![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Quote:
Quote:
Intradevar e o masina frumoasa , dar totusi e doar un FORD PROBE! nu e un Ferrari Italia , sa iti dau cu pumnii in cap... :rolleyes2 |
Quote:
Masina oricum a venit la show pe platforma si nu numai la Sibiu ...stiu ca de multe ori a dus-o asa tocmai ca nu cumva sa se intample ceva pe drum ...etc si se intampla in cadrul unei expozitii! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sau e discriminare pe varste ? daca aveam 50 ani eram catalogat altfel ? |
Quote:
poate ar fi bine sa se stearga mare parte din mesajele scrise legate de acest incident |
Quote:
|
eu zic sa incetati si sa lasati topicul linistit, nu vi s`a mai luat de discutii interminabile si romanisme d`astea? serios acuma, ea a vb ca parte pagubita, eu am vb in calitate de reprezentant al clubului si ca o cunosc, iar sarpe are mai multe curse organizate decat anii multora adunati la un loc si starturi date cat n`ati mancat fripturi de porc si pui adunate toti care vb aiurea :) inteleg si eu foarte bine pasiunea pt masina, stiu ce inseamna sa muncesti la o masina si cand o scoti prima zi sa nu dai o tura de oras ca te trosneste unu care nu se uita in oglinda. Mai gata, mai lasati topicul sa respire.
Va salut. |
"DrifterGT", ai spus ce ai avut de spus cat si cum ai crezut de cuviinta, INSA, las-o asa !
Observ ca Ramona si-a exprimat regretul si supararea, MR si-a exprimat punctul de vedere, parerile userilor forumului sunt impartite, cei implicati in acest nefericit eveniment o vor rezolva intr-un mod civilizat. Asadar daca discutati despre masina sunteti bineveniti, daca se cauta doar polemici si flame vizavi de acest subiect neplacut o sa intervin in functie de cat de "gogoman" va fi postul in cauza! |
am si eu de transmis cateva mesaje:
1: pt cei care spun ca e doar o bara, ca nu e singurul probe de pe pamant, ca nu e ferrari....fratilor..e un probe, dar nu oarecare, e o bara scumpa, probabil cat una de ferrari daca punem la socoteala toate cheltuielile! nu stie numeni cat de usor sau de greu, cat de putin sau mult s-a muncit la masina aia pana sa ajunga asa! 2. vis-a-vis de reactie...nu a fost una civilizata dar a fost una normala! mi-e cand mi-a lovit prima data cineva masina m-am enervat in asa hal incat mi-au aparut pete pe piele, nu pot sa explic reactia...si masina era stock 3. ca se face prea mult tam-tam, ca daca faceai accident....nu este o masina, este o bijuterie pt cei care stiu sa aprecieze, pt ramona mult mai mult! cand iesi cu masina pe strada esti predispus la accidente si iti asumi riscul, cand te duci la expo stii ca o pui acolo si o gasesti la fel, teoretic nu trebuie sa existe nici un risc la care sa te expui, tocmai de aceea masina a fost adusa pe platforma...sa nu pateasca nimic! sincer consider ca este o pierdere, nu doar pt probe... reparatia tine pe loc alte proiecte, daca mi se intampla mie era mult mai usor..e o masina de zi cu zi si se repara mult mai repede si mai ieftin. |
Mie se pare firesc ca a tipat si l-a luat de acolo pe ala cu kartul,e o reactie care vine pe loc,nu mai gandesti. Stiu cum e,eu de cand am permisul luat am dat masina la 2 oameni,cu mine in dreapta,si cand am vazut ce fel o conduceam aproape ca imi venea sa ma risc la dosar penal sa o iau sa merg eu cu ea ca ma durea inima. Asa e cand investesti bani si sentimente intr-o masina. Dar nici nu ii poti scoate ochii omului ca a intrat cu kartul in masina,nu a vrut el sa faca asta. Succes la reparatii Ramona.
|
Quote:
Stii ce inseamna sa bagi bani in masina ta, banii TAI (nu ai parintilor) care-i obtii tu, prin timpul-nervii si rabdarea ta ? Poate a bagat 10$ in masina asta sau poate chiar 10,000 $, sunt bani, mai ales munca, pasiune si te cam doare cand vezi ca vine neglijata de altii, ba pe deasupra si luata la misto. Crede-ma ca Audi-ul de la avatarul tau nu vine apreciat de nimeni, e un Audi, un simplu Audi (cu scuzele de rigoare pentru propietari), dar cand te uiti cata munca a fost depusa in masina asta crede-ma ca se schimba total parerea oamenilor, si oameni care au masini mult mai scumpe au admirat-o si au felicitat-o pe Ramona, iar ea stie bine asta. Acum te gasesti tu sa spui ca nu e un 458 Italia. Si daca nu e ce ? Deja din asta se intelege cata legatura ai tu cu masinile daca ai recurs repede ca exemplu la un Ferrari (masina care intreaga lume o cunoaste). Serios vorbind, ia-ti o perioada de gandire, documenteaza-te si revino cu posturi mai inteligente, mai gandite si mai UTILE, altfel nu vei face nimic altceva decat sa-ti exprimi propiul caracter antipatic in fata intregii lumi. Nu e nevoie sa-mi dai reply la post, as aprecia mai mult daca ai inghitii si ai invata asa cum si eu am facut la varsta ta ! Stergeti posturile astea de aici si faceti curat, va rog frumos ! |
revenind la subiectul topicului....sunt putini barbati care fac mancare...dar dovedesc ca barbatii sunt cei mai buni la asta...asa cum cred k vrei sa dovedesti u ca sunt putine femei care fac tuning dar sunt cele mai bune la asta...eu ca un mic misogin ce sunt,spun ca ai facut si faci lucruri bune si frumoase cu masinuta asta...dar nu recunosc suprematia femeii in domeniu asta, nici mort:))
|
Ce sa zic, nasol ceea ce s-a intamplat la Sibiu. Ideea e alta, nu conteaza daca e Ferrari sau Probe, daca pagubele sunt de mii de euro sau sute, gestul e paguba. Ca s-a ajuns ca masina sa fie lovita intr-un eveniment si i s-a intors spatele pe urma. :shock:
|
nasol pentru incidentul neplacut, nu e chiar asea rau, eu zic ca se repara usor bara...mai rau cu vopsit-o ca sa iasa nuanta barii la fel ca restu masini :rolleyes2 dar o repari tu si o faci din nou frumoasa. Oricum la nervi si la suparare faci multe chestii pe care mai tarziu le regreti. Sper sa rezolvati problema cum trebuie, cu calm si fara alte probleme. Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning