![]() |
Re: Fumator/nefumator
Quote:
Felicitari tuturor NEfumatoriilor,caci am vazut ca sunt multi ... si felicitari tuturor celor ce au incercat si s-au lasat de ele.. ,si celor care se vor lasa!EX:mama si tata Fumau fiecare aveau 32 de ani de fumat,respectiv 35 si s-au putut lasa.. si nu mai fumeaza de 8 luni(multe multe bomboane)au dat roade!;) Mancare?:(gatire?) nu prea stiu..,dar in schimb stiu sa fac o gramada de deserturi majoritatea din fructe .. nici nu pot numara cate dulcegarii pot \prepara/ :D!;) |
din data de 1octombrie 2007 n`am mai pus o tigara in gura.
am fumat 8 ani de zile, cred ca ajuns. inca n`am simtit vreo schimbare doar ca tusesc dimineata si am o flegma mai inchisa la culoare(poate s`o curatii plamanii, nu ma pricep) economisesc cate 10-15 lei pe zii. 2 pachete pe zii bagam + cate mai dadeam ajuneam la 3 pachete cumparate pe zii. nu ma mai doare capul dimineata. nu`mi mai pute in masina si in camera a fum. ...mananc ceva mai mult, nu am pus deloc in greutate(probabil este prea repede) cand stau langa fumatori si simt fum ma innec nu`l mai suport. cei care fumeaza va recomand sa lasati dracului tigarile. intr`o zi acum vreo 5 zile am incercat sa fumez am tras 2 fumuri la al 3-lea m`am innecat si am si atuncat tigara. atunci am zis adio. numa bine, si tigarile nu fac bine |
nefumator
nu ash fuma nici sa mi le dea gratis shi sa imi mai dea shi bani:evil: |
nefumator .. desi tentatia e mare pt ca majoritatea prietenilor mei fumeaza .. la fel si fratemiu dar am reusit sa ma abtin :-)
|
hmmm cum poti sa te lasi de fumat..... (exclusiv - Vointa)....alt remediu...pastile,guma,plasture ....:-?:-?:-?
|
sper sa ma las de fumat...ultima oara am fumat vineri seara...cand m-am facut "prastie" de la uisky ...si de atuncis mi-a lasat un gust amar...si acuma nici nu ma tenteaza sa pun gura pe tigara.. sper sa ma las...:|
|
Quote:
|
fumator... din pacate
marlboro filter plus de curand si kent 8 inainte |
nefumator.dar am fumat 6 luni fara rost
|
Nefumator de 6 saptamani :)
|
Quote:
tot kent 8 fumez.... |
fumez regulat de aproape 1 an....
dunhill black |
De la 13 ani m`am apucat sa ma prostesc ca fumez...si cu timpu` am devenit "addicted".De atunci nu m`am lasat niciodata...imi place sa fumez.n`am incercat niciodata sa ma las doar sa le raresc cate putin.parca nu intra berea fara tzigare :P
m`am apucat cu faimoasele DACIA,am promovat la parliament lung(pe vremea aia erau vis,"imprumutam" de la ai mei),am retrogradat la LM si dup`aia multi ani am fumat Marlboro Lights scurt pana am gasit un ciot intr`o tzigare acum 2-3 ani si de atunci fumez Kent 8. |
Nefumator...am fumat aproape 2 ani(cam pe la 14-16 ani),dar am reusit s-a m-a las si am facut foarte bine,si sper s-a nu m-a mai apuc niciodata,pt. ca nici nu m-a mai atrage...:D;););)
|
Kent negru si Sobranie negru...si ocazional Dunhill
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning