![]() |
Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?
NU SUNT ORGOLIOS DAR IMI PLACE SI APRECIEZ FOARTE MULT CAND CINEVA E SINCER...SI IMI DISPLACE :pistoles:ATUNCI CAND SUNT MINTIT :boxing:
|
1 Attachment(s)
A mai aparut un fratior zburdalnic.
|
am aflat de la cineva care s-a ocupat de livrarea GT-R'ului alb ca s-au mai adus 3 bucati si s-au vandut instant... iar momentan proprietarii (din RO) ai altor 5 exemplare le asteapta sa soseasca
|
Quote:
Impreuna cu aceeasi baieti am adus inca 3 buc - 1 x NEGRU si 2 x GRI. Impreuna - adica traducere - eu cu partenerul meu am pus banii - si ei au rezolvat un leasing pt diferenta. Concluzia este ca masinile s-au vandut foarte repede - adica intr-o saptamana - nu stiu ce fac cei de la Carlex - inafara ca prima adusa a fost lovita in fata la descarcare si nici pana acum nu este reparata desi spuneau ca in max 10-12 zile o rezolva si ca nu pot face drive test cu masinile ca nu sunt inmatriculate - dar pot sa va spun ca mai am inca 2 masini rezervate in US - 1 x negru si 1 x rosu - si in scurt timp o sa le pun pe drum spre tara - nu am clienti pe ele dar nu cred ca va fi foarte greu sa le vand. Ieri seara am livrat-o pe cea neagra - sambata vin de la Alba in Bucuresti pentru livrare cele gri. Pretul a fost mai rezonabil decat cel de la Carlex. Pentru moment vreau sa modific cat pot de mult GTR-ul ALB - poate poate le dau idei si celor care le-au cumparat pe celelalte. am auzit deja din gura in gura ca RS6 - m-a "rupt" - sa spuna proprietarul ce si cum - eu nu zic nimic ca sa fiu corect - sa spuna el. |
proprietarul este f bun prieten de-al meu si iti garantez ca nu a zis nicidecum asa ceva ... iar eu la randul meu celor 2 persoane carora le-am impartasit rezultatele aflate nu le-am transmis in asa fel :rolleyes2
vezi ce ziceam mai sus de oameni care nu au fost acolo dar "interpreteaza" :???: asa apar discutiile :x |
Quote:
|
felicitari george! sper sa imi acorzi o revansa. poate la braila?
|
rezultate pt cine vrea sa stie:
GTR ALB vs DGH: -de pe loc pe ~ 400 m GTR in fata dar la 200 km/h DGH il ajunge si il depaseste -din mers DGH in fata indiferent de viteza sau treapta GTR ALB vs RS6 CATA: -GTR in fata dar cu o diferenta foarte foarte mica - RS6 e acolo GTR ALB vs OPEL SPEEDSTER PEPY: -GTR ALB in fata PS: Ideea este ca atat GTR cat si RS6 au fost stock - tinand cont ca ambele sunt biturbo - interesant va fi dupa primele modificari - nu se stie dar nu cred ca rezultatele vor ramane aceleasi - va fi greu cu ele8):lol::D;) Quote:
|
hmm. pt o masina de serie este ingrozitor de rapida. felicitari.
|
Quote:
foarte frumos din partea ta ! :) fair-play ;) |
oamenii lucreaza :D8):lol:
http://www.gtrcenter.net/?tag=sema |
Quote:
|
hai k o luati usor usor pe aratura ...
care din masinile implicate in acest topic merg la braila ??? |
Quote:
cat costa masina asta a ta GTR??? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
eu sincer a-ti doresc mult mult succes ca este urat sa te faci de ras CU O MASINA JAPONEZA CUMPARATA DIN AMERICA (adica procurata cu mari sacrificii) |
nu este nici o rusine sa iei bataie de la o masina custom si mai ales de la DGH
|
Quote:
nu cumperi o masina de bani aia sa te bata dgh-ul cu customul lui sa fim seriosi a dat atatia bani pe ea ca putea sa faca 10 dgh-uri |
Quote:
|
Quote:
incearca tu sa faci un "dgh" cu 10 mii ... s-ar putea sa ramai surprins de costuri |
Quote:
|
Quote:
intradevar dgh este o masina foarte tare nu comentam la adresa lui ,problema era ca mr.GTR care era foarte mindru de achizitia lui de peste mari si tari si se umfla ca nu prea are cine sa-l bata (avea el asa un fel mai ....de a se exprima in posturi ) sincera sa fiu asta m-a determinat sa ma amuz un pic pe seama lui CA PREA SUFEREA |
nu vreau sa ma bag aiurea offtopic dar nu pot sa ma abtin; in primul rand o sa vedeti ca si eu am putine posturi sa nu ma confundati si pe mine cu o clona. Am urmarit toata conversatia de la inceput si sincer nu mi s-a parut k "mr.GTR" cum zice bonitaro sufera.
Are si el o masina si a postat-o pe forum la sectiunea provocari din simpla pasiune a curselor si masinilor... insa o comunitate din voi cum e bonitaro de ex. nu mai poate suporta faptul k altii au si el nare,parerea mea e k..................MURITI DE INVIDIE. ps. nu cred k o persoana kre nu stia nimic despre masini isi lua GTR iti zic eu k altceva decat R8 sau lamborghini nu stia la banii astia. |
Poate reusesti sa vii la braila daca tot esti in zona ar fi interesant si nu ai veni degeaba.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Care e scopul si durata ramasa estimata a acestor discutii?
|
din cate observ si citesc se poarta doar discutii contradictorii mai nou pe aici - off topic - invidie - orgolii - draci baltati - poate se revine si la subiect - si anume - inafara de cei cu care GTR a fost comparat deja - mai facem ceva pana se livreaza si instaleaza primele nebunii pe masina - sau doar barfim aiurea - ca daca e asa eu zic sa iesim la piata ca ne sta mai bine
|
Vă rog să nu recurgeţi la jigniri, fie ele şi subtile !
|
Quote:
|
Mă refer la toţi, nu numai la tine !
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=MdLHYo5tYTQ ceva teste noi |
in aceasta seara am asistat la ceva incredibil/fenomenal, GTR vs Veyron !!!!
no comment ! |
Quote:
|
Crezi ca vei reusi sa vii la Braila?
|
Quote:
|
Quote:
|
Dezamagit de Veyron, sa manance bataie asa au de la GTR !!
Nici mie nu mi-a venit sa cred. ca tot ne lovim cu link-uri cu filme interesante - ZR1 https://www.youtube.com/watch?v=7mEz2...eature=channel si o comparatie ZR1 vs GT-R https://www.youtube.com/watch?v=mC-PQca6FJU Si sa nu fiu inteles gresit: nu m-as putea decide, inclin spre GT-R. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning