![]() |
Era vorba doar de ce ai inteles ... acele pers in functii ... nu era o referire la careva din noi ... ci la acele pers care ar strange info ... adik ... la policia. :wink: :)
|
atata subtilitate nu am mai vazut de mult :lol: nici personajul principal din garcea si oltenii nu cred ca ar avea probleme in a descifra adevaratul inteles al celor spuse aici :wink: ce s-a intamplat cu un private message ?
|
Eh, daca ne intreaba cineva negam ... nu au dovezi ca la ei ne refeream ... la alti functionari. :lol:
|
Si intra acuma ... pe 4tuning si intra la sectiunea bacau...si vede ...si da ...si ma lasi?
|
Cu parere de rau va anunt ca astazi am avut accident si Thunderbird-ul meu e distrus. Am fost lovit din spate de o camioneta Isuzu care a trecut pe rosu, sper sa rezolv cu asigurarea, si vom vedea ce urmeaza.
|
sorry :( si sper ca asigurarea iti va da banii pentru reparatiile necesare asta dac se mai poate face ceva :( Multa bafta :wink: :!:
|
vad ca in bacau nu se vede nimk nou. nu va simtiti? o chestie rosie de 230 de cai nu va suna cunoscut?
|
detalii.. ;)
|
4 Attachment(s)
:P
|
Frumos Frumos, n-am ce sa zic... Interiorul pot sa il trec putin la \"minus\" restu, culoarea, aspect general, motor toate sunt pla \"plus\".
|
Foarte frumoasa, felicitari propietarului..Si interiorul se compenseaza cu performantele motorului..
|
interiorul imi place. numai bordul nu imi place. in res e belea mare.
|
haide ti mai ca e frumos si bordul , la o asa masina mai conteaza bordul ?
super masina vad ca incepe sa evolueze si bacaul in materie de masini |
E foarte dezvoltat iti zic eu, sunt masini foarte puternice in Bacau si foarte scumpe...Chiar daca Romania e o tare destul de saraca sa sti ca nu duce lipsa de masini.. :wink: Daca am reusi sa ii comvingem pe propietari ar fi ceva...Am avea ce vedea la intaliniri..
|
1 Attachment(s)
caut un ursulet,cine are
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning