![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Quote:
Crezi ca ma intereseaza ca ai pus adjunct de rutiera la punct l-oi fi pus knd ai avut dreptate. Dar daca nu ai dreptate, e mai greu un pik. Eu decat la greseala opresct asa ca nu vad dc ar fi omu nesimtit sa nu recunoasca. Nu recunoaste si ma ia misto treaba lui, dar razand il fak :D. |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
de-asta ai intarziat tu, ha? la 21:09 postai pe forum. sa inteleg ca ai alergat-o ca sa ajungi in 10 minute :P :lol: glumeam
apropos, parca acum nu mai ai voie sa te dai jos din masina cand te opreste Politia. am dreptate? stiam ca trebuie sa stai in masina, opresti motorul si stai cu mainile pe volan...si agentul e obligat sa se legitimeze, nu ca "asa ar fi frumos". Draculas, sa le stapanesti sanatos pe toate si sa ai grija de ele...masinile adik ;) (ca femei nu stiu). La noi viata inca e cacanie, nu bate inca spre roz...mai avem multi ani pana sa ne schimbam mentalitatea, ca asta e schimbarea care ne trebuie noua, nu eutanasierea porcului pe cantece de leagan....(mai bine il bagam intr-o masina cu manele la maxim, ca isi taie gatul singur...) :lol: |
ceasu asta merge anapoda...greseala mea Draqq :)
|
pentru draqq da am avut dreptate dar cu toate astea au incercat sa ma incalte cu suspendare de permis pe 3 luni cica pentru depasire pe linie continua unde nu exista nici marcaj si nici indicator asta o fost la bistrita iar meletzianu credea ca e destept si i-am demonstrat ca nu e nici el si nici sefu lui pe care l-am scos din pat la 2 dimineata in urma unui telefon si l-am facut sa vina la fatza locului.
Geo de masini am grija doar evoul este zob din pacate :( deh cauciucuri michelin ele au fost cauza acu dupa ce mi-o platit asigurarea tot astept sa iasa evo 10 sa-mi bag bani in el :) |
Draqq spune-mi si mie daca imi fac o toba de esapament si nu ii omologata se leaga garda de mine ? si de ce ? deci o fac incat sa nu depaseasca pragul fonic legal
|
nu conteaza...trebuie omologata. adica te duci la rar si ei verifica acea toba. daca e ok, iti dau omologarea (o hartie)
|
Si cam cat coasta omologarea asta ??
|
n-am idee, il asteptam pe drqq sa iti raspunda. dar nici el nu cred ca stie. alea sunt tarife pe care RAR-ul poate sa ti le spuna. suni la ei si intrebi
|
Quote:
|
Ma auzi daca am masina tuning si e cu numere straine poate sa imi faca ceva politia asta romana mai ales ca am si acte cum ca locuesc in tara de unde e masina???????? rog pe cine sa imi spune si mie
|
Quote:
Nu stam noi sa sa facem flotari ca sa ne uitam sub masina stai linistit. Faza nasoala sa nu gasesti vre-un echipaj de la noi care e si cu rar-ul :P :D |
Quote:
Da bineinteles ca are ce satzi faka. Itzi da amenda numai ca nutzi i-a talonul. |
Quote:
|
Quote:
|
Oki scuze de faza cu ,,MA`` dar mam cam enervat pt ca uni nu stiu sa aprecieze frumosul
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning