Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

bobby_gsi2 08-01-09 16:10

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

Nu e cam subtire? Mi se pare exagerat 5 pentru un motor de generatie veche cum sunt ale noastre...mai ales ca am vazut ca nu prea ai compresie :)........sfatul meu....treci rapid pe castrol rs 10w60, e si grosutz....si face fata cu brio si la temperaturi inalte.....asta inseamna cox masiv la peste 5000 de ture. Uleiul degeaba e bun daca in ture nu mai face fatza si isi pierde din proprietati.

brummy 08-01-09 19:03

oricum, pe la sfarsitu lui februarie se va desface din nou motorul, trebe sa marim compresia si poate mai primesc idei noi pana atunci.
atunci am sa incerc uleiul mentzionat de tine, ca unii din club folosesc deja acel tip. mersiii :woowoo:

vlad_vdo 09-01-09 12:26

am si eu o intrebare.care sunt punctele in care cedeaza caroseria la gsi. am auzit ca ar fi ceva probleme si care sunt semnele daca stii?
merci

bobby_gsi2 09-01-09 13:14

Bratele fata....acolo unde se prinde in caroserie (podea) pe acolo cedeaza ajungand chiar sa "plece" rotile fata si desigur cele stiute de toti.....parguri si aripile spate.
Le:ne vedem la raliu la covasna?

vlad_vdo 09-01-09 13:23

talpile le-am sudat. se dezlipisera intradevar. am crezt ca mai exista locuri in structura de rezistenta? cand e la covasna?

bobby_gsi2 09-01-09 13:25

Inca nu se stie exact......ba ca saptamana viitoare....ba ca pe 24.....e raliul ala al zapezii reprogramat din decembrie din cauza ca atunci nu era zapada. Cunosc raliul....m-am rasturnat anul trecut , dar anul asta cred ca vin ca spectator.

vlad_vdo 09-01-09 13:29

as veni. ne gasim pe acolo daca ajung ca nu e greu...:D

rhadu 09-01-09 15:02

cu ce masina erai anu trecut ?:O

bobby_gsi2 09-01-09 15:05

Golf 2 gti 16v, masina de curse bineinteles....oricum roll-barul nu a fost afectat :)

bubugsi 11-01-09 19:19

spune si u la lume ca vad k ai 40 de pagini aici...k ai un pr cu un gsi alb kare sta numai la service k a fost vandut de fostul propietar cu inima rea si k e si de vanzare k am imbatranit 7 ani intr-unu cu masina asta......pacat de ea k nu a fost exact ce mi-am dorit..poate o vrea cineva (gsi 2 usi alb 2,0l 8v)momentan defect(inecat)oricum io stiu cum e B 78 TBV ca am alergato :D;)...oricum bafta ca ai o masina invidiata de multi chiar si de mine

bobby_gsi2 12-01-09 08:50

fwtwte-n nas ai mai mers si cu masina......dar chior cum esti nici numarul nu il vezi bine.... e cu 75 nu cu 78. Stai linistit ca o inviem si pe aia alba curand.

bobby_gsi2 13-01-09 20:42

8 Attachment(s)
Din ciclul "ca la noi la nimeni" am gasit niste poze de la ultima legala de la pitesti.....bineinteles ca eu ma pregatisem cu slick-uri.....dar asfaltul era ud....si am zis sa le schimb cu rotile mele de strada, dupa ce le-am schimbat....pana a inceput cursa.......asflatul s-a uscat perfect si mi-a fost lene sa le pun inapoi. Oricum tot locul 1 luam :P

brummy 13-01-09 22:27

pfoaai mama ce jentzi frumoase (speedline).. super..
btw ce cauciucuri sunt? nu cumva toyo proxies?

TwentyOne 13-01-09 22:50

off-topic: vezi ca in poza 5, e un tip gata sa te impuste , probabil de gelozie :))

Skma 14-01-09 09:09

Din ce vad eu nu sunt toyo "proxies" sunt marangoni zeta!;)

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning