai grabit si gata.
dar pana una alta vedeti ce faceti cu planetare si cutii ca nu e bine. si de la 10.19 pana la 9.** mai e de muncit ! |
Quote:
mai este ceva de munca dar eu cred ca o sa vedem 9.99 cat de curand si puteri de peste 900 de cp(se pare ca in jpn exista ceva la ~ 950 cp)!!! cutia mai trebuie intarita putin, planetarele schimbate + ceva pe la ambreiaje si o sa tina - am gasit solutii deja - eu consider ca asta este reteta adevarata - nu lc2!!! in concluzie este al dracului de mult de studiu si munca - dureaza si trebuie facuta cu cap - eu pana acum am preferat sa nu ma grabesc - in primul rand ca sa nu gresesc si in al doilea ca sa ma bucur de masina intre timp - sper sa ma tina nervii si cashul pana la rezultatul final!!! |
george cu tot respectul sa stii ca nu am stat sa iti citesc tot postul pt ca dupa al doilea rand m-am oprit si m-am gandit sa iti zic ca mai bine iti cumparai porsche ! :))
|
:)))))))
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pai daca pentru tine distractie inseamna bani "aruncati", nervi si sters nu e bine :)) |
Quote:
|
Quote:
sorry dar nu cred asta :)) adica nou pe nou ? pt ca sh... sunt sub 100k multe e unu pe net la 58+taxe care arata si bine :) |
Quote:
|
Azi e pretul asta dar daca te duci cu un an inapoi si poate mai mult...
|
Quote:
nu stiu cat ai dat tu pe masina si cat ai bagat in tuning ca nu este treaba mea dar tind sa cred ca puteai sa iti cumperi un 997turbo second hand. |
Quote:
in alta ordine de idei astazi a ajuns piesa - sper sa am timp sa ontez si sa ajung la tulcea!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning