Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

Psycho 02-06-04 23:16

pff r`atzi ai draq d`aia m`am c@c@t eu imprashtiat .. !!!!!! k m`au filat ashtia .. hai mah lasa` k toti vorbesk .. vrem sa vedem fapte nu vorbe ...
...... si ne`au filat si ce ne`au facut .. ne`au supt de pul@ ... si ce sa`ti zic .. daca e sa fileze .. inseamna k a filat sau au filat juma` de constantza :) ... hahaha soo chilll boy .. !!!

CeReS 03-06-04 00:01

Re: X-ray ... sa vada si oq meu .. :D

Quote:

Originally Posted by \"Ciorapel\"
X-ray .. cand ne intalnim si noi in prt ca sa iti vad si eu supermasina cu 2 motoare si sa fac si eu o poza (cre` ca nu te superi) .. ca sa am amintire ... da si tu un reply !

looool
Andrei al 2-lea motor de ce e ? de Dacie ?

glumeam, probabil a citit un post mai veki cand aveai un motor in portbagaj (ambalat in cutii) si l-ai facut pe unu la Craiova sau Arges, nu mai stiu

Psycho 03-06-04 03:01

are 2 motoare .. si sad`u .. unu pe mashina .. si unu in portbagaj .. are un motor de la o mashina cu telecomanda :D :evil: :evil: :evil: :evil:

X-Ray-Eyes 03-06-04 23:53

Re: X-ray ... sa vada si oq meu .. :D

Quote:

Originally Posted by \"Ciorapel\"
X-ray .. cand ne intalnim si noi in prt ca sa iti vad si eu supermasina cu 2 motoare si sa fac si eu o poza (cre` ca nu te superi) .. ca sa am amintire ... da si tu un reply !

Din pacate ptr o perioada nu o sa ma vedetzi la ochi ... Sunt dat disparut ... Treaba f.f.f. importanta ... si deci nu vine nimeni cu masina mea in locul meu in port ca nu are cum si nici cu ce ... ! :peace:
Nu am nici o supermasina , nu am 2 motoare ( Cum a spus si CeReS // am avut 2 motoare , unul sub capota si celalalt de 1.6 facut pachet in portbagaj , + cutie + alte accesorii ) ... si poza cu ea nu vad rostul .. doar nu e vreo vedete de cinema ... nu ? Mai degraba il rogi pe CeReS sa te lase sa faci poza la volanul masinii lui ... sa te dai rotund la prieteni dupa aceea ... LoL !

Ne vedem .... Cand ne-om intalni ...
Papichulo !

pav[] 04-06-04 00:04

ma.. imi pare rau ca nu am vazut cerculetele subarului.. dar nah.. poate cu alta ocazie..
acum sa ma dau si eu mare :D am mers ieri pe zi in port.. cand nu prea era nimeni pe acolo.. erau cateva masini.. dar goale.. si am reusit sa fac cerculete cu spatele (la dacie!!!) .. bine.. nu m-a tinut mult, dar asa de chestie.. am reusit :D
p.s. nu are legatura cu ce vorbeati voi aici.. dar voiam sa ma descarc :D merci pentru intelegere :P

Psycho 05-06-04 07:19

hahahaha pav .. esti cu capu` ... mai iar`t`o k o sa inceapa sa`ti behaie planetarele ...

cat despre cerculetzele cu Impreza .. iti spun io k nu o sa`ti vina sa crezi ochiilor .. e exact cum fac aia la tv .. inebuneshti :) ....

Ciorapel .. vrei poza cu mashina lu` x ray ... vezi .. k e pe nush ce draq site pe curioerul national mi se pare la curse illegale ... x ray da link`ul la baiat sa ia poza cu mashina ta de pe petima pagina :D :P :P :P :P

pav[] 06-06-04 12:15

ma.. ce pot sa zic.. planetarele s-asa le-am mai schimbat nu ar fi prima data.. sunt scumpe.. dar nu ma pot abtine :P
cu cerculetele cu impreza.. nu-mi mai spune ca oricum ma oftic :( spune-mi ca a fost naspa..

CeReS 06-06-04 14:36

daca erai aseara in port ai fi vazut :lol:

pav[] 07-06-04 09:22

ARGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!! BAAAAAAAAAA!! :cry: nu ma mai ofticati!!! :( de ce nu ziceti inainte? mama ce ma enervati! HUO! :evil:

CeReS 07-06-04 09:57

nu a fost premeditat
era unu cu un BMW galben de PH care facea cerculete si i-am aratat cum se face adevarat :roll: :roll: :roll:

HaZArD 07-06-04 10:45

pe ala cu BMW galben cu nr PH l-am vazut si eu, da era singur cand am ajuns.Stia el ceva, mai ales ca era ud pe jos, dar totusi nu compari un 325 (cred ca din asta era) cu un Impreza :), nu crezi?Asta cu BMW e din cta?

CeReS 07-06-04 20:36

1. cred ca e din Cta ptr ca vb cu mai multi baieti cu nr de CT
2. am vazut BMW care fac super cerculete mai ales pe ud ptr. ca au tractiune spatesi pierd usor aderenta (sunt cateva filmulete si aici pe forum)

Psycho 08-06-04 11:52

pfff inebuneshti .. sa vezi cum se invartea mashina pe loc :D .... ceres .. ti`am zis unde ies cerculetze mishto pe ud :) ... benga benga bengaaaaaaa ....

respekt !

pav[] 09-06-04 20:49

bah.. imi bag picioru' in portu' masii.. ca e plictisitor rau.. azi am mers sa trag frana de mana.. pe zi.. nu mi-a iesit.. eram cu o dacie break.. a fost naspa.. m-am cam enervat.. si am mers in oras.. si (sper sa nu fie vreun turnator ..dar oricum nu m-a vazut nimeni..) am tras frana de mana de vreo 6 ori pe sosele (una in intersectia de la victoria.. pe bvd tomis, una pe tomis mai sus de liceul 4, una pe str. mircea inainte sa intru pe tomis la statuia de la primarie, doua in fata primariei dar pe strada aia care duce la liceul traian, una in fata la \"colonadelor\") ...
una dintre cele mai reusite faze a fost in fata la primarie.. eram in paralel cu o duba de jandarmi, plina.. i-am lasat sa treaca cu spatele de botul masinii si am tras frana :D nu au avut ce sa faca.. dar se uitau cu ura ca nu sunt de la politia rutiera :D
well.. o sa incerc sa ma linistesc de acum.. sau nu :P
oricum mi-am facut o super zi.. singur.. nu mai era nimeni in masina.. sincer, mi-a placut :P

Psycho 11-06-04 00:18

noi te vrem in port .. poate maine seara reusesh sa vin cu un cordoba sa`l rup :)

pav[] 12-06-04 15:40

in port sunt prea multe masini parcate pe portiunea buna.. pe langa portiunea aia sunt numai gropi, dupa cum bine stii.. maine seara o sa vin si eu ca scap de examene.. sper sa ajung inainte sa rupi masina :D

Insanity 02-07-04 01:00

In caz ca nu ati obs nu prea mai sunt motive sa mergi in portul tomis inainte cine venea in port facea ceva cu masina se dadea cu frana de mana mai incerc un burn... sau venea cu fata si se f#t3a in draci.. acum in port vin 300 de masin se pun in cerc si stau ca retarzii asteptand sa se invarta cineva... si cand chiar se invarte cineva zice ca e naspa ca-si rupe masina sau ca nu stie, toti in port sunt experti in motoare dar putini au habar.. parerea mea.. proprie si personala e sa se lase toti astia care n-au nici o treaba cu masinile care stau in port degeaba banuiesc ca n-au bani nici macar de o cafea la Barul din coltul Strazii .. de stau acolo degeaba efectiv.. mai sunt baieti care se intalnesc in port stau la o barfa si din port pleaca spre un bar sau o terasa.. dar aia care sunt 5 in masina si stau ca retarzii pe margine mai bine n-ar mai venii.. n-are nici un sens se aglomereaza portul si cine vrea sa se dea cu masina nu mai are lok.. inainte cine vroia sa-si rupa masina venea in port, acum mai toti prefera sa mearga in alta parte. Multi retarzi nu inteleg ca sunt oameni care se simt bine cand se invart cu frana de mana sau isi ard cauciucurile de asfalt, nu pot sa inteleaga si atunci ce zic..\"I-a uite-l cum se sparge in figuri\" si ca sa nu fie intelesi gresit multi prefera sa-si rupa masina in alte locuri sau tot in port dar cand nu e lume...
Sper ca am fost coerent cat de cat
:peace:

dogarel 02-07-04 09:03

Eu prefer sa ma invart in port cand nu e prea multa lume. Oricum ma simt incomodat de masinile parcate pe portiunea buna. Acum vreo saptamana (ultima aventura :D) erau doar vreo 10 masini si a fost tocmai bine. Apropo era si o fata care invartea un Swift. BRAVO EI!!!

Psycho 02-07-04 19:30

yeaaahhh stai kalm k e full de indieni d`aia care stau si freaca menta ... asa k ... nu mai toci aslaftu degeaba in port mai lasa si la altzii

X-Ray-Eyes 02-07-04 23:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
yeaaahhh stai kalm k e full de indieni d`aia care stau si freaca menta ... asa k ... nu mai toci aslaftu degeaba in port mai lasa si la altzii

La care altii man ?
La sclavii care o sa vina vara asta de la Sighetul Marmatiei unde sunt numai marmote de oameni si o sa isi parcheze masinile in PT ???
Lasa man ca iar aducem 20-30 litri de ulei si umplem parcarea si sa vezi a 2-a zi urme de cioburi , faruri , semnalizari pe jos ...

Psycho 03-07-04 08:52

nu nu .. pare rau eu nu ma dau k murdaresk mashina :D e pe draq :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

-=X-Team=-82-MDN 06-07-04 22:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
La care altii man ?
La sclavii care o sa vina vara asta de la Sighetul Marmatiei unde sunt numai marmote de oameni si o sa isi parcheze masinile in PT ???
Lasa man ca iar aducem 20-30 litri de ulei si umplem parcarea si sa vezi a 2-a zi urme de cioburi , faruri , semnalizari pe jos ...

bine zis .. niste ulei ... si gata parcarea .. :) iar o sa fie nebuneala .. :))
dar ... daca se face asa ceva ... ar fi pacat sa nu avem si noi o camera ceva .. ca sa ne filmam .. sa vada tot romanu ce facem noi prin c`ta ... :)
si ar fi frumos ... adica .. o sa apara cat de curand ... niste filme .. cu mine si cu niste prieteni de ai mei .. :)) la niste ilegale .. :)) dar ... asta nu pot sa zic cand ... unde ... ca nu r mai fi ilegale .. :)
o sa fie surpriza .. :)

Ursu-=X-Team=- 07-07-04 10:13

Stati ma ca o sa se inchida portu . sa vezi atunci:))

Psycho 07-07-04 23:38

am auzit si eu cum k s`ar inchide pana atunci sa profitam d el :D

Psycho 07-07-04 23:42

hmzzz ce vremuri uleiii mmMMMMMmmmmmm da cu untdelemn de la bunica nu mere sau cu nishte ... untura ???? mamaaa mamaaa sau cu vaselina :D

X-Ray-Eyes 08-07-04 00:11

Am mai zis pe aici pe un topic bah Psycho ca esti dement ...
Ce dracu ma ...
La atelierele de reparatii gasesti ulei ars sa iti pui in cap ...
Daca aduci un bidon de 10 l x 5 oameni se face parcarea aia neagra !!!
He He He ...

Insanity 08-07-04 02:13

Cel mai bine ar fi niste unt... pe bune.. mai dai un burn, mai faci un sandwich... cea mai buna combinatie... singurul impediment ar fi ca trebuie sa te dai pe el ziua cand bate sorele... dar cred ca e mai bine ca nu sunt atatia \"indieni\" cum zicea unu :)

dogarel 23-07-04 06:18

Uite ca aseara a fost frumos in port. Mai multe liniute, burnout, etc. Oare se trezeste la viata?

Psycho 23-07-04 09:38

niehh oricum portu nu mai e ce a fost ... stai kalm ...

dogarel 23-07-04 11:24

Mai spera si omu' na.... Oricum am mai stat si dupa ce au plecat baietii din X si aceleasi seminte si sucuri am vazut. Mai pe scurt: BLEAH!!

x-28-TRA 14-09-04 10:08

mai baietzii in primuu rind in port nu se maii face nimica pentru ca nu are nici un rost ....o liniutza nu mai potzi sa dai ca incep baietzii aa cu tine nu ma dau ca nu stuu ce ai la masina .......altuu ca nu ma dau ca nu am benzina .......altuu ca nu stuu ce mai are si uite numai asa .....decii aseara ne-am rugat de baiatuu ala cu mazda aia rosie sa se dea cu un golf si .........ia fost FRICAAAAA :twisted: .NOI TOT AM INCERCAT SA mai facem cite ceva si in general cind plecam din port am tot am facut :twisted:

dogarel 14-09-04 13:55

TRA are dreptate. Si eu tot incerc cate ceva cand ajung prin port. Macar o talpa de plecare. In rest nu prea am mai vazut nimic.

Ciorapel 14-09-04 15:30

Marpha ...

Aseara a fost ceva .... TRA ... de cand ti-ai pus neoane ? :) Nu am mai venit prin prt. de mult si nu sunt la curent. Mi-a placut de ala cu Hyunday`ul (cum pwoola mea se scrie :) ) care a bulit Daci aia :)) .. Nu inteleg cum a putut sa intre ca orbu` in Dacie .... Eh` oricum. Cielo a facut un burn klumea. Mai era o Dacie care cica are 100 CP !???! Cum pwola mea ? Adica ... daca intr-adevar are 100 inseamna ca are un consum de peste 20 la suta ... tre` sa fii nebun .... Ok . Va las ... c u neXt time !

CT-03-ART 14-09-04 16:09

adevarul este ca nu am mai trecut de mult prin port.shi in ultima vreme am auzit ca nu mai e ce a fost mai de mult.

OFF-topic:daka pt tine(ciorapel)o mashina de peste 100 cp consuma peste 20 la suta de insheli rau de tot.vezi ca CT-XX-BUT e modificata shi adusa destul de aproape de cifra aia shi consuma doar vreo 12 am impresia in oras.

pav[] 14-09-04 16:25

cu cine sa te dai ma? de cate ori nu mi-am furat-o cu dacia.. dar pana la urma ce? o iei, o iei.. asta e.. nu ai cea mai tare masina.. si nu te duci ca sa castigi ceva ca oricum nu e pe bani.. incearca sa le explici berbecilor carora daca le zici sa se faca.. \"aa.. nu ma fac ma, ca tu ma faci..\" \"lasa ca ne facem cand imi mai strang si eu masina\" .. pai in poola mea, te duci ca sa ce? \"l-a facut pe ala.. mama ce bun e\" .. asa, si? daca tu esti prost de bubui si nu stii sa pierzi, nu inseamna ca esti bun cand te faci cu o masina mai slaba.. nu totul consta in castig, ca pana la urma respectul il castigi cand participi, nu cand te faci de *** cand vine unu si-l refuzi ca are masina mai buna..
cand ma face altu, il felicit, nu incep sa-l injur cum fac majoritatea dintre ei.. are masina mai buna sau stie sa conduca mai bine ca mine.. bravo lui, nu sunt cel mai tare.. se pare ca altii nu gandesc asa..

CT-03-ART 14-09-04 17:19

Felicitari pav pt spusele tale (mare adevar graiesti)

CeReS 15-09-04 03:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
mai baietzii in primuu rind in port nu se maii face nimica pentru ca nu are nici un rost ....o liniutza nu mai potzi sa dai ca incep baietzii aa cu tine nu ma dau ca nu stuu ce ai la masina .......altuu ca nu ma dau ca nu am benzina .......altuu ca nu stuu ce mai are si uite numai asa .....decii aseara ne-am rugat de baiatuu ala cu mazda aia rosie sa se dea cu un golf si .........ia fost FRICAAAAA :twisted: .NOI TOT AM INCERCAT SA mai facem cite ceva si in general cind plecam din port am tot am facut :twisted:

cu baiatul ala cu mazda aia rosie am vrut si eu sa ma fac si nu a vrut , ca cica are carnet de 2 luni si ii e frica sa faca \"curse de masini\"

dogarel 15-09-04 06:22

Adica momentan mazda este SHOWCAR (masina de patina).
:D :D :D :D

x-28-TRA 15-09-04 09:30

neoane am de 1sapt cam asa .....ceres mergii la ploiestii????mazda aia e buna numai de figurii ptr ca ,copilu ala nu stie ce sa faca cu ea pacat de masina.la faza cu liniutzele te dai de placere ptr ca niciodata nu stii cea are ala de linga .,eu de ex am luat'o de la un cielooo (mare rusinica din partea mea ):)))))dar asta e o sa il fac :)))))asa ca tre sa dezvoltam si noi un alt sport in port cum ar fiii :care scuipa mai mult sau care arunca mai multe prezervative pe geam:))))poate ies eu campion la ultimu sport specificat:)))))))))

D_M_X 15-09-04 16:27

Hai in port la o samanta? Asa am fost intampinat aseara in cartier. Si le zic: Da de ce nu va ducetzi ma la bordel la o samanta ca e mai placut cand o F^!% UNU Pe una . Adevaru ca s-a cam dus pe p*#a portu asta. Totzi fraierii vin sa se uite si cand se invarte unu sau mai stiu eu ce face...ia uitel ma si pasta cu rabla(frumusetzea) lui de masina ce face cu ea.Ptr ei 2 vrb.multa M%%E. Si cred ca nu mai vine nimeni in port ca sa-si rupa masina. A fost frumos saptamana trecuta parca, cand baietii de la x-team au facut un mic show (de mult nu se mai facuse asa ceva) in rest ...multe coji de semintze si fraieri cu caru carora le-asi da :bunch: si dupa aceea sa le :chainsaw: ce le atrna. Bafta si M%$E ptr târfe! M%$E ptr Târfe barfitoare de barfe

All times are GMT +2. The time now is 20:39.

- Copyright 2026 4Tuning