![]() |
Re: Vw bora Edition
3 Attachment(s)
D2S sunt singurele xenoane originale produse de philips si osram, pe care le poti gasi si in dezmembrari.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
2.Te ataci foarte mult, si chiar nu vad de ce... Ti-am zis ceva anormal? Am intrebat daca e frig la tine acolo, te-am intrebat de huse, atat... 3.Nu te-am jignit cu nimic, tot ce-am zis a fost legat de masina, nu inteleg de unde pana unde bati apropouri la tico si la tuning cu ciocanu, si etc. Concluzia e ca daca vrei sa ne porcaim, stiu si eu sa jignesc. Daca vorbim frumos, bine. Daca nu, obitii pareri de la cine vrei. Si ca un apropo, chiar si dupa ce ai pus farurile cu lupe, INCA mai dezabati tema asta.... poti sa incerci mai bine pe google, afli mai multe decat daca aduni posturi si umpli pagini, sincer iti spun. |
Doamne , becuri d2s , h7 , h4 wtf? scrie pe spatele lupei foarte clar ce tip de bec trebuie folosit acolo , bixenon poate fi doar pe bec [ h4 ] sau din lupa [ cele cu solenoid ] , iar soclul nu conteaza acolo ! pune si te uita atent in spatele lupei ca trebuie sa scrie ce tip de bec trebuie folosit acolo !
|
Vezi ca daca is lupe din alea chinezesti sunt becuri speciale mai scurte
|
Quote:
Quote:
depinde ce model de lupa ai si ce iti permite sa faci la ea Quote:
nu sunt certat cu limba deloc dar cand dau de persoane de genul imi vin fel si fel de idei si incerc sa prescurtez ca si asa is stresat destul cand vad deja numele tau sau altora...de genul subiectul il voi dezbate cat vreau eu,daca nu iti place nu te uita,nu posta si gata...pana la urma cine esti tu sa zici ca ii destul sau nu?! scuteste-ma Quote:
probabil ar trebui d2s...asta vreau sa aflu ce bec trebuie...99% ii lupa g3.. Quote:
|
poti te rog sa nu mai raspunzi fiecarei persoane , fiecarui comentariu
daca iti zic acum ca arata bine masina,o sa raspunzi multumesc nu? nu de alta dar se supara lumea pt ca sunt atatea pagini scrise degeaba |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
"Applicable to: G1 Projector Lens, G3 Projector Lens, G5 Projector Lens, G8 Projector Lens" |
Quote:
nu...nu am sa raspund Quote:
pana la urma ma doare fix undeva de topic si etc...se poate si inchide din partea mea masina o fac pentru mine...daca nu va intereseaza,nu starneste interes,nu este de folos,asta e.. Quote:
|
Quote:
Ce intreb eu si ce raspunzi tu .. Spor la tuning , pana acum imi place mult ..cred :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Quote:
cine se simte se simte si atat mai adaug 2 poze cu stickerele ca am chef de discutii ca nu ii ok si etc:)) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
cat tine tine...is multumit apropo...ma ajuta si pe mine cineva ca ce imitatie de bec ar trebuie sa fie asta? are un cacat facut,tiganit si asa sta cat de cat in lupa asta nu ii bec original si normal ca pe urma nu bate bine o fi ceva "copie" pentru d2s? |
Gulerul ala e facut cumva dintr-un dop de bere ?
Ai vazut vreodata cum arata un bec D2S ?:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning