Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

YCSNHT 06-11-08 17:38

Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?

NU SUNT ORGOLIOS DAR IMI PLACE SI APRECIEZ FOARTE MULT CAND CINEVA E SINCER...SI IMI DISPLACE :pistoles:ATUNCI CAND SUNT MINTIT :boxing:

car_addict 06-11-08 20:01

1 Attachment(s)
A mai aparut un fratior zburdalnic.

Achim 06-11-08 22:41

am aflat de la cineva care s-a ocupat de livrarea GT-R'ului alb ca s-au mai adus 3 bucati si s-au vandut instant... iar momentan proprietarii (din RO) ai altor 5 exemplare le asteapta sa soseasca

georgerg 06-11-08 23:26

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1848265)
am aflat de la cineva care s-a ocupat de livrarea GT-R'ului alb ca s-au mai adus 3 bucati si s-au vandut instant... iar momentan proprietarii (din RO) ai altor 5 exemplare le asteapta sa soseasca

hai sa lamurim o treaba ca sa stie toata lumea - GTR-ul alb a fost ideea mea in august - mi-am dorit foarte mult masina si am apelat la niste baieti sa il aduc din US. Am platit avionul de la New York la Milano de unde preluat-o un prieten - nu am avut rabdare sa ajunga masina la Bucuresti si am mers la Alba(de unde este prietenul si partenerul meu) sa o ridic.
Impreuna cu aceeasi baieti am adus inca 3 buc - 1 x NEGRU si 2 x GRI. Impreuna - adica traducere - eu cu partenerul meu am pus banii - si ei au rezolvat un leasing pt diferenta. Concluzia este ca masinile s-au vandut foarte repede - adica intr-o saptamana - nu stiu ce fac cei de la Carlex - inafara ca prima adusa a fost lovita in fata la descarcare si nici pana acum nu este reparata desi spuneau ca in max 10-12 zile o rezolva si ca nu pot face drive test cu masinile ca nu sunt inmatriculate - dar pot sa va spun ca mai am inca 2 masini rezervate in US - 1 x negru si 1 x rosu - si in scurt timp o sa le pun pe drum spre tara - nu am clienti pe ele dar nu cred ca va fi foarte greu sa le vand. Ieri seara am livrat-o pe cea neagra - sambata vin de la Alba in Bucuresti pentru livrare cele gri. Pretul a fost mai rezonabil decat cel de la Carlex. Pentru moment vreau sa modific cat pot de mult GTR-ul ALB - poate poate le dau idei si celor care le-au cumparat pe celelalte.

am auzit deja din gura in gura ca RS6 - m-a "rupt" - sa spuna proprietarul ce si cum - eu nu zic nimic ca sa fiu corect - sa spuna el.

Achim 07-11-08 02:21

proprietarul este f bun prieten de-al meu si iti garantez ca nu a zis nicidecum asa ceva ... iar eu la randul meu celor 2 persoane carora le-am impartasit rezultatele aflate nu le-am transmis in asa fel :rolleyes2

vezi ce ziceam mai sus de oameni care nu au fost acolo dar "interpreteaza" :???: asa apar discutiile :x

georgerg 07-11-08 19:59

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1848476)
proprietarul este f bun prieten de-al meu si iti garantez ca nu a zis nicidecum asa ceva ... iar eu la randul meu celor 2 persoane carora le-am impartasit rezultatele aflate nu le-am transmis in asa fel :rolleyes2

vezi ce ziceam mai sus de oameni care nu au fost acolo dar "interpreteaza" :???: asa apar discutiile :x

nici nu imi faceam probleme ca ar fi spus el ceva - nu il cunosc dar la prima vedere nu pare genul care vorbeste aiurea - cei care vorbeau nu au fost acolo dar au deja opinii din gura in gura vezi doamne de la cei care au fost prezenti - asta e - unii latra apa trece :peace:

pepy 08-11-08 18:54

felicitari george! sper sa imi acorzi o revansa. poate la braila?

georgerg 08-11-08 21:15

rezultate pt cine vrea sa stie:

GTR ALB vs DGH:
-de pe loc pe ~ 400 m GTR in fata dar la 200 km/h DGH il ajunge si il depaseste
-din mers DGH in fata indiferent de viteza sau treapta

GTR ALB vs RS6 CATA:
-GTR in fata dar cu o diferenta foarte foarte mica - RS6 e acolo

GTR ALB vs OPEL SPEEDSTER PEPY:
-GTR ALB in fata

PS: Ideea este ca atat GTR cat si RS6 au fost stock - tinand cont ca ambele sunt biturbo - interesant va fi dupa primele modificari - nu se stie dar nu cred ca rezultatele vor ramane aceleasi - va fi greu cu ele8):lol::D;)

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1851626)
felicitari george! sper sa imi acorzi o revansa. poate la braila?

mersi. nu cred ca ajung la braila dar sunt in zona

gabit 08-11-08 21:52

hmm. pt o masina de serie este ingrozitor de rapida. felicitari.

Alex_55 08-11-08 22:07

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1851882)

GTR ALB vs DGH:

GTR ALB vs RS6 CATA:

-GTR ALB in fata

PS: Ideea este ca atat GTR cat si RS6 au fost stock - tinand cont ca ambele sunt biturbo - interesant va fi dupa primele modificari - nu se stie dar nu cred ca rezultatele vor ramane aceleasi - va fi greu cu ele8):lol::D;)

foarte frumos din partea ta ! :)

fair-play ;)

georgerg 09-11-08 00:32

oamenii lucreaza :D8):lol:
http://www.gtrcenter.net/?tag=sema

D G H 09-11-08 03:54

Quote:

GTR ALB vs DGH:

GTR ALB vs RS6 CATA:

-GTR ALB in fata

abia asteptam,ca sa putem mari si noi presiunea,:D.Bafta

AlecsM 09-11-08 14:50

hai k o luati usor usor pe aratura ...

care din masinile implicate in acest topic merg la braila ???

bonitaro 09-11-08 18:31

Quote:

GTR ALB vs DGH:

GTR ALB vs RS6 CATA:

-GTR ALB in fata

foarte interesant clasamentul !!!
cat costa masina asta a ta GTR???

pepy 09-11-08 20:23

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 1853038)

eu vin ;)

georgerg 09-11-08 23:02

Quote:

Originally Posted by bonitaro (Post 1853507)
foarte interesant clasamentul !!!
cat costa masina asta a ta GTR???

depinde cu cat o gasesti in US - in medie poate ajunge aici cu tot cu taxe si tva ~ 105.000 - 110.000 euro in functie de km si metoda de transport

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 1853038)

GTR sta acasa timp limitat sorry:rolleyes2

bonitaro 10-11-08 07:15

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1854075)
depinde cu cat o gasesti in US - in medie poate ajunge aici cu tot cu taxe si tva ~ 105.000 - 110.000 euro in functie de km si metoda de transport

an cazul asta se complica situatia anseamna ca trebuie sa bagi ceva bani an ea sa poti spala rusinea ,ca se poate traduce antr-o mare rusine ,cu o masina de bani astia sa iei bataie de la un amarat de urs fie el si turbo
eu sincer a-ti doresc mult mult succes ca este urat sa te faci de ras CU O MASINA JAPONEZA CUMPARATA DIN AMERICA (adica procurata cu mari sacrificii)

geo_34 10-11-08 07:25

nu este nici o rusine sa iei bataie de la o masina custom si mai ales de la DGH

bonitaro 10-11-08 08:15

Quote:

Originally Posted by geo_34 (Post 1854401)
nu este nici o rusine sa iei bataie de la o masina custom si mai ales de la DGH

bine anteleg ca este foarte renumit dgh asta ,dar totusi cind ai o masina de bani astia nu ai cum sa nu te rusinezi macar un pic asa
nu cumperi o masina de bani aia sa te bata dgh-ul cu customul lui sa fim seriosi
a dat atatia bani pe ea ca putea sa faca 10 dgh-uri

bmwm5 10-11-08 08:25

Quote:

Originally Posted by bonitaro (Post 1854460)
bine anteleg ca este foarte renumit dgh asta ,dar totusi cind ai o masina de bani astia nu ai cum sa nu te rusinezi macar un pic asa
nu cumperi o masina de bani aia sa te bata dgh-ul cu customul lui sa fim seriosi

bine ca Antelegi,insa crezi ca atunci cand si-a luat masina a fost cu gandul de a bate dgh-ul? sunt banii lui si face ce vrea cu ei.Antelegi?

daniwmk 10-11-08 09:16

Quote:

Originally Posted by bonitaro (Post 1854460)

o masina inseamna mult mai mult decat mersul in linie dreapta
incearca tu sa faci un "dgh" cu 10 mii ... s-ar putea sa ramai surprins de costuri

georgerg 10-11-08 10:06

Quote:

Originally Posted by bonitaro (Post 1854390)
an cazul asta se complica situatia anseamna ca trebuie sa bagi ceva bani an ea sa poti spala rusinea ,ca se poate traduce antr-o mare rusine ,cu o masina de bani astia sa iei bataie de la un amarat de urs fie el si turbo
eu sincer a-ti doresc mult mult succes ca este urat sa te faci de ras CU O MASINA JAPONEZA CUMPARATA DIN AMERICA (adica procurata cu mari sacrificii)

e clar ca tu nu stii cum merge nici ursul nici gtr-ul - rusine? - ma rog daca tu zici - rusine era sa prepar masina si sa ajung pe ultimul loc - oricum vezi ca eu la linie am venit cu un gtr si omul a venit cu un urs turbo - ca sa ne comparam masinile - nicidecum portofelele - data viitoare o sa facem un concurs de frumusete :lol::shock:

bonitaro 10-11-08 13:18

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1855003)
S-a lămurit problema cu userul bonitaro. Nu este cine credeam eu, aşa că i-am ridicat banul.

stimati participanti la trafic !!! nu sunt o clona .sunt ca sa zic asa o noua colega de-a voastra de trafic (adica trafic pe net ) asa ca stati linistiti si comentati in voie
intradevar dgh este o masina foarte tare nu comentam la adresa lui ,problema era ca mr.GTR care era foarte mindru de achizitia lui de peste mari si tari si se umfla ca nu prea are cine sa-l bata (avea el asa un fel mai ....de a se exprima in posturi ) sincera sa fiu asta m-a determinat sa ma amuz un pic pe seama lui CA PREA SUFEREA

silviuneo 10-11-08 18:08

nu vreau sa ma bag aiurea offtopic dar nu pot sa ma abtin; in primul rand o sa vedeti ca si eu am putine posturi sa nu ma confundati si pe mine cu o clona. Am urmarit toata conversatia de la inceput si sincer nu mi s-a parut k "mr.GTR" cum zice bonitaro sufera.
Are si el o masina si a postat-o pe forum la sectiunea provocari din simpla pasiune a curselor si masinilor... insa o comunitate din voi cum e bonitaro de ex. nu mai poate suporta faptul k altii au si el nare,parerea mea e k..................MURITI DE INVIDIE.

ps. nu cred k o persoana kre nu stia nimic despre masini isi lua GTR iti zic eu k altceva decat R8 sau lamborghini nu stia la banii astia.

baubau racing 10-11-08 18:17

Poate reusesti sa vii la braila daca tot esti in zona ar fi interesant si nu ai veni degeaba.

silviuneo 10-11-08 18:26

Quote:

Originally Posted by baubau racing (Post 1855584)
Poate reusesti sa vii la braila daca tot esti in zona ar fi interesant si nu ai veni degeaba.

ar fi ceva;)

georgerg 10-11-08 21:55

Quote:

Originally Posted by silviuneo (Post 1855563)
nu vreau sa ma bag aiurea offtopic dar nu pot sa ma abtin; in primul rand o sa vedeti ca si eu am putine posturi sa nu ma confundati si pe mine cu o clona. Am urmarit toata conversatia de la inceput si sincer nu mi s-a parut k "mr.GTR" cum zice bonitaro sufera.
Are si el o masina si a postat-o pe forum la sectiunea provocari din simpla pasiune a curselor si masinilor... insa o comunitate din voi cum e bonitaro de ex. nu mai poate suporta faptul k altii au si el nare,parerea mea e k..................MURITI DE INVIDIE.

ps. nu cred k o persoana kre nu stia nimic despre masini isi lua GTR iti zic eu k altceva decat R8 sau lamborghini nu stia la banii astia.

in sfarsit :dance::love:

georgerg 10-11-08 21:56

Quote:

Originally Posted by baubau racing (Post 1855584)

sincer vreau dar nu garantez - o sa vad ce pot face

B39738 10-11-08 22:47

Care e scopul si durata ramasa estimata a acestor discutii?

georgerg 10-11-08 23:20

din cate observ si citesc se poarta doar discutii contradictorii mai nou pe aici - off topic - invidie - orgolii - draci baltati - poate se revine si la subiect - si anume - inafara de cei cu care GTR a fost comparat deja - mai facem ceva pana se livreaza si instaleaza primele nebunii pe masina - sau doar barfim aiurea - ca daca e asa eu zic sa iesim la piata ca ne sta mai bine

Gabi 11-11-08 16:50

Vă rog să nu recurgeţi la jigniri, fie ele şi subtile !

georgerg 11-11-08 16:53

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1857488)
Vă rog să nu recurgeţi la jigniri, fie ele şi subtile !

:peace: sper ca nu la mine te referi?!?

Gabi 11-11-08 16:54

Mă refer la toţi, nu numai la tine !

georgerg 11-11-08 16:57

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1857501)
Mă refer la toţi, nu numai la tine !

ok :rolleyes2

https://www.youtube.com/watch?v=MdLHYo5tYTQ

ceva teste noi

Alex_55 14-11-08 00:24

in aceasta seara am asistat la ceva incredibil/fenomenal, GTR vs Veyron !!!!

no comment !

RAZvan15 14-11-08 01:41

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1862811)

no comment !

wooow... GTR`ul de fatza? poate ne spui si noua mai multe...daca nu se supara george ca ii poluam putin topicul

baubau racing 14-11-08 08:35

Crezi ca vei reusi sa vii la Braila?

georgerg 14-11-08 13:05

Quote:

Originally Posted by baubau racing (Post 1863061)
Crezi ca vei reusi sa vii la Braila?

sincer nu cred ca reusesc - sorry!

leonard 14-11-08 13:05

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1862811)

no comment !

chiar s-a dat cu vreun veyron sau e katerinca?

andreitentean 15-11-08 23:48

Dezamagit de Veyron, sa manance bataie asa au de la GTR !!
Nici mie nu mi-a venit sa cred.

ca tot ne lovim cu link-uri cu filme interesante - ZR1

https://www.youtube.com/watch?v=7mEz2...eature=channel

si o comparatie ZR1 vs GT-R

https://www.youtube.com/watch?v=mC-PQca6FJU

Si sa nu fiu inteles gresit: nu m-as putea decide, inclin spre GT-R.

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning