![]() |
boss...eu stiu k atunci cand faci un motor turbo...il decomprimi....deci l aturbo e sigur decomprimate pistoanele...dar la supercharger nu stiu.si nu sunt mult mia bune supercharger......te poti folosii de ele la o turatie mai mica....deci poate la plecare e mia bine un pic...dar sincer...28 boost.....stii cum urca de pe la 55000 de ture sau cand ajunge turbo la max?chiar si cu a6-a imi urca super bine in ture....oricum 1-2-3-4 abia apuc sa le vad....
ps:vezi k fiecare piesa are specificatii...deci vezi la pistoane ce scrie.... |
am un mustang si nu merge sa-i pun turbo de ce :x
|
yo am turbo si sunt ff multumit....nu am incercat super...
Apropo vreau si yo in team ........am o honda de vreo 500hp Mai tre sa ii iau magic boxu da nu am bani momentat SStie cineva cum sa il seteze |
nush ce sa mai fac..abia reusesc sa mai castig..am timpi prea buni...si nu pot sa ma incadrez la bracket time :(
|
Fratilor i need help
Am pus pe honda civic aia si hatchback, tot sa moara fanta, dar mai mult de 350 de cai n-am, ce plm sa schimb sau sa pun pe ea? |
Re:
Quote:
|
Ne dam?
Useru meu e Moxx |
Re:
Quote:
T`astept -=evo007=- |
care imi imprumuta 20.000?! :D
|
cine imi da bani sa cumpar o cutie?k am rupto din cauza la turbo..imi merg doar primele 3 trepte :cry:
|
naiba m-a pus sa imi iau cutie noua.am dat si 1500 pe ea si am inceput sa umblu la rapoarte si mi s-a dus motorul.acum fara nos nici de pe loc nu plec.care se are cu rapoartele?dar sa stie.am un civic de vreo 500 de cai putere.
|
va spun eu..tre sa fiti prea meserias k sa va jucati kluema cu rapoartele....adugati si treapta a6-a si micsorati raportul final(adik mariti acolo cifrele...) pana va convine.ps 6-a sa fie apropiata de a 5-a k valoare...un pic mai lunga....daca nu stiti rapoartele stock sunt pe pagina anterioara scrise de mine....
|
am un civic cu 20 de mii de dolari tuning pe ea la vreo 550 cai putere i-am pus tot in afara de suspensii si chiuloasa modificata.stie careva daca o vand cat iau pe ea?18500 cat e una stock sau mai mult
|
iei mai mult.....incearca sa o vinzi si vezi cat iei pe ea...(stai linistit k fara alta masina nu ai cum sa o vinzi)
ps:vorbeati de timpi de reactie:sunt curios care face mai ibne k mine:0.501 :lol: :twisted: (a fost la nimereala ,recunosc) |
vand rapoarte super bune pt cutia d civic :D
doar 10.000 coco :D :D :D |
Re:
Quote:
ps:strang bani ptr evo :twisted: |
vreau si yo in echipa...am si yo un amarat de civic..de vreo 490 de cp..am turbo stage 3
p.s.la engine internals..trebuie sa yau displacement si headwork?nu intra in conflict cu alte piese? p.s.2. am userul cristy |
deci...la o masina turbo.....singurele pise car enu vor fi instalate sunt: serpi...pistoane copmrimate(vor fi cele decomprimate) si ecu..asta daca ai nos..dar stai linistit k merge pus advanced bla bla bla..ecu alah mai jemcher...deci oricum ai lua nu ai ecu normal....
|
Care imi da si mie 11.000 coco sa imi iau si yo masina
ii dau inapoi dupaia.....ca atunci pot sa vad civicu si iau 25.000 pe el Ce ziceti cine se baga |
dai si dobanda?
:lol: |
hai ma santos baga`ma si pe mine in team...nu ai loc si pt mine? :lol: hai k am 500cp... :D
|
care stie cum trebuiesc setate amortizatoarele la un civic de 570 cp?si inca ceva.raportul final daca il maresc se scurteaza cum fac si celelalte viteze sau e invers?
|
Miam luat evo.....700hp:d
|
Bai, mi-am luat un Ford SVT Cobra, da' n u prea e bun de nimic, plm, i need help...
|
SI eu am svt cobra e naspeta rau nu poti sa -i pui turbo
|
la dodge chalenger merge turbo? :D (de fapt masina parca are din fabrica supercharger)...deci merge sau nu? :D
|
1 Attachment(s)
explicati si mie ce sunt astea??si boost-u ala ce vrea ca nu se misca deloc
|
aoleu.... nu mai merge boostul?!
inseamna k nu prea mai ai ulei sau ti sa stricat cva pe la masina :wink: :wink: :D |
nu mai face mha mishto si explica-mi si mie cum e cu alea pe acolo :cry:
|
pai iti tre turbo k sa iti arate boost :P :P :P
|
Hehe hai sa va fac ciuda, eu am un Viper de 1645 cp , un Dodge Ram de 1640 cp si un Mustang Cobra de 950 cp , cei care vor sa ma provoace userul meu este Peter18 va astept :twisted:
|
New team Available 4Tuning ... intra cine vrea ...scapa cine poate :D jokin`
useru` meu e dopeman .. deocamdata sunt eu shi Evo007 ...intratzi sa fim mai multzi |
Re:
Quote:
|
bani se fac mah ....probabil are relatzii omu` :D
|
Mi-am luat Subaru full modificat, ps banii ii fac din premii adik challenge intre echipe se joaca mixe mari de la 1 mil de $ in sus cel mai mult am castigat vreo 4 mil juma
|
Postati si voi userele voastre din joc pls
|
park sau mai zis...anyway, speeder23
|
Hai fratilor numai vreti sa jucati , mi-am schimbat accountu am luato de la 0 userul meu nou este z3ro_cool am dekat un viper amarat adik full si un mopar amarat :D
|
Mai jucati?
|
Re: Simulator de drag online
se mai joaca frate...k joc jocu asta de vreo 2 luni asa....si abia acum am descoperit topcicul depsre joc :D .....alexutzu e userul meu ...un te-am ceva k sunt interesat sa intru
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning