Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

Bogdan_ozzy 27-10-07 12:08

Re: Fumator/nefumator

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 1170212)
Dar ai gustat 'acreală de uischi' ? Nici aia nu iti place ? :D

P.S.Felicitarile mele,cred ca orice fata ar dori sa te aibe ca sotz.:D
Stii sa gatesti ?:-P

Oricum nu e mare lucru sa nu bei si sa nu fumezi la 18 ani .. si inca sa nu te tenteze asa tare .. si sa te poti abtine in fine!
Felicitari tuturor NEfumatoriilor,caci am vazut ca sunt multi ... si felicitari tuturor celor ce au incercat si s-au lasat de ele.. ,si celor care se vor lasa!EX:mama si tata Fumau fiecare aveau 32 de ani de fumat,respectiv 35 si s-au putut lasa.. si nu mai fumeaza de 8 luni(multe multe bomboane)au dat roade!;)

Mancare?:(gatire?) nu prea stiu..,dar in schimb stiu sa fac o gramada de deserturi majoritatea din fructe .. nici nu pot numara cate dulcegarii pot \prepara/ :D!;)

DACIA-Wrc 27-10-07 23:42

din data de 1octombrie 2007 n`am mai pus o tigara in gura.
am fumat 8 ani de zile, cred ca ajuns.
inca n`am simtit vreo schimbare doar ca tusesc dimineata si am o flegma mai inchisa la culoare(poate s`o curatii plamanii, nu ma pricep)
economisesc cate 10-15 lei pe zii. 2 pachete pe zii bagam + cate mai dadeam ajuneam la 3 pachete cumparate pe zii.
nu ma mai doare capul dimineata.
nu`mi mai pute in masina si in camera a fum.
...mananc ceva mai mult, nu am pus deloc in greutate(probabil este prea repede)
cand stau langa fumatori si simt fum ma innec nu`l mai suport.
cei care fumeaza va recomand sa lasati dracului tigarile.
intr`o zi acum vreo 5 zile am incercat sa fumez am tras 2 fumuri la al 3-lea m`am innecat si am si atuncat tigara.
atunci am zis adio.
numa bine, si tigarile nu fac bine

chitzi 28-10-07 20:54

nefumator
nu ash fuma nici sa mi le dea gratis shi sa imi mai dea shi bani:evil:

Brian 29-10-07 20:18

nefumator .. desi tentatia e mare pt ca majoritatea prietenilor mei fumeaza .. la fel si fratemiu dar am reusit sa ma abtin :-)

Sasha_z 04-11-07 13:36

hmmm cum poti sa te lasi de fumat..... (exclusiv - Vointa)....alt remediu...pastile,guma,plasture ....:-?:-?:-?

peter 04-11-07 17:42

sper sa ma las de fumat...ultima oara am fumat vineri seara...cand m-am facut "prastie" de la uisky ...si de atuncis mi-a lasat un gust amar...si acuma nici nu ma tenteaza sa pun gura pe tigara.. sper sa ma las...:|

Most_Wanted 25-11-07 02:42

Quote:

Originally Posted by peter (Post 1183248)
sper sa ma las de fumat...ultima oara am fumat vineri seara...cand m-am facut "prastie" de la uisky ...si de atuncis mi-a lasat un gust amar...si acuma nici nu ma tenteaza sa pun gura pe tigara.. sper sa ma las...:|

eu ti-am zis ca fumezi mult si sa le mai raresti bagi in tine una dupa alta .....

ovydioo 03-01-08 10:25

fumator... din pacate
marlboro filter plus de curand si kent 8 inainte

VDAN 15-02-08 14:05

nefumator.dar am fumat 6 luni fara rost

BH 07 MDF 15-02-08 14:06

Nefumator de 6 saptamani :)

peter 16-02-08 19:40

Quote:

Originally Posted by peter (Post 1183248)

nu am reusit :(

tot kent 8 fumez....

keemo 16-02-08 20:03

fumez regulat de aproape 1 an....
dunhill black

TurkishCarFan 16-02-08 23:47

De la 13 ani m`am apucat sa ma prostesc ca fumez...si cu timpu` am devenit "addicted".De atunci nu m`am lasat niciodata...imi place sa fumez.n`am incercat niciodata sa ma las doar sa le raresc cate putin.parca nu intra berea fara tzigare :P
m`am apucat cu faimoasele DACIA,am promovat la parliament lung(pe vremea aia erau vis,"imprumutam" de la ai mei),am retrogradat la LM si dup`aia multi ani am fumat Marlboro Lights scurt pana am gasit un ciot intr`o tzigare acum 2-3 ani si de atunci fumez Kent 8.

tuner_cata_05 16-02-08 23:47

Nefumator...am fumat aproape 2 ani(cam pe la 14-16 ani),dar am reusit s-a m-a las si am facut foarte bine,si sper s-a nu m-a mai apuc niciodata,pt. ca nici nu m-a mai atrage...:D;););)

Cosmin255 16-02-08 23:50

Kent negru si Sobranie negru...si ocazional Dunhill

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning