![]() |
Re: Chat....
fratilor, se vinde urgent vw scirocco gtx din 88 pret 27 mil. masina nu are gram de rugina, proaspat revopsita...
arcurile si suspensiile sunt schimbate acum 6 luni, sunt sport, doar ele au fost aprox 16 mil, se poate dovedi cu factura. masina are cd player sony x-plod cumparat acu 3 luni, la pachet cu 2 boxe sony de 15cm. distributie schimbata recent. ulei nou nout castrol inchidere centralizata alarma acte la zi 160000 km. pt alte detalii: robert_nino88 sau 0742234121 URGENT, valabil cateva zile, daca nu, nu se mai vinde... poze mai vechi cu ea gasiti aici: anunt vechi VW scirocco. |
SCUZE pentru double post, in loc de edit am dat Quote...
care din voi aveti cont pe siteul Lockerz?... e un site simplu, raspunzi la niste intrebari zilnic si castigi puncte, dupa care poti cumpara ipoduri, wii, si alte chestii... e pe baza de invitatie siteul, daca vreti invitatie astept pm:D castig si eu 2 puncte pt fiecare invitatie trimisa... o colega a primit un iPod Touch zilele trecute, castigat pe site, deci e pe bune:) daca vreti invitatie astept pm sau postati aici: LOCKERZ |
scirocco are tractiune pe fata asai domnilor???
|
|
Din cate stiu eu DA !!! e tractiune fata dar e si integrala dar nu stiu la care model de scirocco :?:
|
modelul acesta care ii pus mai sus de vinzare aici pe forum ii 88
dar asa stiu ca trage numa fata |
da, doar fata trage...
pretu nou este 24 mil, e urgenta... |
ma nustizi careva de ce nu mai imi vin mailuri de la 4tuning... :-|
|
Quote:
|
ms mult:mrhappy:
|
24 milioane?? ce il da asa ieftin? ce hibe are?:)
|
are nevoie urgenta d bani...
|
care imi dati nr lu alin? YED imi tre rapid
|
Til dau eu pe privat...
|
mersi