![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
gt ... dak te simti bine knd te certi cu ea ori esti prea sadik :D ori nush ... probabil kiar nutzi mai pasa de relatzie ... asa k nush ... poate ar trebuii sa cautzi alta ... :)
|
Quote:
Da e cam adevarat... oricum.... de acu nu ma mai intereseaza deloc d ea ...sa faca c vrea..... da d mirela e vb :P ma rog... i`am zis ca nu are tupeu sa imi zica ... ca nu mia vrea sa vb cu mine + argumente.... si nu a avut tupeu ;) |
nu cred ca e vba despre ..faptul ca nu vrea,nu poate, ti-am zis , o copchila care nu stie pe ce lume traiestie, NEEEEEEEEEEXT !
trust me .. |
pei i`am zis... azi ca Gata ;)
|
sincere felicitari
|
Quote:
:eyebrow: |
Quote:
Una peste alta...nu cred ca este mai bine solo...eu unul nu as rezista....solo...este interesant pt o perioada scurta de timp dar dupa, simti nevoia sa ai pe cineva langa tine tot timpul...trebuie un echilibru. Oricum solo nu este o solutie. |
Quote:
ps: ai tu alta idee :-P |
nope..just askin'...:)
|
deci solo ;)
acu am aflat..ca tu esti prietena lu ..... la misto :P |
o iubesc pe zana^rea .. ea e din constanta... dar nu conteaza, iubirea noastra merge.. peste mari .. si tari ..
distanta nu-si spune cuvantul , relatia noastra merge perfect... sex facem prin telefon ... cand avem credit ... : / |
Quote:
|
ma referer la prima parte,nu la ultima..
|
Quote:
Zana rea.... ???? ia baga si lu' mos ERY o poza sa vada si ochii lui de cine e indragostit santosica.... sa inteleg ca ai parasit-o pe Brooks...i-ai lasat-o lui Justerini ?? http://www.websmileys.com/sm/love/1296.gif |
Quote:
ery , o stii pe zana rea, nu trebuie sa-ti mai dau poze :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning