Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

Draqq 29-03-07 23:12

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 823947)
gresesti amarnic :) am pus eu cu botu pe labe adjunct de rutiera asa ca... nu mai zi la nimeni da am pile mari in romania foarte foarte mari . Vad ca ti-ai pus chargeru ala de politie ca avatar sa-ti spun care-i mersu cu ele so decis militia din cateva state sa le incerce pentru ca modelele de ford crown victoria police interceptor sunt deja depasite iar chargerul nu le-a placut cred ca vor renunta la el cat de repede nu este confortabil deloc

oricum fata de loganurile noastre :))
Crezi ca ma intereseaza ca ai pus adjunct de rutiera la punct l-oi fi pus knd ai avut dreptate. Dar daca nu ai dreptate, e mai greu un pik. Eu decat la greseala opresct asa ca nu vad dc ar fi omu nesimtit sa nu recunoasca. Nu recunoaste si ma ia misto treaba lui, dar razand il fak :D.

Geo_ZGA 29-03-07 23:24

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

de-asta ai intarziat tu, ha? la 21:09 postai pe forum. sa inteleg ca ai alergat-o ca sa ajungi in 10 minute :P :lol: glumeam

apropos, parca acum nu mai ai voie sa te dai jos din masina cand te opreste Politia. am dreptate? stiam ca trebuie sa stai in masina, opresti motorul si stai cu mainile pe volan...si agentul e obligat sa se legitimeze, nu ca "asa ar fi frumos".

Draculas, sa le stapanesti sanatos pe toate si sa ai grija de ele...masinile adik ;) (ca femei nu stiu). La noi viata inca e cacanie, nu bate inca spre roz...mai avem multi ani pana sa ne schimbam mentalitatea, ca asta e schimbarea care ne trebuie noua, nu eutanasierea porcului pe cantece de leagan....(mai bine il bagam intr-o masina cu manele la maxim, ca isi taie gatul singur...) :lol:

Geo_ZGA 29-03-07 23:24

ceasu asta merge anapoda...greseala mea Draqq :)

draculas 30-03-07 01:20

pentru draqq da am avut dreptate dar cu toate astea au incercat sa ma incalte cu suspendare de permis pe 3 luni cica pentru depasire pe linie continua unde nu exista nici marcaj si nici indicator asta o fost la bistrita iar meletzianu credea ca e destept si i-am demonstrat ca nu e nici el si nici sefu lui pe care l-am scos din pat la 2 dimineata in urma unui telefon si l-am facut sa vina la fatza locului.
Geo de masini am grija doar evoul este zob din pacate :( deh cauciucuri michelin ele au fost cauza acu dupa ce mi-o platit asigurarea tot astept sa iasa evo 10 sa-mi bag bani in el :)

D.K.Smoke 30-03-07 15:54

Draqq spune-mi si mie daca imi fac o toba de esapament si nu ii omologata se leaga garda de mine ? si de ce ? deci o fac incat sa nu depaseasca pragul fonic legal

Geo_ZGA 30-03-07 16:02

nu conteaza...trebuie omologata. adica te duci la rar si ei verifica acea toba. daca e ok, iti dau omologarea (o hartie)

D.K.Smoke 30-03-07 16:03

Si cam cat coasta omologarea asta ??

Geo_ZGA 30-03-07 16:13

n-am idee, il asteptam pe drqq sa iti raspunda. dar nici el nu cred ca stie. alea sunt tarife pe care RAR-ul poate sa ti le spuna. suni la ei si intrebi

NSL_KiwY 30-03-07 16:51

Quote:

Originally Posted by D.K.Smoke (Post 825222)

Eu auzisem ceva de 100E sau kiar mai mult...

F.Marco 30-03-07 17:36

Ma auzi daca am masina tuning si e cu numere straine poate sa imi faca ceva politia asta romana mai ales ca am si acte cum ca locuesc in tara de unde e masina???????? rog pe cine sa imi spune si mie

Draqq 30-03-07 19:39

Quote:

Originally Posted by D.K.Smoke (Post 825203)
Draqq spune-mi si mie daca imi fac o toba de esapament si nu ii omologata se leaga garda de mine ? si de ce ? deci o fac incat sa nu depaseasca pragul fonic legal

Nu stam noi sa sa facem flotari ca sa ne uitam sub masina stai linistit.
Faza nasoala sa nu gasesti vre-un echipaj de la noi care e si cu rar-ul :P :D

Draqq 30-03-07 19:41

Quote:

Originally Posted by F.Marco (Post 825324)
Ma auzi daca am masina tuning si e cu numere straine poate sa imi faca ceva politia asta romana mai ales ca am si acte cum ca locuesc in tara de unde e masina???????? rog pe cine sa imi spune si mie

In primul rand fi unpik mai respectuos "ma". In fine....
Da bineinteles ca are ce satzi faka. Itzi da amenda numai ca nutzi i-a talonul.

Draqq 30-03-07 19:42

Quote:

Originally Posted by D.K.Smoke (Post 825222)

Sincer nu jtu ca nu lucrez la rar. Intra si u pe site la ei sau dute la ei si intreaba. Chiar nu jtu.

Draqq 30-03-07 19:44

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 824435)
pentru draqq da am avut dreptate dar cu toate astea au incercat sa ma incalte cu suspendare de permis pe 3 luni cica pentru depasire pe linie continua unde nu exista nici marcaj si nici indicator asta o fost la bistrita iar meletzianu credea ca e destept si i-am demonstrat ca nu e nici el si nici sefu lui pe care l-am scos din pat la 2 dimineata in urma unui telefon si l-am facut sa vina la fatza locului.
Geo de masini am grija doar evoul este zob din pacate :( deh cauciucuri michelin ele au fost cauza acu dupa ce mi-o platit asigurarea tot astept sa iasa evo 10 sa-mi bag bani in el :)

Daca nu era nici indicator, nici linie contiunua normal ca ai avut dreptate :D

F.Marco 30-03-07 19:46

Oki scuze de faza cu ,,MA`` dar mam cam enervat pt ca uni nu stiu sa aprecieze frumosul

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning