![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
Quote:
|
nu se ocupa nimeni si de golfu` meu? :(
|
1 Attachment(s)
ok uite ce frate yo am facuto pasta la scoala .in ore ........asa k nu te lua neaparat dupa realizare ,,,,,si scuze de poza .tio pun curand si scanata .............Ptr baiatu cu barchetta .........scuze de calitate ....da makar k idee ,,,,,k,
|
Quote:
|
nu axel e barchetta .a fost un baiat mai devreme care a cerut un barchetta extrem .si te rog nu te lua asa urat de desen k tiam spus e facut repede k e greu si cu timpu ....si se apropiau cursele numai la desen nu ma gandeam ....da am incercat ............macar k idee yo zic k ar merge ....
|
Sall lume ma primiti si pe mine printre voii ?
Am dat si eu de forumuu asta acum cand cautam ceva si m-a interesat ca de stiu si eu sa desenez da nu asa ca uni dintre voi!!! vad ca munciti din greu aici cu desenatul chiar va pricepetii baravoo meritati toate aplauzele. Eu nu am incercat chesti asta cu luatul masinei normale si sa o tunez virtual da e marfa ideea insa am facut ceva masini tunate din cap poate va dau cateva poze sa vedeti si voii !!! :D |
A si am si eu o intrebare cam stanjenitoare poate cineva sa imi explice cum pun si eu o poza pe forum plisss
|
2 Attachment(s)
care se baga si la sheru' meu....niste aripi deportate gen golf 1 gti,niste jante,vedeti voi...fara spoilere si praguri:oops: ....multumesc mult;)
|
vlad vsv imi explici si mie cum bag si eu poze pe aici ?
|
|
................................
|
inainte de toate ar trebui sa treci si tu pe aici>>> https://forum.4tuning.ro/29-coltul-incepatorului/11124-instructiuni-utilizare-forumului.html <<<<...daca ar face toata lumea asa ar fi bine ..informare placuta
|
1 Attachment(s)
proooooooooooooobbbbbbbbbaa
|
2 Attachment(s)
mersiii mosule mult de tot ramn datorrr!!! a si daca va mirati ca ati mai vazut pozele aste ei bine astea nu sunt din capul meu da vi le arat maine camd le fac poze
|
loganu cu domnisoara ii geamograf clar...asai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning