![]() |
Rar, Taxa, Proceduri, Legi
Este neaparat necesar sa fac RAR-ul in judetul unde am domiciliul?
Adica Identificarea (+ ITP) trebuie sa o fac neaparat la RAR Vaslui sau pot sa o fac si la RAR Iasi si sa ma duc la finante sa imi calculeze Taxa? Pot sa ma duc si la Finante la Iasi sau trebuie sa merg neaparat la Vaslui? Masina e pe numele meu si eu am buletinul pe Vaslui. Stiti cumva si cu ce acte trebuie sa ma prezint? |
Re: Accident !
Quote:
Eu zic ca el era vinovatul , pt ca eu oprisem in punctul cu maxima vizibilitate , si el intorcea masina in Intersectie . Eu eram obligat sa opresc ca aveam Stop , iar daca nu opream si inaintam ma bagam intr-un taxiu care era in fata mea . |
Quote:
|
Din ce am vorbit la telefon parea un om de treaba , o ramas maine sa il sun pe la 8 sa mergem la un service . Daca nu , nustiu nu as vrea sa ma complic cu politia pt 2-3 zgarieturi minore . Dar na ca sa vopsesc bara ma costa vreo 3-4 mil , si ca sa ii dau din buzunarul meu nu imi convine.
|
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Daca nu e luata vopseaua de ce vrei sa vopsesti? Polish!
|
Quote:
|
Daca suprafata nu e mare poti corecta cu vopsea facuta la cod de culoare dupa care polishezi surplusul. Mai ales daca suportul de plastic nu e foarte afectat dupa o astfel de operatiune nu se va mai cunoaste mai nimic.
Asta daca nu vrei neaparat sa revopsesti, insa de obicei o revopsire e cu cintec (stai fara masina 3-4 zile, nu stii daca cei care vopsesc o fac ca lumea si cu componente de plastic si/sau fibra cum sint spoilerele, etc etc etc). Ar trebui sa mergi sa ceri parerea cuiva care lucreaza cu asa ceva cum ar fi cei de la autosmile dar nu numai. Scapa si mosul mai ieftin (20-30RON vopseaua + cit va costa restul polisharii si lustruirii locale) si posibil si tu pentru ca daca vopseaua pe care o ai acum pe spoiler e originala sau e data bine si nu e afectata pe o suprafata mare sau macar distrusa total nu are absolut nici un sens s-o inlocuiesti cu ceva care o sa ti se exfolieze la turbojet plecind de la zgirieturi minore sau ciupituri de pietricele. |
Quote:
|
@myhaii , rar-ul poti sa il faci la iasi dar taxa de poluare tre sa o calculezi la vaslui ca acolo ai domiciliul !!
|
Quote:
|
Quote:
|
Am rezolvat problema ...cu un polish . Au ramas doua puncte mici era luata vopseaua , dar lasa sa fie doar alea si masina sa faca 99999999 km fara probleme. Acum am vb cu baietii de la autosmile si au zis ca au autorizatie R.A.R pt folie . Cum as putea fi sigur , sa nu am probleme cu politia?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning